Sony MDR-V150W Kulaklık Yorumları

Sony MDR-V150W Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016
    Güzel

    Ürün güzel. Ses kalitesi ve yüksekliği çok yüksek. Bazı eksikleri var katlanamıyor ve sesi dışarı fazla veriyor. Onun dışında benim beklediğimden biraz küçük geldi. Kablosu gayet uzun ve kullanışlı. Dışarda yüksek sesli müzik dinlemek çevreye rahatsızlık verebilir... Genel olarak güzel...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2014
    İşte bu ürün iyiydi : D

    Ürünü alırken tereddüt edebilirsiniz ama ürünü aldıktan sonra fikriniz tamamen değişecek çok kullanışlı bir ürün mikrofon var yazıyor ama ben bulamadın yok herhalde tek sorunu bu bence tavsiye edilebilir bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    aslında mükemmel

    bu kulaklıgı alırken tereddüt ettim.ama marka sony ve satış ı site olunca bu kulaklıgı aldım.1 günde ulaştı diyebilirim(çünkü arada pazar günü vardı)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    Güzel

    Herkesin rahatlıkla alabileceği bir ürün ses kalitesi bas ve tiz kalitesi gerçekten mükemmel bence tek dezavantajı biraz dışarıya fazla ses veriyor yoksa gayet başarılı orjinal ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-V150W Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-V150W Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat