Asus VP228DE Monitör Yorumları

Asus VP228DE Monitör yorum ve tavsiyeleri

(171 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel Görüntü Anlatmaya gerek yok :)

    Merhabalar Ürün bir kaç gün önce geldi sapasağlam kutusunda kurulumunu yaptım çok güzel Kullanışlı Teşekkürler Hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Orta derece bir f/p monitörü görüntü kalitesi iyi alın pişman olmazsınız ayrıca kargo da çok hızlı geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    harikaaa

    Gerçekten çok güzel monitörün bir sürü modu gece modu gündüz modu daha birçok ekran kalitesi çok güzel parlaklığını hiç dert etmeyin parlaklığı artilip azaltiliyo çok güzel kargo dada sorun çıkmadı çatlak vs yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kargo 1 günde ulaştı. Ev kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde. Ekran boyutu ideal, görüntü kalitesi iyi. Hiç düşünmeden satın alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bugünkü fiyatını hak edecek bir ürün değil ama alınır. Ekonomi ne hallere getirdi bizi...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Monitör almak istememdeki en önemli şey büyük bir ekran isteği idi. Geniş ekrana sahip olan monitörler gerçekten hayat kurtarıcı. Bu sebeple de büyük bir ekrana bakarak çalışmak, bir şeyler izlemek çok keyifli. Grafik olarak da oldukça kaliteli bir görüntü söz konusu. Benim konu ile alakalı çok bir bilgim yok yorumlar ile karar verdim, iyi ki satın almışım çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Birçok piyasadaki ürüne göre daha uygun fiyatlı. Bu sebeple de araştırma yaparken en önemli olan şey benim için fiyattı. Fiyatın yanında ekran büyüklüğü gibi faktörlerde önemliydi. Bu yüzden de sıklıkla aynı fiyattan satışa sunulmayan bir sürü ürüne denk geldim. Ekran kalitesi ve görüntüsü benim beklentimi karşıladı. Güç kablosu ve VGA kablosu da ürün beraberinde gönderiliyor. Çocuklar da kullandığı için mavi ışık filtresi olması beni rahatlattı. Böylece gözleri çok fazla yorulmuyor. Önerebileceğim bir monitör. Ben memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Monitörün görüntü kalitesi oldukça iyi. Özellikle de oyun oynarken veya bir program üzerinde çalışırken daha geniş bir ekrana sahip olmak çok iyi. Ayrıca görüntünün dışında ekranın inceliği ve tasarımı da çok ilgimi çekti. Yorumlara baktığım zaman ilk dikkatimi çeken de insanların memnuniyeti idi. Bu yüzden satın almak istedim ve çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı f/p

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2021
    GÜZEL ÜRÜN ELİNİZE SAĞLIK YAPILAN HİZMETTEN MEMNUN KALDIK UMARIM TEKRAR ALIŞVERİŞ YAPARIZ ÜRÜNLERİNİ

    GÜZEL ÜRÜN ELİNİZE SAĞLIK YAPILAN HİZMETTEN MEMNUN KALDIK UMARIM TEKRAR ALIŞVERİŞ YAPARIZ ÜRÜNLERİNİZE VE SİZE TEŞEKÜRLERGÜZEL ÜRÜN ELİNİZE SAĞLIK YAPILAN HİZMETTEN MEMNUN KALDIK UMARIM TEKRAR ALIŞVERİŞ YAPARIZ ÜRÜNLERİNİZE VE SİZE TEŞEKÜRLER

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2021
    teşekkürler

    Olumlu yönleri: teşekkürler Olumsuz yönleri: teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2021
    süper bir ürün

    evet hemde çok beğendim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.09.2021

    gerçekten parasının hakkını veren cihazlardan diyebilirim sistem toplayacaksanız girişlere dikkat edin sadece vga var f/p ürünü olabilir mod seçenekleri mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün problemsiz ve zamaninda geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans ürünü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: "Bu fiyata alınacak en güzel monitördür. İnanılmaz bir görüntüsü var gerçekten. ASUS'a özgü GamePlus, daha iyi oyun deneyimi için Nisangah ve zamanlayici fonksiyonlari da mevcut. TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Flicker-Free ve düşük mavi ışık teknolojileri ile gözlerinizi de korur. Alacak herkese şimdiden hayırlı olsun gözünüz kapalı alabilirsiniz. Tavsiye ediyorum yani. "

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel ya boyutu kalitesi bayıldım ne diyeyim asus gerçekten çok kaliteli ürün yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    anlatıldıgı gibi memnunum tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: Ekran genişliği güzel renkleri ve doygunluğu da güzel aktarıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Tabletimizin yeni bir monitöre ihtiyacı vardı ve bu ihtiyaç doğrultusunda bu konuda monitör arayışına girmiştik. Sonunda tablete uygun iyi çalışan özellikte olan ve camı kolay kolay zarar görmeyecek bir monitör bulduk. Bizim gibi tabletine monitör ihtiyacı olanlar varsa kesinlikle düşünmeden bu ürünü alabilirler. Tabletinizle iyi bir şekilde uyum sağlayacağını düşünüyorum bu ürünün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VP228DE Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VP228DE Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat