Bose MIE2 47504 Kulaklık Yorumları

Bose MIE2 47504 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Bose Mobil MIE2 Kulakiçi Kulaklık

    Sennheiser favorim olsa da, bu kadar uygun fiyata bulmuşken uzun süredir takip ettiğim Bose'ninde kulaklığını almka istedim. Ürün beklentinin altında ama fiyat - kalite performansına bakacak olursak olması gerektiği gibi. En avantajlı tarafı kulakiçi kullanamayanlara alternatif olabilir, oldukça rahat bir kullanımı var. Seslerin daha yoğun evet iyiki Bose almışım dedirtmesini beklerdim ama olmadı. Yine de uygun fiyata kulaklık arıyorsanız alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2016
    Ilk yorum benden

    Bose markasi hep bir hayaldi benim icin. Bir gece uyku sersemi yaptigim alisveris sonrasi " ne yaptimmm" pismanliginin " iyi ettim" rahatligina donmesi izin surmedi. Bahsettigim marka tabi ki ses konusunda maestro bir marka olan Bose. Omu bumu kiyaslamasi olmayacak bir malzeme. Genel internet yorumlarinda " tiz " seslerinin dusuklugu ancak bunu farketmek imkansiz. Kulaklik kaybeden, kablo kolaran biriyseniz sadece dikkatli olmaniz lazim. Kopar falan sonra iciniz gitmesin. Tercihiniz bu kulakliktan yana olursa emin olun memnun kalmama ihtimaliniz cok zayif.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bose MIE2 47504 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bose MIE2 47504 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat