Ttec PowerUp Mega 10400 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı Yorumları

Ttec PowerUp Mega 10400 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2017
    harika

    tek kelimeyle ihtiyacı karsilayan bir cihaz. tum Turkiyede garantisi mevcut. Gsm operatorunun (tcell) bayisinden bile garantiye verebilirsiniz. 10 gun de hallediyorlar. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2017
    Süper hızlı kargo

    Eşimin zaten kullandığı , memnun olduğu bir ürün.Gönül rahatlığıyla sipariş verdik ve ertesi gün ulaştı.hızlı kargo için teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2017
    Mükemmel

    Sağlam bi cihaz iPhone 5s telefonu 4 sefer rahatlıkla şarj ediyor fazlada büyük deyil

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2016
    başarılı

    Hasarsız ve hızlı kargo tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    Süper

    Arkadaşlar ben internetten alışverişe sonuna kadar karşı birisiydim , bi türlü güvenemiyordum ama bunu yenmek istedim ve bi sipariş verdim aynen ttec marka nasıl gözüküyorsa aynısı geldi ve hiçbir sıkıntı yaşamadım güvenmeyen arkadaşlara ithafen yazdım sorun yapmayın kendinize..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2015
    Fiyat/Performans olarak alınabilecek en ideal taşınabilir şarj cihazı diyebilirim.

    Sevgili arkadaşlar; gelen paketi açtığınızda üzerinde "Mojue" yazan bir kutu çıkarsa paniklemeyin; ttece ait bir markadır. Dışındaki malzemeden içindeki pile kadar tamamen görseldekiyle aynı ürün. İçinde hala şüphe kalan olursa mutlaka üretici ile iletişime geçip gelen ürünü doğrulatabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ttec PowerUp Mega 10400 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ttec PowerUp Mega 10400 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat