Lenovo Ideapad 510 80SV00F6TX Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo Ideapad 510 80SV00F6TX Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    Beş Yıldız

    çok beğendim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    fiyat , performans

    gerçekten beklentileri karşılıyor ve bu fiyata bu özelliklerde alınabilecek tek ürün

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2017
    Sorunsuz alışveriş

    Ürün beklentileri karşılıyor ve fiyatı performansına göre gayet iyi, ince ve kasa kalitesi iyi. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Kaçırmayın Alın!

    Ürün 2 günde geldi ve paketleme oldukça özenliydi. Almadan önce ürünün elime ulaşmasıyla ve ürünün sağlam şekilde elime geçmesiyle ilgili çekincelerim vardı fakat ürün sorunsuz bi şekilde ulaştı. Ürüne gelince Lenovo kullananlar bilir. Kaliteli ve şık olamasının yanında diğerlerine oranla fiyatı yeterince uygun. Full HD ekran, ekran kartı, son nesil işlemcisi, ışıklı klavye... Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Pişman olmazsınız

    İki günde elime ulaştı. Paketleme itinalıydı. Tasarımı şık, gayet hafif, tuş ışıklandırması farklı ve güzel bir hava veriyor. Ekran çöznürülüğü ve full hd olması görüntü kalitesini hissedilir derecede üstün kılıyor. Gayet hızlı bir bilgisayar. Aynı özelliklerde ürün aradığınızda 3500?'den ucuzu bulunamazken bu fiyatta bu ürüne erişmek iyi bir fırsat oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2017
    Tavsiye ederim.

    Ürün gayet şık ince, free dos olarak geliyor sistemi kendiniz kuruyorsunuz ayrıca, Wifi ve diğer driverleri lenovonun sitesinden indirmeniz lazım. Şarj süresi çok tatmin edicimi bilemedim daha önce laptop kullanmadım 2,2.5 saat gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Sebastian

    Elime ulaştı ürün ve gerçekten güzel ve hızlı ürün kurulumu yapıldıktan sonra kendine geldi ve gayet iyi çalışıyor kurulumu uzun onuda fiyattan düşün mükemmel bir ürün bu fiyata rahatlıkla alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    güzel

    ürün gayet güzel ekran kalitesini de beğendim ve kasa malzeme kalitesi olarak başarılı klavye ışıklandırması da güzel olmuş aynı anda asus ve lenovo laptop aldım ama lenovo malzeme kalitesi daha iyi geldi bana

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    ses fan mili

    alali bir hafta oldu ve gayet cok güzel bir notebook tasarım işletim ama simdi degisik bi ses geliyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    eh işte

    Ürün siparişten bir gün sonra geldi çok bekletmedi.Cs go da ayarlar düşükken ortalama 90 fps veriyor çok iyi performans verdiği söylenemez ama ekranını beğendim.Tasarımı hoşuma gitti.Ama hep oyun oynarım derseniz almanızı tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Başarılı

    Güzel başarılı bir ürün günlük film izleme müzik dinlemek için ideal.Ayrica harici ekran kartı sayesinde oyun da oynayabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    Mükemmel

    Ürünün tedarikçisinden çok memnun kaldım, taahüt edilen süreden 2 gün önce elime ulaştırdılar. Ürüne gelince hem IPS ekran olması hem Full HD çözünülüğe ve i7 son jenerasyon işlemciye sahip olması üstelik bu fiyata sunması büyük avantaj. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    mükemmel

    ürün kaliteli kargo hızlı çok iyi paketlenmiş satıcı çok ilgili pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2017
    Hızlı Kargo

    Ürün gerçekten çok güzel işletim sistemi olmaması kötü oldu ama sorun değil kendiniz bile yükleyebilirsiniz güvenilir satıcı teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Ideapad 510 80SV00F6TX Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Ideapad 510 80SV00F6TX Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat