Jabra Halo Fusion Siyah Bluetooth Kulaklık Yorumları

Jabra Halo Fusion Siyah Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 24.02.2018
    Kulak başlıkları değişmeli

    Ses kalitesi iyi Ergonomisi iyi Şarj süresi iyi Fakat başlıkları kalite olarak düşük kalıyor az bir harekette düşüyor Masa başında kullanmayacaksınız başka başlık almak zorundasınız

  • NI1 aracılığıyla, 06.11.2017
    Ürün harika

    Ürün çok iyi çok kullanışlı tabiki jabraa

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı teslimat yapıldı ilk defa bu kadar hızlı bir ürün aldım. Siparişi verdim ertesi gün elimdeydi. Ürünü denedim ses kalitesi güzel baslar bana göre çok iyi. Diğer özelliklerini denemedim. Ama ürün kaliteli. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2017
    Halo Fusion Konforu

    Bugüne kadar bluetooth kulaklıklarla çok anlaşamamıştım, rahat taşıyamıyordum. Hafif ve ergonomik bir kulaklık. Hepsinden de önemlisi, bu kulaklıkta karşı tarafın seni duyamama - anlayamama sorunu hiç yok. Benim gibi, giriş seviyesinin bir üstü bir kulaklık almak isterseniz, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2017
    f/p ürünü

    Müzik sesi kalitesi yeterli. Konuşma sesleri daha iyi olabilirdi. Ses seviyesi biraz düşük. Jabra asist ile batarya seviyesini göremedim ya da ben yapamadım. Gelen çağrıda arayanın ismini (yardımcı program kullanıyorum) kulaklığa aktarmıyor. 119 tl. Kampanya fiyatından aldım. 1 tl daha fazla etmez. Plantronics mi alsaydım diye düşünüyorum. Görüşmelerde kesinti ve cızırtı illa ki oluyor. Yorum yazan arkadaşlar, kargo şirketlerinin durumu zaten belli. Yorum puanınızı kargoya göre değil de ürüne göre verin alacak arkadaşlar fikir sahibi olsun. Yoksa ürün 2 gün geç gelmiş sorun değil kanımca. İyi alışverişler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2017
    Dört Yıldız

    Oncelikle ürün çok şık ve kullanıcı dostu. Çağrılarda ses kalitesi mükemmel, müzik dinlerken bu oran biraz düşse de tolere edilebilir. Bu fiyat aralığı için rahatlıkla tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2017
    idare eder ürün

    ürünün çekme gücü çok iyi denilemez telefon farklı odadayken ses gidiyor. ayrıca max 5-6 saat kullanabiliyorsunuz. onun dışında kulaklıkların ustunde mıknatıs olsaymış iyi olurmuş. kullanmadığın zaman kabloların boynunda sallanması hoş olmuyor. fiyat bu ürüne göre fazla bence. bunu alacağınıza aynı paraya samsung u level bluetooth kulaklık alın. hem daha estetik görüntüsü var hem de şarjı 3-4 gün gidiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2017
    kullanışlı

    Hafif kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2017
    on numara

    kablo çözmeyle uğraşmamak için çok güzel bi ürün kaçırmayın bence

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2017

    evet beğendim 1 tanede oğluma aldım

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2017
    Teşekkürler

    Hizmet mükemmeldi ürününe diyecek Yok gayet şık ve kullanışlı tavsiye ediyorum teşekkürler 😊

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2017
    Mikrofon

    Mikrofon yeterince kaliteli değil

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2017
    Bence gayet başarılı bir şekilde çalışıyor gerçekten 3 gündür kullanıyorum en ufak bir sorun yok telefonu bir dolaba koydum en az 15 Metre uzaklaştım seste ve müzikte kesilme yok gelen aramayı açabilirsiniz bence gayet güzel ve kullanışlı ve hafif

    Bence gayet güzel

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2017
    Şık kullanışlı güzel ürün

    Ürün gayet şık ve kullanışlı. Görüşme kalitesi başarılı. İphone kullanıcısıyım bağlantıda sıkıntı yaşamadım sorunsuz kullanıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    Güzel ürün

    Teşekkürler ürün gayet kaliteli şarj süresi tahminimce söylendiği sürelere denk gelir ses kalitesi iyi Bluetooth cihaz olarak tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2017
    Hoş ürün

    Güzel bi ürün beğendim gerçekten

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Kalite+Uygun Fiyat

    Ofiste çalışıyorum hem müzik dinleyip hem gelen çağrılara cevap verebileceğim bir cihaz. malzeme kaliteli şık duruyor. ses olarak (müzik) çok büyük beklentiniz olmasın. Bass düşük. ama yinede parasına oranla kabul edilebilir.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.02.2017
    düşük ses kalitesi

    Çok kullanışlı ve şık bir tasarımı var fakat ses kalitesi olarak çok tatmin edici değil. 20 TL ye alacağınız standart bir kulaklıkla eşdeğer bir ses kalitesi var. Yüksek ve kaliteli ses beklentisi olanlara tavsiye etmiyorum. Gün içinde sık sık telefon görüşmesi yapanlar için çok ideal. Bataryası kolay kolay bitmiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.01.2017
    Güvenilir mağaza

    ürünü begendim coklu kullanıyorum ve sorun yaşamadım

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2017
    jabra farkı...

    urun bence guzel gayet basarili

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Halo Fusion Siyah Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Halo Fusion Siyah Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat