Sony MDR-EX650AP Kulaklık Yorumları

Sony MDR-EX650AP Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(125 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teknik Değerlendirme

    Öncelikle söylemek isterim ürüne sahip değilim fakat fiyat aralığı olarak almayı düşündüğüm kulaklıklar arasında. Teknik özelliklere baktığımız da kulaklığı takıp yorum yapmamı gerektirecek bir durum bile yok. Bass severlerin (benim gibi) seveceği bir kulaklık. 12mm neodimyum sürücü bu fiyat aralığında başka bir kulaklıkta bulunmuyor. Ayrıca 5-28k Hz de yine bu fiyat aralığından bulamayacağınız bir şey. 5 ile 28k arasını özetlersek, bahsetmiş olduğu 5 Hz size kaliteli bass vereceğinin habercisi. 28k Hz ise daha yüksek tiz alabileceğinizden bahsediyor. 105dB gibi bir güç çıkışı mevcut, sanırım bunu da bu aralıktaki sesleri en yüksek ses seviyesinde bile en temiz şekilde almanız için açısından yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü 32ohm gibi çok iyi empedans değeri mevcut. Müzikteki keyfi daha temiz ve yüksek seste almak için biraz daha para kıyıp ya Sennheiser CX2.0i alacağım ya da yüksek bass seslerine eyvallah deyip bunu tercih edeceğim gibi duruyor. Teknik olarak baktığınız da müthiş bir kulaklık. Kablosu fiber. Mikrofon mevcut. Kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Kulaklığı çok beğendim. Çok temiz sesi var. Baslar ve tizler yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şimdiye kadar kullandığım en iyi kablolu kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sipariş verdiğim ürün yerine farklı bir ürün gönderdiler ilk defa hepsi buradadan alışveriş yaptım bu kadar pişman olucağımı düşünmemiştim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo: Çok hızlıydı 1 günde elime ulaştı Kulaklık: Gayet beğendim yanında kılıfıyla gelmesi de güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Oldukça kaliteli ses veren bir kulaklık. Bas ve tiz dengesi güzel ayarlanmış, ses yüksekliği ise bana kalırsa gayet yeterli. Fiyatının hakkını veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten çok iyi, Sennheiser cx275s kullanıcısıydım 6 aydır fakat kulaklığın kabloları kırılarak bozuldu bu modeli buldum ve kulağınıza taktığınızda kulaküstü kulaklık ile yarışabilecek bir ses kalitesi alıyorsunuz. Tizlerde ve midlerde boğulma yaşayabiliyorsunuz bazı yüksek bass oranlı müziklerde fakat gerçeğe yakın bir müzik hissi veriyor. Sesi yeterli değil ve kötü diyenler olmuş fakat alakası yok. Her şeyi yeterli, dışarıyla alakanızı tamamıyla koparıyor. Güzel bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre iyi değil arkadaşlar. Kablonun fotolarda göründüğünden daha ince olması ilk sorun. Aynı siparişte bununlu beraber cx80s aldım yan yana deniyorum sonyde baslar çok belirgin diğer sesler ise boğuk. Sennheiser sony kadar yüksek ses vermese de sesi çok nötr ve kaliteli. İkisinin de kablosu dandik. Geçen sene ise sennheiser 300s ve jbl t110 almıştım beraber (çok kulaklık tüketiyorum) o ikisi bu ikisinden daha iyiydi onlar fiyatına değiyor, cx80s de fiyata göre iyi kabloya iyi davranırsan, ama sony değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle çok güzel bir ürün, baslar tizler mid ler yerinde tavsiye ederim. Ben şahsen çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sarı kısımla siyah kısım arasında boşluk var. Sese etkisi var mı daha anlayamadim ama can sıkıcı bi durum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet başarılı ama kablosu hassas ses performansı mükemmel

  • Trendyol aracılığıyla, 12.03.2021

    sesi bay. güzel ve çok kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Nethouse isimli mağazadan aldım.Tüm alışveriş sürecinden aşırı memnun kaldım. Fakat kulaklığımın kablosunu kedim 10 gün sonra kopardı.Bu kısa süre içinde edindiğim izlenimlerime göre de gerçekten kulaklık tam performansına ulaşmak için burn in işlemine ihtiyaç duyuyor. İlk kullanımdaki performansına göre kulaklığı değerlendirme yapmamanızı tavsiye ediyorum .

  • Trendyol aracılığıyla, 31.01.2021

    Kullandığım en iyi kulak içi kulaklık, sennheiser cx300s kullanıyordum daha önce. Kesinlikle bunu alın arada kaldıysanız.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.01.2021

    Bu ürünü 2017 yılından beri kullanıyorum. Dayanıklı kullanımı kolay, ses kalitesi oldukça iyidir. Bir kere temin edemediğim için Sennheiser ie 40 pro kullanmıştım çok kullanışsız ve sahnesi dardı. Özetle tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.01.2021

    Harika bir bass kalitesi var, ortaları normal, tizler iyi.. Ahım şahım kaliteli bir kulaklıkla değil ama ortalamanın üstünde 8/10 puanlık bir ürün.. Memnunum tavsiye ederim.. Paketlemesi ve kargosu da güzeldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.12.2020

    MUHTEŞEM!!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gold değil siyah renk geldi çok kaliteli ürün teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo, Kaliteli ürün, bassar kuvvetli tizler güzel, kahve için de ayrıca teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-EX650AP Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-EX650AP Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat