3Dconnexion 3DX-700043 3D Grafiker Kablosuz Mouse Yorumları

3Dconnexion 3DX-700043 3D Grafiker Kablosuz Mouse yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Her 3D Tasarımcıda Olması Gereken Bir Ürün

    Bu mouse'u yaklaşık 7 yıldır kullanan biri olarak diyebilirim ki eğer işiniz 3D tasarım programlarıyla ilgili ise kesinlikle bu mouse sizin işinizi çok kolaylaştıracak. İlk başlarda mantığını anlamaya çalışıyorsunuz. Yaklaşık 1 ay sonra ise vazgeçilmez bir ekipmanınız oluyor. Hatta olmayan bilgisayarlarda bir çizimde aynı anda hem döndürüp hem de pan ve zoom yapamayınca eliniz ayağınıza dolaşıyor. Sonuç olarak, her gittiğim işyerinde ekibime ve kendime aldırarak onların çizimlerini hem belli bir ölçüde hızlandırıyorum, hem de normalde yapamayacağınız çoklu hareket işlemlerini klavye kullanmadan yapabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    Harika

    Mukemmel bir mouse tam bir f/p ürünü lol'de bunun sayesinde bronzdan çıktımç

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2017
    Üç Yıldız

    bu tür ergonomik mouselar baş göstermeye başladı son zamanlarda. Tabiki hepsinin fiyatı 500'den aşağı olmadığı için hangisine güvenebileceğimizi de bilmiyoruz. Bazı mouselar sırf "Farklı" olabilmek için normal hareketlerimize çok ters düşen kombinasyonlar gerektiriyor. Bu da bilgisayar başında uzun süre duruyorsanız elinizde uzun vadeli problemlere neden olabilir. Almadan önce yorumları okuyun derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2017
    Beş Yıldız

    3ds max de elim ayağım....

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Dört Yıldız

    kullanmak ıcın beyin gerekir, sahip olan tasarımcı arkadaşlar için vazgeçilmezdir başlarda bu ne yeaaadiyip mouse a abananlar olabilir zamanla mouse u bırakıp bununla counter oynamaya başlarsanız gelin rekabetçi atalım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
3Dconnexion 3DX-700043 3D Grafiker Kablosuz Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. 3Dconnexion 3DX-700043 3D Grafiker Kablosuz Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat