Kenwood HB724 El Blender Seti Yorumları

Kenwood HB724 El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(58 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    TEK KELİMEYLE HARİKA

    BU ÜRÜN GERCEKTEN MUHTEŞEM, YAKLASİK 2 AYDİR BLENDER SET ARASTİRİYORUM, BUTCEM 300 TL CİVARINDA İDİ, PİYASADAKİ TUM KALBUR USTU MARKALARİN MODELLERİNİ İNCELEDİM, HEPSİNDE BİR SÜRÜ SİKAYET VARDI, BİR TÜRLÜ İCİME SİNMİYORDU ONLARA PARA VERMEK, SONRA BİR GÜN TESADÜFEN BU ÜRÜNÜ GÖRDÜM VE YEMİNLE SÖYLÜYORUM SADECE 25 DAKİKA İCİNDE SİPARİŞİMİ VERDİM, SU AN İCİM COK RAHAT, 2 AYDİR KULLANİYORUZ, COK AMA COK MENNUNUZ, HEM COK SESSİZ, HEM MOTORU GÜÇLÜ, HEM 3 BİCAKLİ HEM DE COK FONKSİYONLU PARCALARİ VAR, ESKİ BLENDERLE CEKEMEDİGİMIZ ETLERİ BUNUNLA 10 -12 SANİYEDE UN UFAK DİYORUZ, HERKESE TACSİYE EDERİM, İYİKİ ALMİSİZ, TSK.LER KENWOOD, TSK.LER HEPSİ BURADA...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2015
    YÜKSEK PERFORMANS

    Ürün kısa zaman içerisinde tarafıma ulaştı. Ürünü hemen denemek istedik, tüm parçaları ve özellikle parçalarının ucundaki bıçaklar çok kaliteli ve kullanışlı. diğer markalarda incecik ve küçücük bıçaklar varken bu blender setinde öyle bir şey yok. Almak isteyenlere ve uzun yıllar kullanmak isteyenlere tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2015
    Çok Güçlü

    4-5 tane bilindik markaların el blenderlarını kullandık. fakat kenwoodun bu ürünü gerçekten diğerlerinden farklı. 3 bıçaklı olmasından dolayı parçalamayı çok iyi yapıyor. kilit sistemi tak-çıkar şeklinde. farklı parçalayıcı başlıklarıyla bence digerlerinin 1 adım ötesinde. eğer bir çok ürün kullanıp çöpe attıysanız kenwoodun bu ürünü ihtiyacınızı görecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2015
    MÜKEMMEL BİR ÜRÜN

    Ürünün yorumlarını okuyarak çok araştırmadan almaya karar verdim.Bugün elime geçti,kullandım; sonuç mükemmel..Fiyatına göre beklenenin ötesinde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2014
    bence harika

    Ürün iki günde elime geçti, cok kaliteli. Her alet tam performansta calısıyor. Bir haftadır kullanıyorum ve cok memnunum. Bence uzun yıllar kullanabilmek için böyle kaliteli bir ürün almak şart.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2014
    hızlı ve mukemmel

    urun cok kısa bır surede elıme gectı kullanımı cok rahat ve guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2013
    Ürün çok iyi.

    Ürün çok iyi ve güçlü bir cihaz. Fiyatı piyasadaki bulabileceğiniz en düşük fiyat.Benzeri ürünlerle kıyasladığınızda son derece kullanışlı ekstra parçaları var. Yüksek devirde çalıştığı için kısa sürede işinizi yapabiliyorsunuz. Ürünü çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2013
    Bu fiyata çok iyi bir ürün.

    Ürün son derece farklı bir set, diğerlerinde olmayan püre aparatıda var. Bu fiyata 700 w gücünde motoru olan blender çok zor. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2013
    kaliteli

    Ürünü Hepsi Buradadan alalı 1 ay oldu, bütün parçalarını kullanma şansım oldu. Gerçekten çok iyi... yüksek performans ve kalite bir arada... bu tarz bir ürün arayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2013
    Bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün

    Ne zamandır bir blender almak istiyordum.Hem kaliteli hemde uygun fiyata bir ürün arıyordum.Aslında aradığımı bundan 1,5 ay önce burada bulmuş ve karar vermiştimki kampanyayı kaçırdım.Neyseki bu defa almak nasip oldu.Gayet kullanışlı motor gücü yüksek, sessiz ve bir çok aparatı mevcut.Benim tek yaşadığım sıkıntı aparatların takılmasında zorluk çekiyorum sanki tam oturmuyor gibi.Özellikle turboda apart çıkacakmış gibi oluyor.Bunun dışında bu fiyata gayet iyi bir ürün.Ayrıca teslimatıda süper hızlı, ürün ertesi gün elinizde.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2013
    Çok güçlü

    Çok güçlü çok kullanışlı yalnız blender haznesi küçük oda sorun değil aslında diğer özellik ve fiyat karşılaştırmasında öne çıkıyor tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2013
    mükemmel

    bu ürünü alamadan önce hiç araştırmadım..hemen siteyi açıp en çok satanlara baktım ve en çok satanı aldım...tek kelimeyle harika bu fiyata bu kalite..hiççç tereddüt etmeyin...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2013
    BEĞENDİM

    ÜRÜN DÜN ELİME GEÇTİ. HEMEN DENEMEK AMAÇLI KEK ÇIRPTIM. HEM SESİ YÜKSEK DEĞİL HEM KULLANIŞLI. GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ İÇİN SİTEYE TEŞEKKÜRLER..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2013
    Beklediğimden daha iyi...

    Ürürn tahminimden daha iyi çıktı...Eşim biraz tedirgindi fakat elimize geçince iyi ki almışız dedik...Kullanışlı aparatları ile tavsiye ederim...Şimdi daha uygun şartlarda...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2013
    tavsiye ediyorum

    uzun bir araştırmadan sonra aldığım blender seti gerçekten beklediğimden güzel çıktı bu fiyata bu kalite almak isteyen herkese tavsiye ederim.görüntüsü de gayet güzel..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2013
    ürün kullanışlı, motor gücü iyi

    Blender kısmı gayet kullanışlı. Hız seçenekleri olması , yapılacak işi kolaylaştırıyor. Çalıştırma düğmesi yumuşak olduğundan parmakla basması biraz zor. Bir müddet sonra bastığınız parmağınız yoruluyor. Rondo kısmı gayet güçlü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2013
    bu set kalabalik aileler için

    ürün bu gün elime geçti çok büyük bi koliyle gelince şaşırdım bu kadar büyük olucağını beklemiyordum.5 lt tencerede çorba yaptım 2 snyemi almadı çırpıcısıda aynı şekilde seri 2. kadeyeme daha geçemedim 1. kademe yeterli oldu bana fazlasıyla.kalabalık bi aileyseniz bu ürünü hem fiyat hem işlev olarak tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2013
    Kullanışlı ve ekonomik

    Siteye teşekkürler bu fiyata başka bir yerden bulamazdım. Teslimat sorunsuz yapıldı.Ürünü çorba için kullandım performansı gayet iyiydi.Parçaları çok fazla ve malzemesi iyi görünüyor düşünenlere tavsiye edebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2013
    Çok kullanışlı bir ürün

    Her eve lazım dedikleri derli toplu ve güçlü bir set. Marka zaten yıllardır kendini ispatlamış tabi daha pahalı markalar da var ama işinizi çok rahat hallediyor üstelik görüntüsü sağlam ve şık

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2013
    fiyatına göre iyi

    kargo çok hızlı. ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı. birçok aparatı var , gayet kullanışlı. malzeme kalitesi iyi, motoru kuvvetli.fiyatına göre harika bir ürün diyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood HB724 El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood HB724 El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat