Asus GL552VW-DM132T Laptop-Notebook Yorumları

Asus GL552VW-DM132T Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.06.2020

    Ben de aldın bozuldu, ASUS tamir etmedi, ve tamir için 1000 dolar istiyor. Sakın almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    Alınabilecek en iyi laptop

    Harika , mukemmel!düşünmeyin alın derim!

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2017
    17.3'' almak isteyenler

    Arkadaşlar Vatan da aynı fiyata 17.3 inch var Ordan almayı düşünüyorum ben. Oyun oynuyoruz büyük ekran şart

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2017
    Dört Yıldız

    Bilgisayarı tasarım olarak çok beğendim ve full metalik geldi resimde göründüğü gibi değil. Bazı oyunlarda fps olması gerekenden az aldım optimizasyona falan pek hakim değilim belki ondandır. Oyun bilgisayarlarına göre biraz fazla ısınıyor birde klavye ışığı tek renk olmasaydı daha güzel olurdu bu günlerde bu fiyata daha iyi ekran kartı olan bilgisayarlar bulabilirsiniz sizin tercihiniz ama genel olarak memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2017
    Tek kelimeyle Harika

    Bilgisayar iki gün içerisinde adresime teslim edildi. Aldığım günden beri keyifle kullanıyorum. Birden çok programı bir arada kullanıyorum bana mısın demiyor. Çok stabil ve en zorlu testlerde bile sıcaklığı 70 derecenin üzerine çıkmıyor. Çok sessiz çalışıyor, yükte fan sesini bile duyamıyorsunuz. Bu bilgisayar tartışmasız en iyi fiyat performans bilgisayarı. Gerek oyuncular için, gerekse benim gibi mühendisler için harika bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    Beş Yıldız

    ürün kesinlikle kalite, Asus bu işi biliyor.vereceğiniz paranın karşılığını kesinlikle alacağınıza emin olabilirsiniz.ses yok ısınma yok.6 saniyede makine açılıyor.tasarımda şahane daha ne olsun.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.03.2017
    Stoklar

    Stoklara ne zaman gelir hemen alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    Hrika

    Çok güzel ürün yrıca satıcı çok hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    3 yildiz

    urun 5 gün sonra elime ulaştı.Gayet sık bi tasarımı var. tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 16.03.2017
    Süper

    Dezavantajlar : ssd
    Arkadaşlar içiniz çok rahat bir şekilde alabilirsiniz. Gayet güzel bir tasarımı var bununla birlikte performansıda oldukça iyi, ben bir haftadır kullanıyorum. Pc'nin tek eksiği ssd'sinin 128 olması, bunun dışında herşeyiyle mükemmel. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Beş Yıldız

    Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    mükemmel

    far cry 4 kurdum gayet guzel oynuyor ve isinma sorunuda yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    TEŞEKKÜRLER hepsiburada.com

    Üniversite Sınavına hazırlanan Oğlum için aldığım Notebook, gerçekten harika. Oğlumun yüzünün gülmesi, çok sevinmesi beni ihya etmiştir. Başta hesiburada.com Ailesi başta olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Bizlere sundukları güzel imkanlar için teşekkür ediyorum. Sipariş verecek olanların hiç terettüt etmeden siapriş verebileceklerini öneriyorum. Bir daha ki Alışverişte buluşmak dileğiyle... Güven DEMİR TRABZON

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Tavsiye Ederim!

    GL552VW tam bir küçük canavar. 1 haftadır kullanıyorum ama almak isteyenlere (oyun için) kesinle tavsiye ederim. Cs Go 150-200 fps arasi. Hem en yüksek ayarlarda hem de orta ayarlarda bu aralıkta. Cs Go oynayanlar bilir genelde çözünürlük düşürülüp ayarlar kısılır , o durumda da 250 fpsleri görüyor. Rainbow Six Siege yüksek ayarlarında düz 80 fps görüyor. Gta 5 te FHD çözünürlük ve 'Very High' ayarlarda görsel kalite çok güzel ve takılmıyor gayet oynanır seviyede akıcı. Lakin anakart 88 dereceyi görüyor. Ben çok da kastırmamak adına HD çözünürlükte ve 'High' ayarlarda oynuyorum. O zaman da 84 dereceyi görüyor anakart. Ek olarak OBS ile kayıt almak istryen varsa en kötü High/Hd ayarlarda sıkıntısız kayıt alabiliyor. Dipnot: Mühendisim , henüz firsat olmadı ama yakın zamanda SolidWorks de yükleyip , düzenlenebiliyorsa, onunla ilgili yorumlarımı da yazarım buraya. Ama eminim 4gb lı grafik kartı , 16Gb ram ve bu işlemciyle çok parçalı montajlarda dahi akıyordur . :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    tavsiye ederim

    1 buçuk aydır kullanıyorum.çok sessiz ve ısınma sorunu yok.son zamanlarda çıkan call of duty serilerini çok rahat kasmadan ve ısınmadan oynadım.kendi açımdan 128 ssd biraz yetersiz kalıyor.kasaya gelince kesinlikle iş görür.ekran bulunduğu yer metal.kırmızı olması hoş olmuş.fiyat olarak çok araştırdım ve hb en uygun satıcı.hemde fazlasıyla.piyasadan 700-750 daha uygun.kargolamada biraz sıkıntı çıktı.kesinlikle oyun oynamak için alanlara tavsiyemdir...

  • Media Markt aracılığıyla, 27.01.2017
    Müthiş.

    Fazla söze gerek yok ürün her türlü fiyatının hakkını veriyor. Fiyata Lisanslı Windows 10 dahil olması da ekstra bir güzellik olmuş. Gaming klasında üst seviyelerde yer alabilecek bir ürün. Oyun severlerin gözdesi olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    İki Yıldız

    Abartı yok. İş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    Her yönü ile iyi

    Piyasadaki oyunların %90 ını son ayarlarda oynatabilecek ekran kartı var, son yıllarda çıkan %10 luk kesimide ultrada oynamak için bin seri ekran kartlı modellere yönelmek lazım, ilk olarak oyuncu pcsi alıyorsanız mutlaka ssd olmalı, ssd olmazsa pc den tam performans alamayabilirsiniz, ürün 128 gb ssd 1tb hdd ile geliyor, en çok oynadığınız oyunları ssd ye geri kalan oyunları ve programlarıda hdd ye yüklerseniz performans açısından iyi olacaktır, tasarımı göze hitap ediyor çok hoş, bazı markaların kasası dandik oluyor malum, fiyat performas ürünü yapıp parçaları dandik yapıyorlar, bence oyuncu pc si her yönü ile kaliteli olmalı çünkü normalin üstü kullanılıyor pc haliyle klavyesi olsun kasası olsun deforme oluyor o yüzden kasa kalitesinide önemsiyorsanız asus rog serisi bu konuda çok iyi, kullanmaya başladığınızda klavyesi olsun padi olsun sağlamlığı hissediyorsunuz,boyut olarak da 15.6 inç yeterli, bunun az daha pahalı olup 17.3 lük olanıda var ama mobil sistemler için bu biraz büyük gelebilir, taşıması ve uygun çanta bulmak zor olabilir, illa büyük ekran olsun demiyorsanız 15.6 öneririm.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.01.2017
    Ürünün özellikleri gayet yeterli

    Avantajlar : i7 6700hq,gtx 960,16gb ddr 4 ram,7200rpm lik hdd
    Dezavantajlar : 4 hücreli pil,ssd 250 olmalıydı
    Bilgisayarın özelliklerine bakacak olursak işlemcide i7 6700hq ile ekran kartında Nvidia GeForce Gtx 960 kullanılması bilgisayarı zaten canavar haline getiriyor. Günümüzdeki her oyunu kaldıracağını düşünüyorum tabi ki her oyunu ultra açar diyemeyiz. Fakat oyun oynamayı seven kitleyide mahrum bırakmayacağını söylememiz herhalde mümkün. Diğer güzel yanlarından bahsedecek olursak DDR4 Ram kullanılması ve HDD'nin 7200rpm oluşu çok iyi. Keşke pil hücresi 4 olmasaydı ve ssd'si 250gb olsaydı işte bunlarda olsaydı 10 numara olurdur. Tabi ki bu haliylede bence gayet yeterli olacaktır.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.01.2017
    Ürünün özellikleri gayet yeterli

    Avantajlar : i7 6700hq , gtx 960 , 16gb ddr 4 ram , 7200rpm lik hdd
    Dezavantajlar : 4 hücreli pil , ssd 250 olmalıydı
    Bilgisayarın özelliklerine bakacak olursak işlemcide i7 6700hq ile ekran kartında Nvidia GeForce Gtx 960 kullanılması bilgisayarı zaten canavar haline getiriyor. Günümüzdeki her oyunu kaldıracağını düşünüyorum tabi ki her oyunu ultra açar diyemeyiz. Fakat oyun oynamayı seven kitleyide mahrum bırakmayacağını söylememiz herhalde mümkün. Diğer güzel yanlarından bahsedecek olursak DDR4 Ram kullanılması ve HDD'nin 7200rpm oluşu çok iyi. Keşke pil hücresi 4 olmasaydı ve ssd'si 250gb olsaydı işte bunlarda olsaydı 10 numara olurdur. Tabi ki bu haliylede bence gayet yeterli olacaktır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus GL552VW-DM132T Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus GL552VW-DM132T Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat