Jabra Sport Pace Sarı Bluetooth Kulaklık Yorumları

Jabra Sport Pace Sarı Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2016
    Ürün açıklama

    merhaba arkadaşlar jabra sport kulaklık aldım 5 ay kullandım gayet iyi ama 5 ay sonra şarjda sıkıntı çıktı 1 yada 2 saat şarj ediyorum 15 dk müzik dinleyebiliyodum garantiye yolladım 0 ürün olarak geri gönderdiler bana 3 günde elimde oldu kulaklık umut internete ve aytel servisine burdan teşekkür ederim tavsiye ederim bende bozuldu diye sizde bozulcak diye birşey yok ses ve dinleme süresi çok iyi 2 saat ful şarj 4 saat dinleme özelliği var

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2016
    Tavsiye Etmiyorum.

    Tere karşı dayanıklı diye aldım ancak çok çabuk bozuldu verdiğim parayı kesinlikle haketmiyor. Garantiye yollayacağım bakalım onlar ne diyecekler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Sport Pace Sarı Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Sport Pace Sarı Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat