Sony Mdr Ex650 Kulaklık Yorumları

Sony Mdr Ex650 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    Kaliteli orjinal çok beğendim

    Kulağa oturması ses izolasyonu ses seviyesi bass tiz gayet güzel. fp ürünü olarak en iyi ilk 5 e girer .ses net baslarda boğulmuyor .tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2016
    Midler yok gibi bi şey. :(

    Karşılaştırmaları ve yorumları okudum, uzun süre araştırdım ve bildiğim bir marka diye bu ürünü aldım. Ürün kaliteli malzemeden iyi işçilik ile üretilmiş kaliteli bir ürün gerçekten. Ancak ses konusunda tam beklentimi karşıladığını söyleyemeyeceğim. Bas ağırlıklı bir kulaklık yapmak için orta sesleri öldürmenin manasını anlayamadım. Hareketli şarkılarda baslar o kadar ön plana çıkmış ki orta ve bazı tiz sesler kaybolmuş. Orta sesleri ve fondaki tonları duyayım diyorsanız uzak durun. Bas ağırlıklı diyince aklınıza yumuşak ve estetik baslar gelmesin. Orta sesleri öldürdüğünden bas sesleri biraz boğuyor. Tizler ise sesi yükselttiğinizde kulaklarınızı acıtacak cinsten. "What hifi?" 6 yıldır üst üste en iyi kulaklık olarak soundmagic e10'u seçmiş ve Sony mdr-ex650 ile olan karşılaştırmasında da Soundmagic kazanmıştı. :( Bildiğim markayı alayım dedim ama açıkçası aklım soundmagic e10'da kaldı. :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    ortalama bir kulaklık

    fiyatını hak ediyor mu etmiyor mu pek anladım. ayrıca ali babadan falan mı geldi kutusunda türkçe ya da ingilizce hiçbir terim yok. komple çince ya da japonca orasını anlamadım ancak latin alfabesi yok. türkiye satışı için bu hayli ilginç bence.

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2016
    Oldukça İyi

    Öncelikle şöyle bir durum var kulaklıkla ilgili internette çok fazla bilgi bulamıyorsunuz kualklığın iki farklı versiyonu var; MDR EX 650 VE MDR EX 650 AP olarak.Bunlardan Ap olan versiyon mikrofonlu olanı isme dikkat etmeyip farklı olmadığını düşündüğümden mikrofonlu kulaklık beklerken mikrofonsuza sahip oldum,yalnız bir de şöyle birşey var anladığım kadarıyla mikrofonlu olan modelin empedansı 32 iken bu modelinki 16,yani mobil aygıtlarda telefonlarda kullanma amacı ile alacaksanız mikrofonsuz olanın istediği kaynak gücü daha yeterli gelecektir onun dışında bir fark olduğunu sanmıyorum gerek tasarım gerek ses kalitesi..Kaliteli bir sese sahip bekleneni veren bir ürün aradığınız niteliklere göre almadan önce iyi araştırma yapmanızı öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2016
    fiyatının üstünde kalite

    harika bir ürün metal kısmı pirinç ses kalitesini etkisi çok olumlu çok temiz ses veriyor..

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2016
    sorunsuz alışveriş

    evet beğendim bas lar güzel tiz ve mid ler kaliteli tam bir f/p ürünü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony Mdr Ex650 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony Mdr Ex650 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat