HP 15-AY113NT Y7Y90EA Laptop - Notebook Yorumları

HP 15-AY113NT Y7Y90EA Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    başarılı alışveriş

    hp kaliteli bir marka, ürünün paketlenmesine özen gösterilmiş ve hızlı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2017
    Beş Yıldız

    nice

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2017
    Parasını hak ediyor.

    Güzel ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    Beş Yıldız

    Ürün ve Teslimat Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    Olmadı HP kalite kontrol birimin yokmu ?

    wifi de çok bariz sıkıntı yaşıyorum. Ubuntu ve debianı ayrı ayrı kurdum denedim sinyas seviyesi %30 aynı odada olmamıza rağmen. Telefonu kabloyla takınca internet hızlı wifi ile telefonun internetini kullnınca berbat. Diğer özelikleri için birşey olumsuz konuşamam. Fiyatına göre çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Performans İyi - Kasa Kötü

    Fiyat/Performans olarak güzel bilgisayar. Tek kötü yanı 256 gb ssd yanında harddiski olmaması. Bu kadar depolama alanı bana yeter diyorsanız bu pc yi öneririm. Kasası ve tuş takımı çok sağlam hissi vermedi. tuşları yerinden çıkacak gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre performansı cok güzel. Biraz fan sesi yüksek ve malzeme kalitesi orta seviyede ama fiyat acısından kaçırmayın derim. Free dos geldiği için win 10 yükledim. Program geçişleri ve açılış hızı muhteşem. Ram şu an için yeterli ama ilerde belki ram artışı yapılabilir.Tedarikçiye gönderi hızı için ayrıca teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2016

    Bu bilgisayarı yakın özelliklerdeki başka bilgisayarlara göre daha uygun fiyatlı olduğu için tercih ettim. Performansından memnunum. Açma tuşuna bastığımda 10 saniye içinde windows masaüstü açılmış oluyor. Hp bilgisayarların genel sıkıntısı olan fan sesi bunda da bir miktar kendini belli ediyor, ama eski hp bilgisayarım kadar değil. Isınma sorunu gözlemlemedim, grafikleri ve performansı tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Mükemmel Bilgisasyar

    Öncelikle tedarikçinin hızlı hizmetinden çok memnun kaldım. Ürün 1,5 gün içinde elime ulaştı.Bu bilgisayar içinde şunu söyleyebilirim piyasadaki en iyilerden biri, ben win10 yükledim bilgisayarın açılması ortalama 5 sn. iyi değil mükemmel bir pc arayana tavsiyem bu pcdir. Hatta şu anda kullanıyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.12.2016
    göz kamaştırıyor

    arkadaşlar hp markasına güveniyorsanız zaten alabileceğiniz bir bilgisayar olduğunu özelliklerinden anlarsınız. bilgisayar çok sessiz ve gerçekten fazla ısınmıyor. ben oyun oynarken bile en yüksek grafik ayarlarında çalıştırmaya çalışıyorum sürekli ve performansı göz kamaştırıyor bence. kullanılabilirliği de oldukça rahat. ses düzeyi yüksek. bir bilgisayardan beklenilen herşeyi veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Hızlı kargolama, hızlı cevap, satış sonrası destek... 10 numara 5 yıldız yani tavsiye ederim herkese makinede güzel :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 15-AY113NT Y7Y90EA Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 15-AY113NT Y7Y90EA Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat