Grundig FR 4032 A Gümüş Fritoz Yorumları

Grundig FR 4032 A Gümüş Fritoz yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 08.05.2023
    Güzel

    Vallahi beğenmeyenleri anlayamadım. 2 kişi için yeterli. Daha önce annem için almıştık. Beğendiğim için kendime de aldım. Düz mantık. Ekranla falan uğraşmıyorsunuz. Çeviriyorsunuz çalışıyor. Fırın gibi. Güzel pişiriyor. Ne çizik ne bir şey tertemiz geldi. Bu fiyata bence çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.05.2022
    Airfrydan daha iyi

    Ici hafif cizilebiliyor ve arada elle karistirma ihtiyaci oluyor.Az yagli guzel yemekler yapiloyor.suan patates kizartmak icin kullaniyoruz memnunuz..

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2022
    1 yıllık kullanim tecrübesi

    Ürünü kullanmayı bilmeyip veya pişirme talimatlarına uymayıp olumsuz yorum yapanlara aldanmamak lazım. 1 yıla yakın süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Patates kizartirken 5 dakikada bir alt üst ederseniz, çok az yağ ve doğru isida kizartirsaniz Yağda kızartmayı pek aratmıyor. 1.5 yıl sonra gelen düzenleme: ürünün sepetinin kolu, iç kısma vidalanmis. Bu vidalama da çok sağlam yapılmamış. Bir kere gıda içeren bir sepetin içine vidalı sistem ile bağlantı yapan tasarımcı mühendisi kutlamak lazım. Kaynak diye bir icat var. Haberleri yoktu sanırım. Patates kızartması yerken tabaktan somun, vida ve pul çıktı. Bunu görmeden yutabilir, dişlerimizi kirabilirdik. Daha kötüsü boğazımızı tikayabilirdi. Bravo yani!

  • Amazzon aracılığıyla, 14.03.2022
    Patates kizartamiyor

    1 adet patatesi bile kizartamadi. 20 dakikaya ayarladım oh çıtır çıtır olacak diye beklerken çıkan patates karşısında şaşırdım çiğ :) olmadı heralde dereceyi 160 180 gibi getirdim 15 dakika daha bekledim yine yok. Patatesi yagladim falan incecik doğradım olmadı. Toplam da 5 dakika ısıtma 40 dakika da olmayan patatesi yiyemedigime mi yoksa aldığıma mi pişman olayım sasirdim ve iade ettim.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.03.2022
    F/p

    Uzun süre kullandıktan sonra yorum yapıyorum. Ankastre fırını unuttuk resmen herşeyi pişiriyoruz. Doğru derece ve dakikada kullanima uygun pişirmeyip ürüne kötü diyenler önce okuma alışkanlığı kazansın

  • Amazzon aracılığıyla, 26.02.2022
    İyi düşünmek lazım

    Patentli marka olan P. ile karşılaştırıp bunu almaya karar verdim, ürünün rezistansı ana gövdeye sabitlenmemiş bir şekilde geldi, iç aksamını çok kalitesiz buldum, bence, çizik var ya da olabilir diyenler haklı. Böyle bir ürünün fiyatı 500-600 TL’den fazla olmamalı. Annemler kullanıyor onlar memnun ama tabanı dışında yiyecek konulduğunda sirkülasyon sağlanmadığı için pişirme efektif olmuyormuş. Ben kullanmadan iade ettim.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.12.2021
    yeni ve kaliteli

    Ürün gayet güzel ve iyi yorumlara bakınca almama konusunda şüphelerim olmuştu ama hiç öyle değil ayrıca fiyatı aşırı uygun

  • Trendyol aracılığıyla, 13.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel çabuk pişiriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı, pratik👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 27.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kutudan çıktığı sırada üst yüzeyde çizik olduğunu gördüm. Grundig müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kısa süre içinde yetkili servis aracılığı ile ürün degisimim gerçekleşti. 1 kaşık yağ ile gayet güzel patates kızarmakta ayrıca fırında yapılabilecek bir çok yemeği yapmakta.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fırından çok daha pratik ve az elektrik harcıyor. Herkese tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ailecek çok memnunuz pratik bir ürün ve kızartmaları çok lezzetli oluyor

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İndirimden almıştım. Fiyat fayda olarak çok memnunum. taze patates ile donmuş patates arasında pişirme süresi farkı var. Bu tarz farklılıklar olabiliyor bunu bilmekte fayda var. Derece ve süreyi kendiniz belirliyorsunuz. Temizliği kolay.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyizim için aldım, üründe çizik yoktu, hızlı bir şekilde elime ulaştı.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün hasarlı birşekilde geldi birde çocuk kandırır giib boyası çıkan yerleri siyaha boyayıp göndermişler

  • Trendyol aracılığıyla, 11.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İyi ki almışım dediğim bir ürün. Kullanımı çok kolay ve vakitten tasarruf sağlıyor. Temizlemesi de kolay üstelik. Çok az yağ ile sebzeler sanki kızartma yapmışsınız gibi oluyor. Çok memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Pratik ve leziz. Her evde olmalı. Hızlı ve güveli kargo. Tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Severek kullanıyorum, patatesten falafele hepsini çok güzel pişirdi, sadece ürünü dikkatli kullanmak gerek özellikle yıkarken.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet başarılı bir ürün. Köfte hatta ufak balık bile “kızarttım” Tatları yerindeydi. Aldığıma memnun oldum

  • Trendyol aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    20 dk.da 4 orta boy patates 1 kaşık yağ ile çok güzel patates kızartması oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig FR 4032 A Gümüş Fritoz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig FR 4032 A Gümüş Fritoz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat