Lenovo Vibe P1 Pro Altın 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın Yorumları

Lenovo Vibe P1 Pro Altın 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum ve tavsiyeleri

(120 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2018
    Başarılı

    .....Başarılı......

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2018
    fiyatına göre kullanışlı bir telefon

    iyi fiyat,iyi telefon,ilgili satıcı

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2018
    on numara cihaz

    aynı cihazdan, aynı satıcıdan 2 tane aldım. anında kargolama yapıldı. cihaz orijinal kapalı kutu ve eksiksiz geldi. ikinci aldığım cihaz kurulum sonrası döndü ancak bu bir sorun değil. kurulumda internet bağlantısı yapmadan kurun yinede donar siyah ekran çıkarsa eğer ses kısma tuşu ve açma tuşuyla boot menüden factory reset yapıp yine internet bağlantısı yapmadan kurun açılır.

  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2018
    Fiyat performans açısından bakın çok iyi

    Bir günde elime geçti cihaz fiyatına göre çok çok iyi teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2018
    garanti belgesi kaşesiz

    mat sarı diye aldım ama güneşte pembeye çalıyor rengi siyah kılıf almak zorunda kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 19.09.2018
    kurulumu sıkıntılı

    telefonu daha tam kullanmadım.daha önce lenovonun başka bir modelini kullanıp da memnun kaldığım için aldım. ama biraz kaygılıyım. çünkü saatlerce uğraştıktan, defalarca hard reset yaptıktan ve sinir küpü olduktan sonra telefonu nihayet kurabildim. telefonunun kurulumu tam bir sıkıntı.ilk kullanım olarak ben beğenmedim telefonu.kullandıkça belki değişir.

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2018
    fenaaa

    güzel ürün memnun kaldım şarjı çok iyi tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2018
    ürün hakkında

    malesef Asus bence xiami

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2018
    ÇOK AĞIR VE HANTAL. KAMERA KÖTÜ

    Telefonun orijinali aliminyum kasa. Bana yollanan plastik kasa çıktı. Ayrıca kargo ücretinin tüketici den alınması tuhaf. Yurtiçi Kargo yu hiç beğenmedim. 2 gün boyunca Konya nın içinde telefonu dolaştırıp durdular.Ürünleri gönderirken dikkat edin. Adrese yakın kargo adresine gönderin.Sevgili vatandaşlar. Mağazalarda görüp sonra internetten aldığınız telefonun m arkasından sonra model numarasına da dikkat edin. Örneğin moto e4 plus(XT1773) alimiyim kasa yerine,benim aldığım gibi moto e4 plus(XT1771) plastik kasa alırsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2018
    ......................aaaaaaaaaaaaaaaaaa

    .................aaaaaaaaaaaaaaaa

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2018
    İyi fiyat/performans

    Fiyatına göre gayet iyi özelliklere sahip bir cihaz.

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2017
    moto e4 plus

    pil konusunu daha anlayamadik 1.gun kullanimda ama iyi cikacagini dusunuyoruz 😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2017
    Lenovo

    bazıları sanırım yanlış ürün kullanıyor yok şarjı bitiyormuş yok bilmem ne bir yıldır kullanıyorum beni yarı yolda bırakmadı yorum yaparken insaflı olun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Hızlı Şarjda ısınıyor

    Telefonu Şarja Taktığımda %90a kadar baya bi ısınıyor 1 haftadır kullanıyorum bataryası umudugum gibi çıkmadı gece %91 le bırakıp yattım sabah %86ydı açıkçası daha az gitmesini umuyodum ha wi-fi açıktı. ama telefon gayet hızlı ve kullanışlı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    kötü

    Telefonu bir yıldır kullanıyorum.Yorumlara güvenerek aldım fakat son aylarda donmalar kilitlenmeler başladı.yandaki tuşları kısa sürede işlevini kaybediyor.Sarj ilk aylarda harikaydı ama şimdi hiçbir artısı yok.Kamerası da eh işte.Aynı kulvarda başka bir telefon tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2017
    Batarya, hafıza, ve RAM 5 yıldız

    Hızlı şarj olan bataryası yoğun kullanımda bile 24 saat kadar gidiyor. Kamerası diğer telefonlara kıyasla çok da başarılı sayılmaz, selfie kamerası da dar açılı. 3GB RAM ve 32GB bellekle gayet keyifle oyun oynayabiliyor, uygulamalar arası kolayca geçiş yapabiliyorum, takılma bekleme vs yaşanmıyor. Çok ağır bir telefon, silikon kılıf olmadan narin sayılabilir, ama o şekilde kullanımı tavsiye etmem çizilme vs.'ye çok açık görünüyor. Neticede fiyat performans bakımından tercih edilebilecek, muadillerinden epey uygun bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2017
    Sarji Az Gidenlere Siddetle Tavsiyemdir!!

    Sarjla sikintisi olanlar bu urunu kacirmasin.Bundan onceki telefonum g4/du gunde 4 kere sarja takiyordum.Yine elimden dusmuyor isim geregi tum gun cok rahatlikla sarji gidiyor vede cok kolay.Fazla para vermek isremeyenler hic dusunmeden alabilir.Zerre pismanlik yasamadim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2017
    Dört Yıldız

    Çalınan p2 telefonumda 2 tıkla ekran kapanıyordu bu telefonda o uygulama yok neden yok videosunda zomlama yok e-posta uygulaması yok fenerin ışığı sarı yanıyor beyaz değil kablosuz ağ olduğu halde dosya tarayıcısında uzaktan kumanda bağlantıyı aktif hale getirilerek mavi karekteri tıkladığımız halde uygulama çalışmıyor diğer yönleri güzel ve memnunum yukarda belirttiğim sorunlar giderleri porselen daha çok memnun olurum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2017
    Lenovo p1 Pro

    Sakin yorumlara bakarak bu cihaza para baglamayin. Bir kere kamerasi cok berbat youtube taki teknoloji siteleri elemanlari ove ove bitiremedikleri cihaz orta sinif normal bir tel. olmakla beraber ekrani gercekyen cok kotu guneste zor gorebiliyorsunuz. otomatik ekran a almama ragmen ekran goruntusu cok kotu. Gelelim pile 5000 mah lik bir pili var diye aldim dogrusunu isterseniz.ama inanin 3000 mah lik tel. kalir yani yok. inanin bu cihaza bu parayi verdigime pismanim ama isimi goruyor ginede. adamlar ultra guc tasarruf butonu koymus anca bu butonu kullanirsaniz belki 2 gun sarji bitmeyebilir. yoksa inanin baska hic bir artisi yok kameradan beklenen performansi goz ardi etmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2017
    Dört Yıldız

    parasına göre telefon malzemesi kaliteli.hızı güzel kasma az.oyuna göre değişebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Vibe P1 Pro Altın 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Vibe P1 Pro Altın 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat