Philips SHE3000PK/10 Kulaklık Yorumları

Philips SHE3000PK/10 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 18.09.2018
    Fotoğraflara aldanmayın

    İnce ve kısa bir kabloya sahip. Bir mavi, bir de pembe aldım. Fotoğraflara ve markasına aldanıp alırsanız, hata ettiğinizi ürünü elinize aldığınız zaman anlarsınız. Küçük, dandik bir kulaklık. Daha yeni almama rağmen, makasla kesip attım. Şimdi Sennheiser marka kulaklık bakıyorum. Daha da başka marka kulaklık almam. Acemiliğime geldi diyelim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2017
    Beş Yıldız

    Çok memnun kaldım Philips kalitesi kendini belli ediyor ayrıca hızlı kargo için teşekkürler. Herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    Beş Yıldız

    ürünü satın alalı aylar oldu hala bozulmadı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2017
    bass'ları mükemmel

    Harika bir kulaklık. Başta alırken kaygılarım vardı. Ama kullandıkça çok hoşuma gidiyor. Benim gibi müzik dinlemek için almak isteyenler rahatlıkla alabilirler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    SÜPER

    Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2016
    Phılıps Kalitesi

    Ürünü telefonumda kullanıyorum. Gayet kullanışlı ses kalitesi süper bir ürün. Ürünü ihtiyacım olmadığı halde hediye çeki ile aldım ve hızlı kargo ile ertesi gün elime ulaştı. Fiyatının kesinlikle üzerinde kaliteye sahip. Almak isteyen herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2016
    Kargo bedava

    Kargonun bedava olması,marka olması,olumlu yorumlar ve cazip fiyattan dolayı bu kulaklığı tercih ettim..Telefon ve laptopta az önce denedim..Gayet iyi çalışıyor..Bende tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2016
    çok iyi

    ürünü nişanlıma aldım, güzel olduğunu söyledi. bilgisayar telefon vs kullanabiliyor. ben alirken ekstra bass özelliğine dikkat etmemiştim bu yüzden bass biraz fazla geldi. özellikle ekstra bass isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2015
    Tartışmasız mükemmel cihaz

    Kulaklık denince kalitesiyle Philips akla gelir.Fiyatı epey indirimli görünce aile boyu olsun diye 3 adet ayrı renklerde güvenli alışverişin adresi Hepsiburadadan tereddütsüz alış verişimi yaptım.Kulaklık için diyeceğim ise bu fiyata bu kalite, tartışmasız mükemmel cihaz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2014
    İdeal kulaklık

    Ürünü eşim için sipariş ettim. Iphone dahil olmak üzere bir çok telefon ve tablette sorunsuz çalıştı. Rengi kıyafetlerle kombine edilebiliyor. düşünenlere tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHE3000PK/10 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHE3000PK/10 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat