Sony SBH52 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Sony SBH52 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2016
    Kullanışlı bir ürün.

    Öncelikle hızlı gönderim için teşekkürler. Ürüne gelince ilk kullandığım zamanda pek memnun kalmamıştım özelliklerini kullandıkça görüşüm değişti. ürünün bir üst modeli sbh 54 ten daha üstün özellikleri var, Çift telefon desteği sayesinde ürünü aynı anda iki telefon veya tablet te kullanabilirsiniz ürünü kulaklıkları takmadan küçük bir telsiz gibi kullanabiliyorsunuz ki büyük telefon kullanıcısına çok ideal. ekran yazıları küçük olmasına rağmen karşıdan arayan kişinin ismi veya nosunu görebiliyoruz. ürünün eleştirebileceğim bir tane eksiği mesafe dışına çıkıp geri döndüğümde otomatik cihazı telefonu görmüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    tam anlatamadim

    oncelikle hizli ulasim icin hepsiburadaya tesekkurler. lg3 telde kullanmaya basladim. cihazin ozelliklerini kesfetmeye calisiyorum. gelen aramalarda kisi ismi gorunmuyor. biraz uzun gibi geldi. kisa olanida var. o tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    kullanışlı ürün

    öncelikle verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor ben Xperia kullanıyorym ürün sorunsuz çalışıyor şarjı da uzun süre kullanıyorum sony kalitesini bir kere daha konuşturmuş teşekkür ler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    hepsiburadaya teşekkürler

    hepsiburada hızlı gönderilerinde ve güvenirliği için teşekkürler yalnız kulaklığı aldım kulaklık diğer aldığım kulaklığa hoşuma gitmedi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2016
    son nokta

    ürün kesinlikle tahmin ettiğinizden daha güzel ve kullanımlı çıkıyor çok kısa sürde şarj oluyor ve çok tatminkar bir şarj süresi var.hiç tahmin etmediğiniz yerlerde bile çok hoşunuza gidecek şekilde fonksiyonlu bir kullanımı var verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2016
    ürünü bu gün teslim aldım

    Merhaba ürünü bu gün teslim aldım ve gerçekten güzel çok hafif ve kullanışlı bir kulakluk. herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2016
    hakkını veren ürün

    arkadaşlar çok inceledim fakat çok mükemel kulaklık kablosu çoook basit sony kalitesine daha iyi kulaklık kablosu olabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    Hakkını veren parasına değer kaliteli bir ürün.

    Bluetooth kulaklıklar arasında en iyi?? marka ve model arasında olan sony ses kalitesi ve özellikleriyle birlikte kesinlikle memnun kalacağınız bir ürün?? almak isteyen arkadaşlara kesinlikle öneririm ..?? ben çok memnun kaldım. ????

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2016
    Harika Ürün

    Ürün geldiği gibi kullanmaya başladım. Ses kalitesi çok iyi, konuşurken karşıya sesiniz çok net gidiyor. Karşıdakinin sesi de çok net geliyor. Radyosunu kullanamadım tek sıkıntısı oydu. Bide biri aradığında cihaz üzerinden aramayı meşgule alamıyorsun o sıkıntısı da var. Diğer her şey çok mükemmel. Sony yapmış yapacağını yani. Tavsiye ederim almaya değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    İki Yıldız

    note 5 cihazımda kullanmaya çalıştım.ama olmadı.sürekli kopmalar oluyor.bazen de kilitlenme yapıyor.kulaklığı kapatıp açınca düzeliyor.kısacası sevmedim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2016
    cok güzel

    kaliteli ürün verdiniz paraya deger

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2016
    Tek Kelimeyle Süper

    Sony farkı, yıllardır mv 600 modelini kullandım çok memnundum bu daha iyi olmuş...

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2015
    Teşekkürler

    Güzel paketleme zamanında kargolama pırıl pırıl ürün Tekrar teşekkür0532 648 8795ler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2015
    sony bluetooth kulaklık sbh52

    ben daha almadım ama almak istiyorum tekrar yorum yapicam

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2015

    HİZMETTEN DOLAYI TEŞEKURLER

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2015
    Mükemmel

    Cihaz elime kısa sürede geçti hepsiburada ya teşekkür ederim, dedikleri gibi kargo süresi aynıydı 1 gün, cihaza gelecek olursak başlıktaki gibi mükemmel beklediğimden ses çıkışı çok iyi, telefonun ekosununa ayar çekince daha da güçlü ses verdi ,dış gürültü yok sesi sonuna kadar açtım cızlama,patlama yok, hem kulaklık hemde cihazın kendi hoparlörü için geçerli , mesajları alabiliyorum, gelmeden önce uygulamaları yükledim playstore dan kullandığım telefon sony xperia z3 birbirlerine uyumu belki o yüzden daha iyi oldu. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim, özellikle telefonu sony olanlar için..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2015
    harika

    daha önce kullandım ve kaybettim. yıllardır fiyatı düşmüyor bu da kaliteli olduğunu gösteriyor. başka bir alışveriş sitesinden aldım orjinal çıkmadı geri verdim buradan alırken de önce tereddüt ettim ama bugün elime geçti denedim orijinal ve harika şimdi şarj oluyor kullanmak için sabırsızlanıyorum herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2015
    Kalite

    Ürün herşeyiyle on numara hepsi buradayı yazmaya gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2015
    muhteşem

    Gercekten telefonu daha cok sevindim sony z ultrada kullanıyorum hiç bir sorun yok ses cok iyi gelen mesajları okuyabiliyor arama yapabilirsiniz kulaklıkla gelen aramayı gösteriyor bence cok kullanışlı bir cihaz telefonu buyuk olanlar için cok buyuk rahatlık sarj 2gun gidiyor bence bunun üzerine bir kulaklık yok

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2015
    hersey çok güzel

    evet çok begendim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony SBH52 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony SBH52 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat