Navitech NeoTab NAV75 Tablet PC Yorumları

Navitech NeoTab NAV75 Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2016
    Vasat

    Navigasyon olarak uyduyu bulması en az 5 dk sürüyor ve sürekli kaybediyor, Tablet özellikleri için ise sistem kısmında çok düşük hafıza var bu yüzden google play hizmetlerini bile güncelleyemiyorsunuz. Ekran ve dokunmatiği kötü yavaşlığını cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    süper

    tam anlamıyla güzel bir ürün hem tablet hemde navigasyon cihazı olarak gerçekten güzel bir ürün alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    Navitech NeoTab

    Navitech NeoTab NAV75 Andorid 7 Navigasyon Cihazı Hem navigasyon hemde tablet diye aldım. Fakat tablet özelliğini beğenmedim. 8 gb hafıza denmesine rağmen 3-5 uygulama yükledikten sonra hafıza dolu diye artık başka uygulama yükleyemez oldum. Bir başka uygulamayı silip yerine yüklemek gerekiyor. Bu konuda sıkıntılı bir cihaz. Eğer bunun çözümü varsa ve bize de bildirilirse çok iyi olur. Navigasyon olarak güzel beğendim. Kaldı ki daha önce Navitech VR-761T Primo kullanıyordum. Bu cihazı almak için sattım. İyi mi yaptım bilmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2015
    Navigasyonu yetersiz

    Ürün android tablet + gps alıcı ile adroid işletim sistemi üzerinde çalışan navigasyon programı var (igo ). Ürün kutusundan çıkan notta , ilk kez kullanımda uydu bağlantı süresi 10 dk yı bulabilir , daha sonra 2 dk ya düşer yazıyordu. Fakat ben 15-20 dk geçmesine rağmen açık alanda uydu bağlantısı sağlayamadım.Belki de bana gelen ürün sorunluydu. Wifi bağlantı gücü çok çok düşük , modemin yanına getirdiğimde bile tam bağlantı kuramadım,diğer tablet ve telefonlarda sorun yaşamıyorum. Eğer sadece Navigasyon cihazına ihtiyacınız varsa , bu fiyata sadece navigasyon yapan cihazlardan alın , bu cihaz adroid tablet , bu sebeple naviasyondan beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2015
    FENA DEĞİL

    ÜRÜN FİYATINA GÖRE GÜZEL..HEM TABLET HEM NAVİ DAHA NE OLSUN KAMERA SIFIR..GENEL OLARAK İYİ Bİ ÜRÜN DÜŞÜNENLERE TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2015
    orta

    tablet olarak çok düşük bir hafızaya sahip aynı zamanda ekran çözünürlüğü düşük. başarsoftun haritası güzel ve kullanımı kolay. Kısacası navigasyon olarak iyi fakat olarak kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    Navitech tablet

    ürünü çok seri bir şekilde aldım. Gayet kullanışlı ve fiyatlı bir ürün herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2015
    Fena degil

    Ürün hemen elime geçti. o yüzden güzel. navigasyon çok güzel çalışıyor. ama evin içinde denemeyin. ekran çözünürlüğü kötü. ama fiyatına göre düşünürsek idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2015
    gps sinyali zor bulup , sinyal kopmaları yaşanıyor

    Ürünün tablet özelliği gayet başarılı ancak gps sinyali sürekli kopuyor ve sinyali yakalaması sıkıntılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2015
    z.kaya

    Güzel ürün ama Ücretsiz güncelleme sınırı niye 5 yıl sınırı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2015
    gps bağlantısı

    ürün eve gelip açtığınızda evin içinde uydu bulmasını beklemeyin çok beklersiniz balkona çıkıp bekleyin cihazın gökyüzünü görmesini sağlayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2015
    GPRS Bağlantı sürekli kopuyor

    Ve alet kapanıp duruyor bi günde geldi ekran Çözünürlük çok kötü ikisi bir arada olsun diye aldım ama keşke iPad ve navitech navigasyon alsaydın ayrı ayrı

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2015
    Ulaşım hizmeti cok hosuma gitti

    İlk defa bi urunu internetten siparis ettim.Ürün gercekten tam bir f\p cihazi alacak arkadaslara tavsiyem herkesin icinde kullanmayin kiskanirlar benden soylemesi ;) hepsiburada.com a burdan tesekkurlerimi iletirim hizmetlerinden dolayı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2015
    TAVSİYE DERİM

    ÜRÜN KISA BİR SÜREDE ELİME GEÇTİ.YENİ KULLANMAYA BAŞLADIM.ÇOK GÜZEL.EMEĞİ GEÇEN HERKESE (ÜRETİCİ FİRMA,HEPSİ BURADA YA VE YURT İÇİ KARGOYA) TEŞEKKÜRLER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2015
    iyi

    Arkadaşlar alan herkes fikrini belirtmiş. Bu ürünü bende kullanmaya başladım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu Navigasyon olarak oldukça hızlı ve mükemmel Zaten tr deki en iyi navigasyon olan başarsoft kullanılmış. Tablet kısmını henüz tam anlamıyla kullanma fırsatım olmadı. Şimdilik oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2015
    çok memnunum

    sipariş verdikten kısa süre sonra elime ulaştı. oldukça başarılı bir ürün olmuş. fiyat olarakta gayet ucuz. 1 aya yakındır kullanıyorum. çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2015
    çok iyi

    işim gereği çok fazla seyahat ediyorum. gittiğim tüm illerde adresi kolayca bulabiliyorum. tabii boş zamanlarımdada tablet olarak kullanıyorum. fiyatta oldukça makul. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2015
    tavsiye ederim.

    siparişten çok kısa süre sonra elime ulaştı. 2 haftadır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. fiyat performans çok çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2015
    Harika Cihaz

    bu fiyat ile böyle kaliteli bir ürün almak beni mutlu etti. şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. navigasyonuda tabletide çok iyi şekilde çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2015
    %100 Türk Markası

    Bu cihazı navigasyon özelliği , tablet olarak kullanabilme ve aynı zamanda %100 Türk Markası olduğundan tercih ettim. Doğru tercih yapmışım...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Navitech NeoTab NAV75 Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Navitech NeoTab NAV75 Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat