Lenovo IdeaPad 310 80TV00TSTX Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo IdeaPad 310 80TV00TSTX Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.07.2019

    Berbat bir bilgisayar! Aldığım ilk günden beri sorunu eksik olmuyor. Hele bir ısınma problemi var içler acısı. Oyuna girdiğim an 2 dk içinde Cpu 90 dereceye kadar ısınıyor. Lenovo mühendislerini kınıyorum. En kaliteli termal macundan sürdürdüm fanı temizlettim, yetmedi fanı yüksek rpm'li bir taneye değiştirdim hala çok ısınıyor hala çok yavaş. En hızlı hdd'lerden taktırdım bütçe olmadığı için ssd taktırmadım ama hala 4 5dk'da açılıyor PC. Ve pc'nin içinde hiçbiri şey yok sadece League of Legends ve Adobe photoshop yüklü. Hiç önermiyorum verdiğiniz paraya değmez.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.11.2017
    Lenovo idepad 310 80TV

    Ben de bu serinin (idepad310) 7. nesil (Kaby Lake serisi) İ5 işlemcili, DDR4 bellekli, win 10'lu sisteme sahip model var. Orta seviye için doyurucu olmasını beklerken ilk günden beri sıkıntılı bir cihaz. Zaten benim cihazıma ait bir sorun mu diye araştırırken gördüm ki ürünün mühendisliğinden kaynaklanan bir sorunu var. Zaten ikinci ele çıkarmış çoğu kişi. Kötü bir performansa sahip. Cihazı iki kere sıfırlayıp yeniden yükledim. sonuç değişmedi. Fan sesi düşük modda bile yoğun. Cihaz boşta iken bile Ram tüketimi akıllara zarar ki zaten topu topu 4 gb ram var. Birden fazla iş yaparken cihaz bayılıyor. Örneğin çalışırken youtube videosu açtınız arka fonda müzik çalıyor ve işinizi yaptığınız word'den youtube geçiş yaptınız. Ses var ama görüntü gelmiyor. Ekranın sağına soluna tıklıyorsunuz ki görüntü gelsin. İster Chrome kullanın ister Opera browser sürekli chrome çöktü opera çöktü ibaresi alırsınız. Güncellemeleri arka planda indirirken cihaz öyle bayılıyor ki hiçbirşey yapamıyorsunuz ve son çare olarak ctrl alt delete yapsanız bile komut dakikalar sonra geliyor. Daha uzun uzun yazabilirdim ama kısaca uzak durun derim. Saçını başını yolmak isteyen varsa birşey diyemem.

  • Teknosa aracılığıyla, 14.10.2017

    CS GO en yüksek ayarlarda 60 fps alıyor ETS2 en yüksek ayarlarda 40-50 fps alıyor LOL en yüksek ayarlarda 90 fps alıyor

  • Media Markt aracılığıyla, 21.08.2017
    Güzel

    Avantajlar : İntel işlemci , 3.1 ghz turbo , 8gb ram ddr4
    Dezavantajlar : 2 çekirdekli olması , ekran kartı 2gb olması , bataryasında da sıkıntı var sanırım
    Orta seviye için iyi bir bilgisayar.Ama fiyatı bu özellikler için fazla indirime girerse alıcam.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.04.2017
    tavsiye ederim

    ürünü alalı 3 hafta oldu.tasarımı güzel, klavye ergonomisi güzel. ısınma sorunu yaşamadım pek.ama 8gb ram e göre performansı biraz düşük bazen kasmalar oluyor.gta5 merak edenler ben oynuyorum oyunla ilgilibi sıkıntı bi yaşamadım

  • Media Markt aracılığıyla, 10.04.2017
    STOKTA YOK

    İNTERNETTEN SATIN ALMAK İSTEMİYORUM FAKAT MAĞAZALARDA ARA DİYORUM KOCA İSTANBULDA HİÇ BİR MAĞAZADA ÜRÜN YOK !!!!

  • Media Markt aracılığıyla, 09.04.2017
    FİYAT/PERFORMANS ANLAMINDA BEKLENTIMI KARSILADI

    SORUNSUZ ŞEKİLDE ULAŞTI,1 AYDIR KULLANIYORUM GAYET İYİ,TUŞ TASARIMI DAHA İYİ OLABİLİRDİ,PİL KULLANIM SÜRESİ ÇOK İYİ DEĞİL.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2017
    Dört Yıldız

    Urun gayet guzel kullanılışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    Beş Yıldız

    ürünün paketlenmesi çok özenliydi.Zamanında teslim edilmesi de ayrı bir artısı. Onun dışında ürün gayet iyi hızı ve kullanışı gayet iyi.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.03.2017
    Windows 10

    Bu bilgisayar windows 10 mu

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    Beş Yıldız

    bu güne kadar aldığım ürünlerin en iyisi diyebilirim zamanında teslim teslim öncesi bilgilendirme şunu söyleyebilir ki ggıdıyor dan ilk alışverişim oldu her şey harika ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2017
    Fena değil

    Gunluk isleriniz icin aliyorsaniz ideal. Seri bi bilgisayar hizini begendim wifi cekim gucu yuksek, boyutuna gore agirligi da fena sayilmaz.Tek sorunu sarjinin cok uzun goturmemesi.Yani yeni bi bilgisayar ortalama 6-7 saat giderken bu ilk kullanimda 4 saat gitmedi sanirim.Urunun kasa kalitesi vs.de eh işte.. Cok ahim sahim bisey beklemeyin ozelliklerine gore indirimde diye aldim bekledigim gibi iste orta sekerlinin az üstü ama mukemmel degil yani.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.02.2017
    Ekran kartı

    Oyun için alacaksanız yaklaşmayın 920 berbat biraz daha verin 940 alı kafanız rahat olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Beş Yıldız

    ürün özellikleri gayet iyi korkmanıza gerek yok. işlemcisinin son nesil olması ve 2 gb ekran kartı olduğu için oyun oynarken bile kasma yapmıyor. evde rahatlıkla kullanılır. çocuğunuz varsa ödevlerini yapar okula falan rahatlıkla götürüp getirir. ailecek kullanabileceğiniz güzel bir bilgisayar.

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2017
    Kargo

    Urünün paketlenmesi ve kargolanması özensizdi. Kargo firması kabaydı.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.02.2017
    İdeal

    Dezavantajlar : Batarya
    Ürünü en az yarı profosyonel olarak kullanacaklar için öncelikle bataryasının sistemine göre çok yetersiz olduğunu söyleyeyim. Kullanımı, tipi, rengi, oldukça kibar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Üç Yıldız

    Ürün gayet güzel, kullanışlı ve hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Güzel

    Windows update'leri yarım günümü aldı. Ev için performansı gayet iyi,oyun bile oynanabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Beş Yıldız

    Süper hızlı tabi lenovo ve windows güncellemelerini yaptıktan sonra

  • Teknosa aracılığıyla, 08.02.2017

    Ürün mükemmel arkadaşlar. Bu fiyata son nesil i5 işlemci ve 2 GB Harici ekran kartı olması büyük artısı. Her işinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Lisanslı Windows 10 kurulu gelmesi de bu fiyat için büyük güzellik.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdeaPad 310 80TV00TSTX Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdeaPad 310 80TV00TSTX Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat