LG V20 32GB Siyah Yorumları

LG V20 32GB Siyah yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    güzel.

    6s'in yanına aldım.aynı anda 1080 futbol maçı açtım. görüntü lg'de bariz şekilde iyi.çimenler tam yeşil. ve tv gibi ekran kocaman.6s hem küçük kaldı ve renk soluk geldi.ön ve arka kamerada geniş açı ile süper çekim oluyor. 6s vesikalık çeker gibi kaldı.ses kaliteleri aynı gibi.kulaklık ve usb girişleri güçsüz zayıf geldi bana.yeni nesil usb kabloyu yanınızda taşımanız lazım herkeste yok.kullanımda batarya yüzdesi çabuk düşüyor sanki.sistem fazla güç harcıyor,ekran boyutundan olabilir.lg de çalışan arkadaşım bana ucuza aldı.bu fiyatlara almak zor. iphone hala kullanımı en kolay olan. android iyi ama pc gibi çok ayar olunca aradığını bulmak zor oluyor.batayra %5 altına düşüp foto çekemem demesi saçma. flaşı güçlü.kamera ayarları detaylı.ekran görüntüsü almak zor.güç tuşu yanda olsaydı keşke.ses tuşu cüsseye göre çok küçük.2.ekran kullanışlı.sürekli seyahat eden biri olsam lg iyi olur. tablete gerek kalmaz. ama hem masa başı işim hem de motor kullandığım için ios bana göre.karar sizin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2017
    Beş Yıldız

    harika bir telefon iphone kullanıyordum tereddütüm vardı ama bu telefon bir harika dostummmmm :)))

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2017
    bu fiyata bu telefon satmaz

    artik fiyatinin makul seviyelere çekilmesi lazim...güzel telefon fakat bu fiyata bu telefon alınmaz!!!!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Beş Yıldız

    Telefonu iki gündür kullanıyorum, bundan önceki telim lg g4 idi, arada bariz farklar var kulaklık ses kalitesi, kamera farkı, hızlı şarj, görenler baştan pahalı almışsın dediler özelliklerini sayınca kimsede ses kalmadı

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2017

    Aldıktan kısa bir süre sonra telefon arızalandı,servise verdik.Hala onarılmadı. Para iadesi istedik, onu da yapmadılar. Paramızla rezil olduk. Bir daha LG'nin hiç bir ürününü almam,tavsiye de etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    verdiğin paraya deger

    en üst düzey aradıgın bütün özellikler mevcut

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2017
    Fiyat/Performans Ürünü

    Bu kadar özellik bu fiyata bedava... Bana donanım lazım değil isim lazım derseniz o başka...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    V20 kalitesi tartışılmaz bile O

    Önceki telefonum G3 idi V20 yi de çok merakla heyecanla bekledim.Öncelikle kutudan çıkan aparatlar için ekstra ücret ödemiyorsunuz bu yüzden eleştirmeye gerek yok.Ama kulaklık sesi muhteşem ve piyasadaki çoğu kulaklıktan çok farklı, ses deneyiminiz değişiyor bir kez dinledikten sonra.Telefonun normal sesi gayet iyi Hi Fi modüle gerek yok,başka cihazlarda kullanmak için zaten.Fotoğraf kalitesi,ikinci. kamera,geniş açı çekimler diyecek söz yok.Kim görse bu telefonun markası ne diye soruyor.Sözün özü bu telefonu kullanmadan bilemezsiniz,ayrıcalıklıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    Değmez

    Telefonun kamerasi soylendigi kadar iyi değil arkadaşlar. Gece çekimi ve hareket halinde net fotoğraf çekmiyor. Işık altinda kamera başarılı. Kasa ekran oranı etkileyici değil. Tasarım kötü alttaki lg yazısı çok büyük yer kapliyor. acma kapama tusu buraya yerlestirilebilirdi. 2. ekrandan ışık sızması çok fazla. Ayrıca telefon kasiyor donmalar oluyor. Fiyatı çok hızlı düşüyor. Kisacasi tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Telefon güzel de

    Yanında verilen ürünler iyi değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2017
    Gayet başarılı bir cihaz... Yanındaki aksesuarlar ile parasını sonuna kadar hakediyor! Teşekkürler H

    Ürünü almadan önce çok kararsız kaldım... Çevremizde genel olarak bir malum bilindik markalar ön yargısı var kim LG v20 alacağımı duysa git bilindik markaları al paranı çöpe atma dedi (önceki cihazım galaxy S3) Diğer markaları incelediğimde beni pek cezbetmediler, sadece markası,genel bir kullanıcısı olduğu ve yeni telefon almış olmak için almış olacaktım(İncelediğim cihazlarda başarılı markalar, hitap ettiği belli bir kullanıcı kitlesi var... Yanlış anlama olmasın). LG V20 yi bayinin birinde inceledim ve farklı ayar ve özellikleri çok hoşuma gitti. Bu arada ilk defa LG marka telefon kullanıyorum!!! Cihaz açılmamış ambalajında geldi cihazın kasası gayet şık ve arka kapağın oturması çok güzel tek parça duruyor. Ürünü 2 gündür kullanıyorum şarjı 1 günü rahat biçimde çıkarıyor ve ortalama 75-80 dk içerisinde %100 doluyor. Cihaz için mesela ön kamera berbat diyen gördüm ön kamera çekimleri gayet yeterli arka kameralara ise diyecek yok geniş açı çekimler farklı ve hoş oluyor.Cihaz gayet hızlı ve akıcı size neredeyse her konuda ayar seçeneği sunuyor olması güzel.önceki modellerdeki ghostscreen ve resetleme hataları şu an yok zaten heralde 66000 teste tutulmuş bir cihazda sorunlar giderilmiştir diye düşünüyorum. Yanında verilen hediyeler için kandırmaca diyenler vardı ve yanında verilen cihazlar gayet kaliteli ve eğlenceli... 360cam ile ilginç videolar çekebiliyosunuz, kulaklık ile ayrıntılı bi deneyim yapmadım fakat gayet net güzel bir ses veriyor, hi-fi modülün pek gerekli birşey olacağını düşünmüyorum fakat kutu dolu dolu ve kaliteli olduğundan hiç şüpeniz olmasın. cihazda tek çıkış olmasına rağmen sesi gayet yüksek ve tok çıkıyor 2.ekran edge ekranına kıyasla bana daha kullanışlı geldi. Bu arada net de olumsuz berbat değmez tarzı yorum yapanların çoğu elindeki kendi tlfnun bile özelliklerini bilmeyen Lg kullanmamış insanlar. Benim gibi kararsız kalanlara tavsiye ederim şimdilik memnunum! Sorunsuz ürün ve alışveriş için Hepsiburada.com'a teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    (LG V20)

    Alabileceklere Hayırlı Olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    tek kelimeyle harika

    telefon çok hızlı. şu bilindik markanın amiral gemilerine taş çıkarır. ekran çok güzel. gözü kamaştırmıyor. şarjı rahat 1 gün gidiyor. kamerası harika. tasarım için zaman harcandıgı belli. ergonomik. ikinc, ekran bayagı pratiklik katmış. hediye gelen aksesurları piyasa degeri 1000 tl civarında. aslında telefon çok uygun fiyata alıyoruz. ikinci kamera olayı cidden mükemmel olmuş. selfie çubuguna gerek kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Beş Yıldız

    Lg v10 kulanıyordum. Simdi lg v20 ye geçtim. Çok çok guzel bir telefon. Kimse bahane bulmasın. Lg her zaman farklı olmayı başarıyor. Seviyorum ben lg yi. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Telefon akıyor. Çatır çatır kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Hiç düşünmeden alın

    Satıcısı hepsiburada olarak aldım.1 gun gecikmeli olarak geldi.Hediyelerle tek kutu halinde ssatılması guzel olmuş.H3 kulaklık basslarda çok iyi olmasa da kaliteli ses veriyor.Hi-fi modülü laptopta kullandım.Bassları belirginleştirdi.Telefonun kendisi çok şık ve ince.Kapaklı olması premium hissi bozmuyor.Ekran parlaklığı çok iyi.Şarjı 5.7 inçlik telefona göre normal gidiyor fakat ;çok hızlı doluyor.Telefonda kasma ve ısınma olmadı hiç.Tek kusur gece ikinci ekranda ışık sızması olması.O da pek sorun teşkil etmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    Beş Yıldız

    sadece siyah rengimi var telefonun

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2017
    Telefon güzel, hediyeler kandırmaca.

    Telefon çok güzel hızına, kamerasına diyecek yok. Ancak hediyelerine kanmayın 360 cam çok bulanık çekim yapıyor. Hi-Fi plus modülü V20 ile kullanamıyorsunuz. LG müşteri hizmetleri ile görüştüm başka bir cihazla kullanmam gerektiğini söylediler. V20 nin yanında verdikleri hediyeyi V20 de kullanamıyorsunuz. Kullanamayacağınız bir hediye veriyor. LG G3 de denedim onda da çalışmıyor. Telefona diyecek laf yok ancak hediyelerine kesinlikle kanmayın. Sırf telefonu satmak için beş para etmeyecek hediyeleri göz doldurmak için veriyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2017
    Beş Yıldız

    Telefon çok şık. Cihazı elinize aldığınızda üst seviye bir cihaz olduğunu hissediyorsunuz. Arka kapağı çukmasına rağmen yekpare bir his veriyor. Özellik olarak da üst seviye bir cihaz. Özellikle fotoğraf ve video çekme kalitesi çok iyi. Yanında gelen hediyeleri de cabası. Üst seviye dayanıklı ve şık bir cihaz arayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2017
    Beş Yıldız

    siparişimi aldım çok memnunum hepsiburada.com.un kendi sattığı ürünleri almalarını herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    Ürün Oldukça başarılı

    Telefona sözüm yok LG kalitesinde oldukça başarılı fakat yanındaki hediylerden Hi-Fi plus modülü V20 ye uyumlu değil ki zaten telefonun içinde bu modülün işlevi eklenmişken yanına böyle bir hediyeyi ilave etmek çok anlamsızca olmuş, keşke bunun yerine sanal gerçeklik gözlüğü hediye edilebilseydi.... Lg ye telefonda sorduğumda hi-fi modülü başka telefonlarda kullabilirsiniz diyor, o zaman ne diye V20 aldık diyesi geliyor insanın...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG V20 32GB Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG V20 32GB Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat