Asus K31CLG-TR001T Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Asus K31CLG-TR001T Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2017
    güzel

    ürün fiyatına göre güzel ingilizce geliyor ben windovs 10 alışamadım windows 7 kurdurmak için bilgisayarcıya gittim. bıos ayarlarını değiştirmek gerektiğini ve garanti dışında kalabileceğini belirti. ama bana windows 7 gibi ve türkçe yaparak verdi. garantisi bitince windows 7 kuracam. ekran kartı 2 gb harici olarak geliyor.bazı yazıları kurnak zor . bendeki xerox 3116 surucüsü olmadığı için biğlgisayarcı kuramadı.ben kendim yutubeden seyrederek kurdun ama zor. fiyatı ben aldığımda kampanyalı1455 tl aldım .ben oyun kurmadım ama güncel oyunları oynayan varmış.ekran çözünürlüğünü düşürerek. aynı bilgisayarı ekran kartsız 1800 tl toplama fiyatı verdiler. bence iyi bide windows 7 kuruluca hızının daha iyi olacağını düşünüyom

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2017
    İyi

    ürün elime ulaşalı 1 hafta oldu.Adeta notebook. Adaptör ile çalışıyor. İşletim sistemi İngilizce bu arada. Ama Türkçe dil paketi yükleyebiliyorsunuz. Fiyat performans olarak gayet iyi. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    Orta Halli

    Ürün bir notebook bilgisayarın adeta desktop versiyonu.Adaptör ile çalışıyor.Ekran kartı 920mx.(2016 model).64 bit işletim sistemi ile geliyor.Harddiski hızlı.Günlük kullanım için ekonomisi ve performansı ile öne çıkıyor.Özellikle şirketler ve devlet daireleri için çok uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2017
    Ürün hakkında

    Öncelikle ürünün harici ekran kartı aygıtı belirtilmemiş. Oyun oynamak için alacak olanlar firmaya iyice sorsun öyle alsın. Birde işlemci türü mobil işlemcidir. Yani günlük-ofis için ideal bir bilgisayardır. Oyuncu bilgisayarı değildir. Mobil işlemci olması enerji tasarruflu olmasıdır ama işlemcinin kötü olduğu anlamına gelmez 5.nesil i3 işlemci bir çok işinizi görür. Ayrıca ekran kartına bağlı olarak league of legends gibi en popüler oyunu orta ayarlarda rahatça oynayabilirsiniz. Bu şekilde 1.700tl de indirimde olması çok iyi alacak olanlar gönül rahatlığı ile alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    Beş Yıldız

    güzel bir ürün gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus K31CLG-TR001T Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus K31CLG-TR001T Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat