Asus ROG Swift PG348Q Monitör Yorumları

Asus ROG Swift PG348Q Monitör yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum.Almalısınız

    yorumlara baktım ve kararımı verdim.bu monitörü almamanız için sebepiniz var mı?bilenler bilir(ZamanınEfendisi).Tecrübe etmeden fiyat şöyle arkası önden güzel tarzı yorumlar yapmayın.bu mönitör alınması gereken bir monitör.(monitör demek bile ayıp kaçar buna). görünce yazmak istedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kendi sınıfında hala rakipsiz bir monitor 3 yıldır keyifle kullanmaktayım

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2019
    PERFECT

    Şahaser hemen alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2018
    Biz bu monitöre monitör demeyiz.Ayıp nedir biliriz.

    Bu görüntü verme cihazı hakkaten insanı cezbeden bir cihaz.Şimdi tabii ki görüntü verme cihazlarında ön-arka olaylarına fazla girmemek lazım.Bu yüzden fazla girmeyecem.Zaten iç güzellik dış güzelliğinden daha önemli.Yani dış güzelliğine aldanmaktan çok görüntü verme cihazının içinden dışarıya vurduğu parlaklık ve renk ahengi önemli.Yani bir görüntü cihazı ya olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalı.Önü arkası fazla oynamamalı.Ama yine de şöyle bi arkasına baktığında içi gidiyor insanın.Asus yine yapacağını yapmış dedirtiyor.Her ne kadar ön-arka olaylarına fazla girmemek gerekse de; görüntü verme cihazlarında giriş-çıkışlar önemli.Zaten ne demişler: ''bana mArkasını söyle sana ne olduğunu söyleyeyim''.görüntü verme cihazının boyutuna gelince: ''İşlev boyuttan önemli'' derler.Doğrudur.Bu cihazın işlevsel özelliklerine baktığımızda memnun edecek cinsten.Buna birde olağanüstü boyutu eklenince cihaz daha değerli hale geliyor.bu da haliyle fiyatını arttırıyor.Sonuç olarak arkadaşların da tavsiye ettiği gibi; bu görüntü verme cihazını almamak için sebebiniz yoktur sanırım.Alan iyi günlerde kullansın.

  • Webden Al aracılığıyla, 10.12.2017
    fiyat

    fiyatı 5100 düşerse almayı düşünuyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2017
    bu monitöre monitör demek ayıp olur

    gercekten güzel monitör özellikle film izlerken renkler cok canlı oyun oynarken sağve sol kanatlari kacira bilirsiniz pubg de sağdan veya soldan gelen dusmani gore biliyorsunuz cok rahat ama manitörü biraz uzaga koyun gözünüz tam almasi icin diyorum ben 1.5 metre uzaga koydum cok rahat ediyorum kacirdigim hicbi gorsel olmuyo boylelikle oyuna 4 4 luk bi hakimiyete sahip oluyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    pc deki en büyük ihtiyaç

    Ürüne kötü yorum yapan kişiler oldukca fiyatının inmemesini istiyor insan inmesinki çamur atanlar alamasın urunu.. gördüğüm en iyi monitör alacaklara hayırlı oısun..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Kullanan Yorumlasın

    Yorumlara baktım ve saçma sapan şeyler gördüm. Monitörü 1 yıldır kullanıyorum. Bilenler bilir(TorukMactoo) Ve çok da memnunum. Şöyle ki: Çözünürlüğü olabilecek en üst seviyelerde olmasına rağmen 21:9 oranı ile oyun ve filmlerde gerçekte keyifli bir seyir zevki sunuyor. Fiyatı evet pahalı ama bu monitörün hala selefi yok sayılır. Bir tane Acer 34" hariç. Kısacası şunu söylüyorum. Tecrübe etmeden fiyat şöyle arkası önden güzel tarzı yorumlar yapmayın. Alacak arkadaşlara yardımcı olun. Alacak olan çok az kişi olsa da yardımcı olunsun. O kadar saçma yorumları görünce yazmak istedim. Belki birilerine faydamız dokunur

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2017
    mükemmel.

    fiyatı baya iyi oyuncu pc fiyatı

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    Beş Yıldız

    arkası önünden güzel

  • Webden Al aracılığıyla, 29.07.2016
    3 gün önce aldım.

    Süper fiyat/Performans uygun. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    Ürün çok güzel

    ÜRÜN ÇOK GÜZEL AMA ÇOK PAHALI

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus ROG Swift PG348Q Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus ROG Swift PG348Q Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat