Sony SGPT111TR Siyah Tablet PC Yorumları

Sony SGPT111TR Siyah Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2012
    çok güzel bir tablet

    bu tableti daha almadım ama çoğu yorumdan resim ve özelliklerine bakarak güzelliğini anladım.Ve son yorum yapan kişiye söylüyorum o zaman bu tableti almasaydın

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2012
    Tablette Sony Kalitesi

    Tablet alırken önce hangi platformu kullanacağınıza karar vermek lazım. Apple IOS ayrı bir dünya, Android ayrı bir dünya. Android cihazlar aslında kağıt üzerinde özelllik olarak birbirine benziyor. Sony ise dizaynı, ekran, kamera kalitesi ve genişleyebilirlik olarak ön plana çıkıyor. Sırta doğru kalınlaşan dizayn tek elle tablet taşırken ağırlık noktasını elinize yaklaştırarak yormuyor. SD kart ile ek bellek, USB ile taşınabilir disk bağlamak, IRDA ile uzaktan kumanda olarak kullanmak mümkün. 2 çekirdekli android tabletler içinde fiyat/performansı iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2012
    Çok iyi

    Ürünü başka bir yerden aldım ve şuan kullanıyorum, çok memnunum, samsung Galaxy tab ile karşılaştırmalarda bu tabletin daha fazla puan aldığını unutmayın. Sony kalitesini konuşturmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2012
    Ekran ve WIFI kalitesi super

    Pixel per Inch degeri olarak cok basarili, cok net bir ekrani var. WIFI cekimi basarili, kamerada Xperia Ray veya S degil, ancak bir cok basit is icin son derece yeterli. SD kart girisi sol tarafta ve hemen ustunde kulaklik girisi var, bluetooth kulaklik kullanmayacaksaniz son derece yeterli. Ergonomisi eger masa ustune konulacaksa son derece guzel, rahat yazi yazilabiliyor, ayrica, kivrilmis dergi gibi tutulunca kitap okumak cok rahat oluyor. Update edince Android 4.0 olunca cok daha kullanisli ve sorunlari giderilmis bir hale geldi, touch ve klavye cok daha duzgun calisiyor. Sorunlarina gelince, ekran parlak oldugu icin parmak izi kaliyor, ve gunes altinda okumak zor oluyor, CPU adobe flash animasyonlarina yetmiyor, eger dizi sitelerinde dizi izlemeye calisirsaniz isiniz zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2012
    fiyat performans oranı harika

    yaklaşık 8 aydır kullandığım bi cihaz. android 4 ıcs ye terfi etmesiyle tadından yenmez bi cihaz oldu benim için. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2012
    sonyyy

    cihaz hızı,tasarımı ekran kalitesi ve işletim sistemiyle çok iyi bir cihaz...wifi ile internet hızı çok iyi.dokunmatiği çok hasssas...kısacası sony marka sony kalitesi bir tablet...tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2012
    tabletlerin içinde en iyisi hafif ergonomik üstelik adnroid...

    Sony tablet aldım çok memnun kaldım Ipad gibi ağır değil eli yormuyor üstelik android olması mükemmel yapıyor hızı süper her açıdan görüntü bozulmuyor batarya süresi gayet memnün edici akşamları elimden düşmüyor kesinlile öneririm ipad aldım kredi kartı bilgisi girmeden program indiremiyorsunuz itune olmadan birşey yapamıyorsunuz ben sony den menun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2012
    Anlatılmaz yaşanır.

    Ürünü ilk aldığımda kötü gibi duruyordu ama sonra gittikçe özelliklerin Özellikleriini öğrenmeye başladım.Bütün uzaktan kumandalı herşeyi buluyor ve ses açılabilir kanal değişebiliyior Artık kumanda kavgasından kurtulduk ve pil parasından da.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2011
    Çok hassas bir cihaz

    Cihaz her an kırılacakmış gibi duruyor... aynı zamanda ipad kullanıcısıyım... androidli ir makine istediğim için almıştım... kesinlikle ergonomik değil...kalın bir cihaz... ayrıca sony servisi en ufak bir sorunda ürünün kullanıcı hatasıyla garanti dışı kaldığını bildirdi.. tavsiye etmem..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony SGPT111TR Siyah Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony SGPT111TR Siyah Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat