Philips 70PUS7906 LED TV 177 ekran Yorumları

Philips 70PUS7906 LED TV 177 ekran yorum ve tavsiyeleri

(81 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    tek kelime ile mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel bir televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urunu aldim daha kurulumunu yaptirmadim nakliye gayet iyi gorunuyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2020-2021 üretimi bu cihazda hafıza 4 GB evet yanlış duymadınız, 2017 Philips tv imde ise 10 GB hafıza var. Yazıktır günahtır ya. Birde bu modelin hafızası 8gb yazıp yanıltıyorlar. 3-5 uygulama dışında yükleme yapacağınız alan yok. Ve netflix gibi bazı uygulamalardan atıyor cihaz kullanım esnasında. Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ekran boyutu fiyat olarak diğer markalar içinde en uygun olanı çok üst düzey bir performans beklemeyin fiyat=performans

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime ile mükemmel ambilight özelliği de akşamları ayrıca güzel nerdeyse tavana kadar görüntü var hissiyatı veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Hue light baglantisi yok! Arkadaslar bazi modellerde hue light baglantisi yok ancak karistirilmasin ambilight ozelligi var tvnin. Lutfen buna dikkat edin bu durum beni ziyadesiyle uzdu. Gecis yavas hizli olsun istiyorsaniz perfomans serisini alin. Hepsiburada saticili aldik hasarli gelmesine ragmen aninda degistirdiler. Fiyat performans olara 3.8 veriyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme ve teslimat hızı çok iyiydi. Servis aynı gün gelip ücretsiz kurulumu yaptı. Fiyat performans olarak gayet güzel. Görüntü kalitesi olarak Çok beklentiye girmeyin ama yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Philips markasına ulaşmak ne kadar zormuş kurulum yaptırabilmek için. 20 eylülde teslim aldığım ürüne 15 gündür Philips e ulaşamadığım için kurulum yaptıramıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ARTILAR + Net, parlak, renk dolgunluğu yüksek bir panel + 3 taraflı arka aydınlatma (Ambilight) + Android TV'ler artık daha sade bir arayüze kavuşmuş. + ChromeCast ile telefonunuzdaki youtube, spotify gibi uygulamalarda görüntü ve ses aktarma veya aynı ağa bağlıyken bilgisayarınıza google chrome ile gezinirken internet sayfasını ekrana yanısıtma vs. + 4K + HDR10 + DOLBY VISION !!! + Bana kalırsa bu boyuta bu kadar özelliği piyasanın altında bir fiyata sağlıyor. + Android olduğu için exxen, mx player, vlc player, file explorer gibi şeyler rahatlıkla yüklenebiliyor. USB'den uygulama yüklemeyi denemedim. EKSİLER - Siyah ekranlı görüntülerde panelde çok hafif bir ışık hüzmesi görülebiliyor köşe taraflarda fakat bu çoğu tv nin kaderi ne yazık ki. Her TV'de dikkat ederim, gördüklerim arasında en azı bundaydı yine de. - Ambilight tuşuna basınca menü geç geliyor. Diğer tuşlarda bir sıkıntı yok. Arkada çok şey açtıysam veya 4k yayın izliyorsam bazen ses açıp kapamada biraz geç gelebiliyor. - Kanal geçişleri biraz yavaş evet ama sorun etmedim. - Kumandada sesli komut yok. O sanırım sekizle başlayan serilerde var. - Screen Mirroring yok. Yani TV'yi kablosuz görüntü aktarmak için kullanamıyorsunuz. Sadece chromecast teknolojisi üzerinden bir şeyler yapılabiliyor. O da bir nevi ekran yansıtabiliyor ama demek istediğim kablosuz bir monitör gibi tam anlamıyla kullanılamıyor, telefonun veya pc nin ekranını komple yansıtamazsınız. Bu screen mirroring olayı sanırım bir üst seride de yok. Ben xbox kullandığım için ona yüklediğim bir uygulama ile onun arayıcılığı ile yansıtıyorum, çok sorun etmedim. - Sesi fena değil ama çok bişey beklemeyin. ÖZET Bazı eksileri olsa da benim önemsediğim şeyler büyük ekran, arka aydınlatma ve görüntü kalitesinden ibaret olduğu için, bir de muadillerine göre fiyatı uygun olduğu için, öyle kanal biraz geç gelmiş, tuş geç tepki vermiş falan takmadım açıkçası. Üstüne bir de yağ gibi aksa zaten bu rakamlara alamazdık. Fiyat/özellik+panel olarak 5 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Televizyon guzel. Ama android ara yuzu bana ağır geldi bence saha akici olmalıydı

  • Media Markt aracılığıyla, 31.03.2022
    Tek beğendiğim özellik ambians aydınlatması

    Arkadaşlar tvyi 23 ünde aldım kurulumunu 27 sinde yaptırdık sağ alt köşede beyaz nokta bulunuyor ve bunun için servisi aradık geldi canlı piksel olduğunu ve şirketimizin standartları içerisinde olduğu için normal olarak kabul edip gittiler böyle kullanacakmışım saçma sapan işler pişman oldum tviyi aldığıma.

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 05.03.2022
    Çok Güzel TV

    Görüntü kalitesi çok iyi.tavsiye üzerine aldım, çok memnunum

    Ürünü öneriyorum

  • Teknosa aracılığıyla, 01.03.2022
    Görüntü kalitesi harika

    Ürünü alalı 10 gün oldu. İnternet bağlantı hızı harika, görsel şölen yaşamak istiyorsanız kaçırmayın :)

  • Media Markt aracılığıyla, 28.02.2022
    Görüntü kalitesi harika

    Ürünü alalı 10 gün oldu. İnternet bağlantı hızı harika, görsel şölen yaşamak istiyorsanız kaçırmayın :)

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Televizyon çok güzel. Sadece kanal geçişleri biraz ağır.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.02.2022
    Ürünün özellikleri çok iyi

    Android işletim sistemi süper ve kullanışlı , görüntü performansı başarılı. AMBİLİGHT bambaşka bişey ,cihaz tam anlamıyla süper, herkese tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 31.01.2022
    Fiyat performans urunu

    Cok fazla arastirdim. Bu fiyatlra alinabilecek en donanimli makina. Zaten yillar boyunca tv’mde bir amblight kullanan bir kisi olarak isyerim icin de bu tvyi tercih ettim. Metal kasasi zarafetinden ziyade harika birekrani var. tesekkur ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 31.01.2022
    Olağanüstü

    Süper y televizyon amblight ile film izlemek müthiş zevkli

  • Teknosa aracılığıyla, 31.01.2022
    Kasa rengi ve ayak tasarımı cidden cok güzel

    Ana ekran gecişleri uygulama hızları renk akıcılığı çok seri kumandasıyla oyun oynaya bilmek de çok güzel bi detay

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 70PUS7906 LED TV 177 ekran kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 70PUS7906 LED TV 177 ekran yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat