Xiaomi Redmi Note 4 64 GB 5.5 inç 13 MP Cep Telefonu Altın Yorumları

Xiaomi Redmi Note 4 64 GB 5.5 inç 13 MP Cep Telefonu Altın yorum ve tavsiyeleri

(253 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2021
    Xiaomi kullanıcısıyım ikincisini aldım

    Evet bekledim gibi

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2021
    Telefon güzel. Sorun yok.

    Fiyatına göre telefon. Algılaması bana biraz yavaş geliyor. Not 5 almış olmayı isterdim. Sar değiri çok uygun olduğu için tercih ettim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2021
    Kaliteli olması ve fiyatı uygunluğu

    Evet.fiyatı ve hafızası yüksek olduğu için tercih ettim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2021
    tavsiye ediyorum

    mağaza puanı düşük diye kararsız kalıp, fiyatı nedeniyle tercih ettim. iyi ki de almışız. çok hızlı bir biçimde iyi bir ambalaj ile teslim aldım. ürünü 1 haftadan beri de kullanıyorum. ekonomik ve güvenli bir alışveriş oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2021
    Batarya ömrünü doldurmuş

    ürünü 2 sene sonra yine aldım, ilk aldığımda şarjı 3 gün gidiyordu. İkinci aldığım ise bir gün bile gitmiyor. Batarya ölü

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2021
    Ürün anlatıldığı gibi

    Ürün özellikleri anlatıldığı gibi. Elime sağlam ulaştı, sıkıntı olmadı. Hızlı kargo. Sadece şimdi şarja taktım, şarjı %46 olmasina rağmen tamamen dolmasına 3 saat 46 dk yazdı, umarım gerçekten yazdığı kadar sürmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2018
    Arızalı ürün

    Ürünü kullanmak nasip olmadı. Kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor. Bu gün delta servise kargoladım. Yaşayıp göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2018
    Harika

    Anlatilanlardan fazlasi var eksiği yok. Redmi note kullanicisiyim ve öğretmenim. Kürsüden aşağı fayansa düştü iki kere ve hic bir çatlak kırık ezik vs olusmadi hayret ettim. Bir ay sonra da ekranın sol tarafinda tırnak kadar bir sararma başladı ben de garantiye gönderdim simdi ekran değişimi oldu ve kargom yolda. Gelince göreceğim bakalim nasil olmus. Bu arada müşteri memnuniyeti açısından on numara hizmet veriyorlar (deltaservis). Garanti vs korkmadan alabileceğiniz bir cihaz. benim hatam olmasina ragmen garanti kapsaminda degerlendirdiler. Cok memnunum cihazdan. Kesinlikle tavsiye ederim ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2018
    Beş Yıldız

    çok iyi ürün 0 sikayet kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2018
    Bir Yıldız

    yorumlardan telefonun özellikleri fiyatı dedim sonunda buldum tam derken birde gördümki sar (radyasyon)değeri yüksek bunu hafife almayın sürekli gözünüz kulağınız gibi sizin yanınızda olacak bir cihaz buna dikkat edin

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2018
    10 NUMARA

    10 Numara bir cihaz herkese tavsiye ederim.Maalesef stoklarda kalmamış. Başka bir yerden mutlaka temin edin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2018
    şarjını bitiremiyorum

    arkadaşlar samsung s6 dan bu cihaza geçtim tabiki s6 gibi değil ancak artık s6 yada üstü telefonları sadece bir at yarışı olarak görüyorum. bu telefonu lan kişi işini gücünü en iyi şekilde görecektir. alışmak için 1 hafta en az kurcalayın gerekirse sonra bir kez sıfırlayıp temiz kurulum yapın ster istemez bilmeden yaptığınız şeyler olabilir. ben aldım çok şükür memnunum. biraz geç kargoya verilsede teslimat gününü beklemeyp gidip kargodan kendi ellerimle teslim aldım. paketlemesini güzel büyük naylon köpükle yapmışlardı sağlam ulaştı inşaklah uzun yıllarca kullanırım kullnırsınız. herkese iyi günler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2018
    super

    Telefon Mükemmel xiaomi redmi note 4 64gb

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2018
    Beş Yıldız

    Stabil telefon super sarj suresi az para...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Beş Yıldız

    Ürünü bir haftadır kullanıyorum. Marka olarak Türkiye'de bilinmiyor ama kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle bataryası mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Tam bir fiyat performans canavarı

    Tam bir fiyat performans canavarı... Gidipte diğer markalara aynı ürünlerde bu kadar yüksek fiyat ödemeye hiç gerek yok. Pil performansı, kamera performansı herşey ideal..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2018
    Beş Yıldız

    Fiyat performans olarak çok iyi bir telefon kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2018
    Olağanüstü Bir Cihaz

    Cihazı alırken çoğu kişi gibi bende çok tedirgin olmuştum ancak cihaz elime ulaştıktan sonra şunu diyebilirim gerçekten çok memnun kalacaksınız. Telefon Harika. Özellikleri zaten başlı başına olay. Bence kaçırmayın derim bu fırsatı hem hepsiburada'ya hem yurtiçi kargoya gönül rahatlığıyla güvenip alışverişinizi yapabilirsiniz. İyi alışverişler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2018
    f/p telefonu :)

    Ürünü dün sabah sipariş verdim ve bu akşam elime geçti kutu içerigi kulaklık harici herşey var paketi güzel sarmışlar ve kutu içine koymuşlar telefon hakkında f/p demek yeterli olur işinizi çok rahat görür hem batarya kısmından hemde hız diyebiliriz. gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2018
    KALİTELİ FP ÜRÜNÜ

    Şirket çalışanları için aldım şarjı çok iyi gelelim kalitesine bu fiyata daha iyi telefon zor bulunur özellikleri çok iyi 8 çekirdek işlemci 4gb ram 64gb rom bu fiyata efsane yedek parça sıkıntısı yok parçaları ucuz iphone 6s satıp mi6 almayı düşünüyorum kargoda sorunsuz ve zamanında gönderim yapıldı memnunuz teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi Note 4 64 GB 5.5 inç 13 MP Cep Telefonu Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi Note 4 64 GB 5.5 inç 13 MP Cep Telefonu Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat