Felix FL 356 Çay Makinesi Yorumları

Felix FL 356 Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(97 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.04.2019

    Otomatik atmıyor su kaynayıp bitinceye kadar devam ediyor neyseki su bitince duruyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.01.2019

    Hiç memnun kalmadık neden otomatik atmıyor kacdefa kaynamaktan suyu bitti kapatmıyor israf israf.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2015
    otomatik kapatma

    alacaklar dikkat etsin.otomatik kapanma yoksa bir işe yaramaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2014
    Fazla massrafa gerek yok!!

    fiyat olarak en makul olan çaycı budur bance.3 yıdır kullanıyorum.çok sağlam harika bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    Çeyiz

    İki sene önce kızımın çeyizine almıştım. Bugüne kadar hergün olmak üzere kullandılar. Evde küçük bir kaza sonucu kullanılamaz hale geldi ve tekrar aynı markayı hiç çekinmeden aldm. Kullanmaya devam. Kendime de en yakın zamanda alacağım inşallah..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2012
    ASLA PISMAN OLMAYACAKSINIZ

    metal olmasi en buyuk avantaj kirilma sikintisi yok ben cok memnunum bugun birsey olsa tekrar yine bundan alirim ve herkeste cok begeniyor..kesinlikle alin

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2012
    dostlara tavsiye edebileceğim bir ürün

    Benzer bir ürünü bir arkadaşın bürosunda gördüm beğendi. hemen buradan sipariş verdim ve çok kısa zamanda da elime ulaştı. geldiği gibi hemen hazırladım ve ilk çayımı yaptım mükemmel çay oldu. işyerimde gelen müşterimlerimde şimdi çayımı beğeniyor. eve ve işyerlerine tavsiye ederim arkadaşlara

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2012
    güzel

    beğenildi. çabuk suyu ısıtıyor. hoşumuza gitti doğrusu ama uzun yıllar gidicek mi görüceğiz açıkcası bu ısıtıcıyı başka insanlara da tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2012
    ÇOK MEMNUNUM

    Daha önceki bazı yorumları okuyunca heyretler içinde kaldım.Ürünün, su kaynama sırasında otomatik olarak kapanmadığını,başında beklemek durumunda kalındığı yazılmış. Kimsenin aklına termostatın ibresini termostatın üzerinde yazmakta olan "100" işaretinin üzerine getirmek gelmemiş.İbreyi "100" işaretinin "1" rakamının üzerine getirdiğinizde ürün su kaynar kaynamaz otomatik olarak kapanıyor... Üründen çok memnunum.Herkese de tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2012
    harika

    çok kullanışlı ve kaliteli bir ürün. iç malzemesinde de platik olmaması ve cam demlikli olması harika. açıkçası neredeyse 1 tüp parasına bu ürünü almış olmak çok hesaplıca bir hamle oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2012
    Çok İyi

    Daha öncede bu ürünü kullanıyodum. Uzun zamandır kullandığım için artık eskidi. Tekrar sipariş verdim. Eğer dikkatli ve özenli kullanılırsa uzun süre kullanılır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2012
    çok iyi bir ürün

    çayı çokçok iyi yapıyor , ve daha da iyisi tüp bir ayda biterken artık iki ayda bitiyor onun sayesinde herkese tavsiye ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2012
    uygun fiyat kaliteli

    ürünü 2 aydır kullanıyorum fiyatına göre kalitesi çok iyi bugüne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım herkezin dediği gibi sadece bir eksiği var su kaynadıktan sonra otomatik olarak devre dışı kalmayıp kaynamaya devam ediyor taki siz müdahala edene kadar buda çok önemsenecek bir şey olmadığını düşünüyorum hepsiburadaya teşekür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2011
    tavsiye ederim

    ürün kullanışlı. aldığıma memnun kaldım, iş yerim için aldım ve çaylarımızı artık kolay bir şekilde yapıp, keyif ile içiyoruz. fiyat olarakta uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2011
    ürün harika

    çok şık ve kullanışlı bir ürün.suyla temas eden hiç bir kısımda plastik vs. yok çayı da süper açıkcası bu kadarını beklemiyordum. hepsiburada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2011
    süperr

    daha önce kendi evimde kullanmıştım ve çok memnun kaldım. bir arkadaşım yeni evleniyor ve onada hediye olarak aldım ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum. demlik kısmı ve içinin filtresini bulaşık makinesindede yıkayabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2011
    Negatif Yorumlara Düzeltme

    Ürünü en az 2 yıldır kullanıyorum daha bügünde yenisini sipariş verdim iş yerim için Ürünün kaynadıktan sonra durmadığı konusunda bazı yorumlara katılmayacağımı belirtmek istedim.Ürünün Derece ayarını 80 dereceye ayarladığınzda kaynadıktan sonra 70 düşürdüğünüzde otamat mükemmel çalışma gösteriyor.Eğer sonuna kadar açarsanız Kaynama noktasında olduğundan durma yapmıyor buda bilmeyenlerin canını sıkıyor.Su bittiğinde otamatik kapanması bile çok güzel.Tek eksi tarafı cam demlik oluşu onuda ayrıca Porselen bir demlikle eşleştirince çok şık oluyor.Ürünü alacaklar düşünmesin şimdiden afiyet olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2011
    İlk defa Felix

    2 adet Arzum çaycı eskitmiş biri olarak benim yorumum ; 1 - Felix in bu model çaycısı gayet mükkemmel bir görüntüye sahip .Çelik parlak gövde ve cam demlik kısmı ile. + 2- Ürün özelliklerinde herşey doğru + 3- Otomatik termostat düğmesi su kaynayınca kendi atmadığından başında beklemek zorundasınız. bu bence önemli bir eksi. Düğme su kaynadığında kendi atmadığı için gereksiz enerji israfı ve su kaybı oluşuyor. - 4- Diğer yorumlarda okuduğumda su kaynayıp , çay demlendikten sonra 40 derecede sabitlediğini yazmış bir kullanıcı . 40 dereceye indirince çay buz gibi oluyor . en az 70- 80 derece gerekiyor. Bir daha alır mıyım hayır . Ama Felix bu otomat sorununu giderirse , ürün bence mükemmel olacak .

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2011
    gayet iyi bence

    ürünü su ısıtıcısı diye aldım çay yapmayı da günlerde düşündüm ama çayı pek lezzetli değil içinin yıkanması şekli gayet hoş sağlık açısında emniyetli sayılır almak isteyenlere tavsiye ederim hepsi burdaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2011
    tavsiye edilir

    pratik bir ürün çok kullanılşı 10 dk icinde çayınız hazır hale geliyor almak isteyenlere tavsiye ederim hakkaride olmama rağmen 3 günde elime ulaştı tşk ederim hepsiburda.coma

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Felix FL 356 Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Felix FL 356 Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat