Piranha Go 4 Tab Beyaz Tablet Pc Yorumları

Piranha Go 4 Tab Beyaz Tablet Pc yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Yeterli

    Tablet ekrani cok cansiz. Renklerde kalite beklemeyin. Ekrana yandan bakinca hicbirsey gorunmuyor. Pil yogun kullanimda 3 saat civari gidiyor. Ekran koruyucu kutuda yok. Hiz olarak normalin altinda ama fiyata gore yeterli bir urun. Gps duzgun calisiyor. Youtube ile video izlerken takilma yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    Fiyata gore iyi performans

    3 ay oldu daha hic donma yada kasma yapmadi Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2016
    Berbat

    Tablet renkleri canlı değil, elinize aldığınızda kaliteli bir ürün olmadığı kanaatine varıyorsunuz. En büyük sıkıntısı tabletin kullanılabilir ekranı 5,5", çerçevesiyle beraber 7". Bu kadarını beklemiyordum. Tavsiye eder miyim derseniz "TAVSİYE ETMEM"

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2016
    Yorum farkı,kişinin beklentisine göre değişir.

    Ucuz bir tablet istiyorsanız çocuğunuz için gayet güzel.Kendiniz kullanacaksanız bene göre yetersiz.Gerçi kişinin beklentisine göre değişebilir.Yinede idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2016
    işinizi fazlası ile görür.

    Çok pahalı cihazlarla kıyaslanmayın ama fiyatına göre gayet güzel bir cihaz tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2016
    bu fiyata iyi

    denildiği gibi ekranın görüş açısı cok iyi değil fakat dahili gps olmasi,internet hizi oldukça iyi fiyatina göre alinabilir.maps me ve sygic indirilip navigasyon olarakta kullanılabilir aracinizda.özellikle" maps me"programiyla navigasyon sorunsuz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2016
    teşekkürler

    elinize sağlık ürün sayfada açıklandığı tekrar teşekkürler kolay gelsin

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2016
    tablet

    Diğer yorumlarda da söylendiği gibi ekranı biraz kötü ama diğer özellikleri gayet güzel bu fiyata uygun bi ürün alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    Yeterli

    Farklı açılardan bakıldığında görüntü kaybı yaşanıyor.Bunun dışında günlük kullanım için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2016
    Çocuklar için idare eder

    Ucuz bir tablet istiyorsanız çocuğunuz için gayet güzel. Ekranı çok kötü. Sadece tek bir açıdan gözüküyor. Hafif sağdan veya soldan bakınca parlıyor veya sönüyor ekran. Kameraları kesinlikle iş görmez. Yağlı boya tablosu gibi bir görüntü var. Hoparlörden çok ses çıkmıyor ama idare eder ses geliyor en azından. Tablet yeni olduğu için herhangi bir takılma kasması yok ama sadece oyun yüklenecekse fazla kasmaz. Eğer tablet hevesiniz varsa alın güzel. Her şey parasına göre

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2016
    Bu fiyata kaçmaz

    Arkadaşlar ürünü yeğenime hediye olarak aldım.Beklediğimden daha iyi çıktı.Bir ikincisini az önce sipariş verdim.Onu da diğer yeğenime hediye vereceğim.İndirim bitmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2016
    Mükemmel ötesi

    Tablet gerçekten müthiş, oyunlarda hiç kasmıyor şarjı çok iyi gidiyor 5 buçuk saat aralıksız oyun oynayabilirsiniz grafik oyunlarıda dahil. benim gibi oyun için alıyorsanız çok iyi iş görüyor. Şuanda almakta kararsızsınız belki ama alınca anlayacaksınız çok kaliteli Teşekkürler HepsiBurada.com Teşekkürler Piranha Teşekkürler Yurtiçi Kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    f/p ürünü

    Ürün benim gibi windows phone telefonu olup da android program çalıştırması gerekenler için ideal.Ekran,kamera kötü.İlk açılışta güncelleme alıyor.Dahili GPS olması artısı.Bu fiyata idare eder.Hele bana çok bile gelir bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2016
    iyi bir ürün

    Arkadaşlar fiyatına göre ideal, bu fiyata çok uygun bence ...kargo da hızlıydı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    Fiyatına Göre Çok İyi

    Oyunlarda ve uygulamalarda oldukça başarılı. Fakat aynı şeyi ekran için söyleyemeyeceğim. Ekrana farklı açılardan bakınca, pek bir şey görünmüyor. Dokunmatiği de gayet başarılı. Şarj konusuna gelirsek, şarjı da iyi gidiyor ama geç şarj oluyor. Kısacası fiyatına göre iyi ama bu fiyata çok fazla şeyler bekleyenler için yeterli olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    Bu fiyata beni şaşırttı.

    Ürünü takılır donar vs. diyerek tereddüt ederek sipariş vermiştim. Bu paraya çok birşey beklememiştim açıkçası. Ama boşuna korkmuşum. Cihaz gerçekten güzel. Yaklaşık 3 gündür deniyorum,kullanıyorum. daha takılma, donma yapmadı. Ürünün gpsi sorunsuz. Çevrimdışı çalışabilen bir gps programı ile araçta denedim hatasız çalıştı. Bluetooth a2dp destekliyor yani bluetooth kulaklık ile veya bluetooth aparatı ile araçta kablosuz müzik video dinlenebiliyor. Wifi az çekiyor diye birkaç yerde okumuştum, alakası yok çekiş gücü gayet yerinde. Wifi ile araçta farklı uygulamalar yapılabiliyor. Ben şu OBD aracılığı ile aracın o anki verilerini anlık görebiliyorum ayrıca wifi destekli araç/aksiyon kamerası ile görüntü alabiliyorum.Takılma vs olmuyor. Şarj süreside bana gayet yeterli geldi. Ve hiç bahsedilmeyen bir özelliği var Screen Mirroring. Eğer televizyonunuzda da bu özellik var ise Hdmi çıkışlı bir tabletmiş gibi görüntü televizyona aktarılabiliyor. Film izlenebiliyor, oyun oynanabiliyor.Tablette ne görüyorsanız televizyonda da onu görüyorsunuz. Farkettiğim tek sıkıntı ekranının çok kaliteli olmaması. Sağdan,soldan veya üstten,alttan bakılınca görüntü netliği kayboluyor net görüntü için cihaza tam karşıdan bakılması gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2016
    BU FİYATA DAHA PERFORMANSLISI YOK AMA PİRANHADA VAR MÜKEMMEL PERFORMANS

    çok hızlı en ağır oyunları süper hızlı oynatıyor gps var ram 1gb kaçırmayın bu fırsat bidaha gelmez 4 çekirdek işlemci 450 mali 600mhz ekran kartı aphalt oyun angry birds oynar gibi kasmadan mükemmel hızda oynayabiliyorsunuz daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2016
    Kullanışlı

    GPS için de olması ve yanında GPS programı da sunması çok güzel. Çocuk için ideal bir tablet. Ayrıca GPS cihazı olarak da kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    Kullanışlı...

    Fiyatını karşılayan bir ürün. GPS modülü olduğu için, aracımda navigasyon olarak kullanıyorum ve gayet seri. Hiç düşünmeden alın. Ayrıca hızlı gönderi içinde Hepsiburada ya teşekkürler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Piranha Go 4 Tab Beyaz Tablet Pc kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Piranha Go 4 Tab Beyaz Tablet Pc yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat