Classone M58 Optik Mouse Yorumları

Classone M58 Optik Mouse yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2018
    eh işte...

    Büyük diye aldım ama buradaki yorumlarda yazdığı gibi büyük değil. küçük laptop mause u.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2013
    kullanışlı

    Öncelikle ürünün resminde olan gri rengi değil siyah rengi gönderilmiştir bunu belirtmek isterim. Sonrasında ise üründe bir sıkıntı yok gayet kullanışlı bir üründür. Zaten büyük paralar veripde aldığımız bir ürün değil yani gözü kapalı al gitsin işte =)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2011
    ergonomik

    ilk dikkatimi çeken farenin büyüklüğü oldu.benim gibi büyük elli kullanıcılr için fiyatına göre son derece kaliteli bir ürün.tavsiye ederim.kafemde kullanıyorum sorunsuz ve rahat kullanımı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2011
    Mükemmel ürün

    Arkadaşlar ürün harika. Hassasiyeti çok iyi. Rengide siyah bilgisayarıma çok uydu. İhtiyacı olanların almasını tavsiye ediyorum. HB varsa kalite var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2010
    çok iyi

    ürün gayet güzel görünümlü resimdekinin aynısı hatta gerçeği daha estetik ben sipariş verirken ufak mauslardan bekliyordum ama aksine normal mause boyunda ufak bişi beklemeyin ben bu fiyata almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum tak çalıştır

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Classone M58 Optik Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Classone M58 Optik Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat