Regal SDR 200 A ++ Sınıfı 177 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Regal SDR 200 A ++ Sınıfı 177 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 20.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel kalite Mükemmel paketleme 10 yıldız olsa verecektim çok teşekkür ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    "kötü"

    Olumsuz yönleri: Ürün elime ulaşmadan birçok aksilik yaşadım, kargo gecikti. Ürünün kurulumu konusunda uzunca bir sure kimseye ulaşamadım. Kendi başıma da kursam garanti dışına çıkacağından cesaret edemedim. Ürünü tecrübe etmeye sıra gelmeden bu tarz aksilikler beni resmen ürünü iade etmeye zorluyor. Tek bir gün daha veriyorum sonra maalesef ürünü iade etmek zorunda kalacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Diğer mağazalardaki fiyatlara göre daha ucuz. Elime 1 haftada ulaştı kargoda herhangi bir sıkıntı yok. Sandık modeli genelde ev için uygun değil diye düşünüyordum ama iyiki de bu modeli tercih etmişim. Kapalı balkonuma koydum. Hacim olarak aile için çok ideal. Bütün kışlık yaptıklarımı vb. doldurdum.A+ enerji sınıfına sahip ve elektrik kesilince de 21 saat boyunca çok fazla bir sıcaklık düşüşü olmuyor. Evin içinde rahat hareket edilebilsin diye tekerlekleri sabit değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: fazlasıyla stok yapan derin dondurucu ihtiyacı olan biriyim ve bu ürünü satın aldım. Bir bulaşık makinesi boyutlarında hatta daha küçük diyebilirim. Benim gibi biri için bile gayet yeterli seviyede işimi görüyor. Ürünler çok çok uzun süre dayanıyor. Regal zaten bu konuda iyi bir marka olduğunu biliyordum beni şaşırtmadı ben memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.09.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: regal daha önce de kullandığım bi markaydı bu yüzden gönül rahatlığıyla tercih ettim. Ekonomik ve performansı gayet güzel. Benim bir kafem var ve haznesi geniz ama kendisi pek yer kaplamayan kullanışlı bi derin dondurucuya ihtiyacım vardı. Bu üründe her konuda ihtiyacımı karşılıyor. gayet memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Sandık tipi olmasını özellikle tercih ettim çok daha fazla yiyecek sığdırabiliyorm. Tek eksisi bişy almak isterken birz zorlanıyorm ama yinede sorun etmıyorm gayet iyi. Sessiz çalışıyor ve A+ olması da enerji tüketimini daha aza indiriyor. Hacim olarak da geniş.

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2019
    Fiyat performans arayana

    Ürün gerek özellik gerekse maliyet açısından sınıfında en iyilerden 150lt olanların 1400₺ civarında olduğunu hesaplarsak çok iyi bu fiyata kurulum için de direk yetkili servis ile geldi kuruldu 3yıl garantisi olduğunu da söylediler iletişim konusunda sorun yok ilgililer

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2019
    resimdeki kadar büyük degil

    resimdeki kadar büyük değil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2018
    "İdeal"

    Olumlu yönleri: A++ enerji sınıfına ait bir ürün tasarruf açısından çok iyi denilebilir.Statik soğutma sistemine sahip.Yatay olan modeller bence çok daha kullanışlı.Zaten ben genelde yeşillik muhafaza ediyorum.8 kg dondurma kapasitesine sahip.Bizim aile için ideal oluyor ancak kurbanda küçük kalabiliyor. 28 kg kapasiteye sahip olanı almayı planlıyoruz şu sıralar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2018
    "Başarılı"

    Olumlu yönleri: Yatay olması iyi oldu çünkü geniş hacim gerektirecek şeyler aldık ve içerisine yerleştirecektik. Zaten bu aralar da çok fazla satıldığından dolayı bunu tercih ettik. Yorumlarına dikkat ettim saçma sapan bir şey almak istemiyordum, baya iyi bir makine olduğu ortaya çıktı ve genel itibariyle de baya mantıklı bir seçimdi benim için. Mantıklı tarafı hem içinin ferah ve geniş olması, hem de fiyatının çok uygun olması hem de A+ enerji verimiliğine sahip olmasıydı. Tabi alırken ilk dikkat ettiğim şey boyutlardı alacağım yer biraz dar gibiydi ona uygun boyutlu olması da iyi oldu. Biraz yerleştirirken falan eğilme problemleri oluyor düşen şeyi almakta sorun yaşayabiliyoruz ama sorun değil bunlar genel olarak. Koku falan yapmamış, ferah bir kokusu var. Evimiz için en mantıklı yatırım oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: evime bir ürün alırken öncesinde ne kadar süredir faaliyette bulunan bir marka olduğuna ve üretimlerinin çeşitliliğine bakmaya özen gösteriyorum, regal bu anlamda benim için yeterli kalitesi düzeyini oluşturarak almak için ne kadar uygun olduğunu hacmi ile de sağlayarak satın almam da olumlu etki yarattı ve kullandığımdan beri rahatlık kelimesi ile bu kadar uyuşması doğru bir tercih olduğunun net göstergesi diye düşünüyorum

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2018
    Hiz ve Duzgun Iletisim. Baska ne beklenir ki...

    Beyaz Esya Merkezi magazasinin iletisim ve hizli kargosu memnuniyet verici.

  • NI1 aracılığıyla, 14.08.2018
    regal derin dondurucu

    Ürün güzel rakiplerinden bir farkı yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2018

    Olumlu yönleri: Cok guzel bir urun tesekkur ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2018
    "Very good Fridge"

    Olumlu yönleri: the preis is very good. It takes not so much energy.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2018
    "ihtiyaç"

    Olumlu yönleri: Derin dondurucu gün geçtikçe artan bir ihtiyaç haline gelen bir beyaz eşya oldu artık nitekim bende bundan nasibimi alıp uygun bir derin dondurucu araştırdım ve hem fiyat açısından daha ucuz hem de kapasite açısından daha geniş olduğu için sandık tipi derin dondurucu tercih ettim fiyatı uygun olduğu ve kaliteli olduğu için de Regal’in bu modelini tercih ettim ve fazlasıyla memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2012
    ürün kaliteli ve özellikleri cok iyi

    Ürün kullanışlı olmakla birlikte hem uygun fiyat hemde kalitelidir. Diger markalardaki özelliklere sahip ve fiyat konusunda daha hesaplıdır. Derin dondurucu arayana tavsiye ediyorum. iyi günler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2012
    fiyat ve kalite iyi

    derin dondurucu almadan çok araştırdım her ürüünü hem kullanım hem fiyat ve kalite olarak değerlendirdikten sonra karar verdim çokta doğru karar vermişim gayet iyi bir ürün hacim olarakta ne çok küçük ne çok büyük her aile için bence ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2012
    kullanışlı bir ürün

    ürün elime bugün geçti, bölmeleri ve sepeti çok kullanışlı enerji tasarrufu ve elektrik kesintisinde bekleme süresi tercih nedenim oldu tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2012
    Bir sıkıntısı yok

    Ürün 2 haftada elime ulaştı. İç kısmında bölme ve sepeti var içi tam kare değil. Motor olan kısmı yüksek diğer taraf alçak yapılmış buda yer kazandırmış. Kilidi var. Kapak açma kolu fazla sağlam gelmedi bana az daha zorlasam kırılacak gibi. Tekerlekeri var yere sabit değil tekerlekleri üzerinde duruyor.Biraz dokununca ileri geri gidebiliyor. Almanızı tavsiye ederim boşa daha fazla paralar vererek pahalı markaları almayın onlarda aynı işi görüyor.3 yıl garantisi mevcut zaten.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal SDR 200 A ++ Sınıfı 177 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal SDR 200 A ++ Sınıfı 177 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat