Nokia 2310 4 MB 1.5 İnç Cep Telefonu Yorumları

Nokia 2310 4 MB 1.5 İnç Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.08.2019
    urun sarj olmuyor

    urun sarz olmuyor sarz alet bozuk yan sanayi tavsiye etmmem samsung tercih edin

  • NI1 aracılığıyla, 25.07.2019

    DAHA ÖNCE KULLANDIĞIM NEOPRAN DENİLEN ÜRÜNDEN YAPILMIŞ BALDIRLIK DİZLİK KULLANDIM.BİRKAÇ KULLANIMDAN SONRA YIRTILMA OLUŞTU, AMA BU ÜRÜNÜ TESADÜF ALDIM ÇOK MEMNUNUM HERKESE GERÇEKTEN TAVSİYE EDERİM, YALNIZ BEDENİ BİR BEDEN BÜYÜK SİPARİŞ VEREBİLİRSİN KALIP BİRAZ KÜÇÜK BEN BİR BÜYÜK BEDEN SİPARİŞ ALDIM.SAYGILARIMLA..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Nokia 2310, basitleştirilmiş kullanıcı ara yüzü ile iyileştirilmiş navigasyonu sayesinde kolay kullanım sağlarken ele rahat oturan gövdesiyle konfor da sağlıyor. FM radyosu, ses görselleştirmesi, özelleştirilebilir animasyonlu ekran koruyucuları, duvar kağıtları, önceden yüklenmiş oyunları ve MP3 kalitesinde polifonik zil sesleriyle bu telefon pek çok kullanıcının işini görecek kapasiteye sahip; hem de oldukça makul bir fiyat avantajıyla.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 2310 4 MB 1.5 İnç Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 2310 4 MB 1.5 İnç Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat