Conti C-5022 Lino 2000W Buharlı Ütü Yorumları

Conti C-5022 Lino 2000W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata inanılmaz.

    anında ısınıyor. çok ta güzel kırışık açıyor. fiyatı da çok uygun. önemli olan teknik özellik. paslanmaz çelik taban, kireç önleyici sistem, damlama yapmaz. tek kelimeyle çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullanımı kolay güzel bir ürün

    ben daha önce buhar kazanlı ütü kullandım ütünün ısınması çok uzun sürüyodu. ufak tefek ütüleri yapmak için açamıyordum bu ürünü satın aldım ve diğer ütüyü kaldırdım bütün işimi görüyor üstelik hemen ısınıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2012
    Bu Fiyata Bu Kalite Kacmaz :)

    Arkadaslar urunu satin alirken fiyatindan dolayi biraz tedirgindim lakin urunu aldim kullandim ve hala kullaniyorum cok memnunum herkese tavsiye ederim dedigim gibi Bu Fiyata Bu Kalite Kacmaz :))))

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2012
    Gayet güzel ve kullanışlı.

    Bu ürünü alalı yaklaşık bir ay oldu. Pahalı markalardan hiç bir eksiği yok.Gayet kullanışlı. Üstelik siparişi verdikten üç gün sonra elime geçti. Bu ütüden memnunum. Almayı düşünenlere tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2012
    süper

    siparişi verdim önceki yorumlarında faydası oldu neredeyse 1 senedir kullanıyorum danteller dahil ütülemesi en zor olanları bile rahatlıkla ütülüyor herkeze tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2011
    pahalı ütülerden bir farkını göremedim.

    ben bu ütüyü yazlıkta kullanmak için aldım ve inanın pahalı ütü lerden bir farkı yok. bu fiyata alınabilecek çok güzel bir ütü.kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2011
    HARİKA TASARIM.

    ANNEME HEDİYE OLARAK ALDIM. HENÜZ ÇALIŞTIRILMADI FAKAT İLK İZLENİMLERİM ÇOK İYİ. SAĞLAM BİR YAPIYA SAHİP. SANIRIM TÜRK MALI FAKAT İŞÇİLİĞİ ÇOK İYİ. TABİ ÇALIŞTIKTAN SONRA ÜTÜLEMESİ HAKKINDA YORUM YAPMAK LAZIM. FAKAT İLK İZLENİMLERİM İYİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2011
    Pahalı ütülerden hiçbir eksiği yok

    Ürün sipariş verdikten 3-4 gün sonra elime ulaştı. Açıklamasında anlatıldığı gibi, kullanımı kolay ve pratik bir ürün. Bence diğer pahalı ütülerden pek bir eksiği yok. bundan önce birçok seramik tabanlı ütüm oldu ama hepsi 2 sene sonra kullanılmaz hale geldi. bu tarz uygun fiyatlı bir ürün almak bana daha cazip geldi. bence pratik ve ev kullanımı için rahat bir ütü isteyenler için çok uygun olacağını düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti C-5022 Lino 2000W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti C-5022 Lino 2000W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat