MSI GE62 7RD-206XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GE62 7RD-206XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2017
    Beş Yıldız

    Harika bir ürün, harika bir satıcı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Beş Yıldız

    İndirimdeyken almıştım ve performansı çok ötede bir yerlerde bilgisayarı 3 haftadır kullanıyorum daha bilmediğim bir çok özelliği olduğuna eminim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım. ilk defa oyun bilgisayarı denilen bilgisayarlardan aldım ve bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar bu kesinlikle. 256 gb ssd si olması en büyük artısı. denediğim oyunların hepsinde başarılı performans sergiledi. Sessiz bir ürün sadece soğutma sistemini devreye sokmak istediğinizde biraz ses çıkarıyor ama o da çok açık kalmasına gerek yok. çok hızlı açılıp kapanıyor kesinlikle adeta bir macbook. tüm özellikleri kasa kalitesi tuşların boyutu ışıklandırması ve gönderdikleri fare ve çantayla 10 numara 5 yıldız bir ürün olmuş. tek kötü yanı free dos gelmesi e bu da fiyattan dolayı oluyor tabi. kdv indirimi ile 5000 TL almak çok büyük bir avantaj oldu. herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2017
    Msi

    Ürün dün akşam elime ulaştı mause ve çanta hediyesi hoşuma gitti çok kullanma fırsatım olmadı fakat gayet başarılı kasayı beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Beş Yıldız

    helal be efsane

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GE62 7RD-206XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GE62 7RD-206XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat