Dell S2417DG Monitor Yorumları

Dell S2417DG Monitor yorum ve tavsiyeleri

(54 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ekran Kartı da çok önemli

    Monitör çok iyi de aşağıda 1050 1060 la oynayanlar bu kartları tavsiye etmiş sanki bu monitör için ya da çok iyi performans tavsiyesi gibi bir algı olmuş. Öncelikle 1050 yi zaten hiç saymıyorum, 1060 la bile 2k da birçok yeni oyunda full ayarlarda 60 avarage fps'yi geçmen imkansız hatta genel olarak yakalaman bile imkansız nerdeyse. Bu monitörün böyle alt seviye ekran kartları için en güzel avantajı G-SYNC teknolojisidir dolayısıyla bu kartlarda çok iyi fps alamayacak olsanız dahi görüntüde kırılma ve kaymalar olmayacağı için yine güzel oyun deneyimi yaşarsınız. Fakat 1080 ve 1080TI kullanmıyorsanız 2K'da 100 fps yani 100 hznin üstünü unutun. Monitörün en güzel avantajı ise 180 HZ'ye rahatça overclock yapılabiliyor olması. İleride (3-4 sene sonra) alacağınız 3-4K serisi Nvidia kartlar ile bu HZ değerlerini yakalayıp muhteşem oyun deneyimleri yaşayabilirsiniz. Günümüz için ise birçok kullanıcı 180 HZ değerlerine ulaşamayacaktır fakat gelecek için güzel yatırım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    LG 22 inç ful HD monitörüm bozulunca Uzun arştırmalar sonunda Dell S2417DG yi aldım iyiki almışım Oyunlarda monitörün bu kadar fark edeceğini ummazdım Bundan önce 8 GB Ram Anakar GTX 1060 ekran kartı işlemci yeniledim yinede istediğim sonucu alamadım tabiki Bu monitörü alıncaya kadar ben aslında iyi oyuncuymuşum da monitörüm kötü imiş.Monütörün dizaynı görüntüsü oyunlardaki performansı 4 adet usb 3.0 olması harika herkese tavsiye ederim Dp port kabloyu kullanıp sürücüyüde yükleyin zevkine varın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyatta tek

    Ürünün genel olarak yorumları çok iyi geçen gün ki indirimde yakalayamadım bidaha inerse direk çekeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Color banding sorunu var. Pek takılmam sorun olmaz derseniz oyun performansı güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Monitörü satın aldım kullanıyorum ve çok memnun kaldım. TN panel olmasına rağmen renk kalitesi çok iyi, sadece eski IPS kalibre laptop ekranımla karşılaştırdığımda kontrast biraz düşük kalıyor, yani siyahlar simsiyah değil kısacası. Ama çözünürlüğü ve 165hz akıcılığı karşısında kesinlikle alınası bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hdmi kablosu çıkmadı

    adeks store den aldığım monitörün satış ekrarnında ürün içeriğinde yazmasına rağmen tarafıma hdmi kablosu gönderilmedi mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ayrıca hızlı teslimat için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Numarası sürümü ne tam olarak bilmiyorum ama herhangi bi color banding problemi yaşamadım. Kur artışından önce alınabilecek en mantıklı g-sync monitötlerden bir tanesiydi. G-sync le beraber güzel bi oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca xbox ile de 2k gayet başarılı. Yalnız hdmi ile sadece 60 Hz destekliyor bilginize...

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyice araştırın

    colorbanding var ona göre alın!!!! donanım haber kullanıcılar kulübüne bi göz atın. öyle alın ürünü

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    Muhtesem bir urun..

  • Trendyol aracılığıyla, 03.02.2020

    Fiyat performans ürünü, g sync destekli gayet memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    Tatlı Aralık 2k

    4 aydan beri kullanıyorum belki daha fazla olmuştur, çoğu kişinin dediği color banding ve karanlık sahnelerde berrak görüntü olmaması durumu var. Onun dışında ölü pixel vs.. sorunu çıkmadı Rev.05 versiyon denk geldi bana. Aslında sorun şurada odanızdaki ışığın monitör ışığını bastırmaması lazım yani direk güneş ışığı vuran bi yerde kullanmayın. Kalibrasyon ayarı internettekini yaptım ama dediğim gibi monitörün kullanıldığı her alan aynı olmadığı için kalibrasyon ayarlarından %100 verim almanız namümkün. Zaten TN panel olmasından kaynaklı bu sorunda, IPS olsa ama fiyat 1000 TL daha yükselecektir. G-sync olayı FPS oyunlarda fark ediyor. MMORPG oyun türlerinde ise aşırı kalabalık alanlarda normalden biraz daha fazla FPS almanıza yarıyor. Eski monitörüme nazaran 10-15 fps daha fazla alıyorum aynı ayarlarda, bunu monitörün G-sync teknolojisiyle bağdaştırdım açıkcası. Sade ve şık bi tasarımı var RGB led olayı bi süre sonra göz yoruyor bu bi gerçek, yakın fiyat aralığındaki monitörlerde bu monitördeki özelliklerin bi kısmı var hepsi olanı uzun sürede çıkacak gibi gözükmüyor. Teslimat sorunsuzdu Hepsiburada'ya da ayrıca teşekkür ederim. Ne kargoda ne de üründe bi sorun yaşamadım. Çünkü en büyük korkum monitörde çatlak , hırpalanma vs.. olmasıydı. Almayı düşünenlere ürün üzmez sizi verdiğiniz paraya değiyor, 2k farklı bi deneyim 4k monitörlerin fiyatları çok uçuk 1080 144 hz ve üstü monitörlerin fiyatıda buna yakın olduğu için tercih ettim. 4k içerikleri gönül rahatlığıyla izleyebilir yada sisteminiz kaldırıyorsa oyunlarda oynayabilirsiniz. Zaten internette de baktığınız zaman 2k için tatlı aralık ifadesini o yüzden kullanıyorlar. Alacak kişilere umarım faydası olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2019
    2K Berrak Görüntü

    Ürün orjinal ambalajında ve sağlam geldi. Ölü pixel ve ışık sızdırmazlık testlerini hemen yaptım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bir seneyi geçkin bir zamandır kullanmaktayım. Görüntüsü gerçekten muhteşem. Üründen çok memnunum. Ancak 3D özelliğine bakmaya gerek duymadım manuel olarak kullanıyorum. Kutu içinden cd çıkmıştı bende cd-rom kullanmadığım için o konu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Ayrıca ekranı direk ekran kartına bağladım GeForce 1070 gtx kullanıyorum. Sanıyorum bundan dolayı yüksek performans elde edebiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2019
    Tam Bir Hayal Kırıklığı

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum. yok fiyat performans ürünü yok bu paraya anca bu kadar falan maalesef hikaye. monitörü alalı 10 gün oldu hiçbir şekilde ne kalibrasyon tutuyor ne renk tonları idare edileiblir boyutta. Color banding rahatsız etmez diye düşünüyordum evet gerçekten var ve acayip rahatsız edici boyutta. bugünde monitörün tam ortasında yukarıdan aşağıya bir çizgi oluştu reset atınca falan düzeliyor ancak geri geliyor belli bi müddet sonra. hayatımda ilk kez dellin bir ürününü aldım ve çok pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2019
    Color Banding

    Color banding var dizi vs izlemek imkansız almadan önce 2-3 kere düşünün g-sync o kadar matah bir şey değil tavsiye etmem

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2019
    Colour Banding Hk.

    Bu monitörü almak isteyen tüm arkadaşlara öneriyorum. Bu fiyata G sync,2560 x 1440 çözünürlükte ve144 Hz başka bir monitör almanız olası değil. Piyasada da zaten mevcut değil. Bütçeniz var ise, TN yerine Asus veya Acer'in IPS 27" monitorleri her yönüyle daha iyi bir seçim olur. Son olarak da, monitörün standart ayarlarında colour banding problemi var. Kalibrasyonunu yaptıktan sonra ben henüz karşılaşmadım. Bilginize..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2019
    ideal

    5 ay önce gtx 1080 almıştım monitörüm olmadığından daha kullanmadım evde yatıyor neyse 2k 165 hz + g-sync için fiyatına göre güzel monitör bi arkadaşım da aldı. inşalla bi aksilik olmaz ise bu ayın 18 inde sipariş vereceğim color banding diye bir söylenti var bu revizyon sürümüne göre değişir her sürümde farklılık gösterir tabi testler illa yapılacak sipariş verirken revizyon son sürüm istemekte fayda var

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2018
    Fiyatı ve sunduğu özellikleri ile en cazip G-sync monitör

    Şans eseri denk gelip çok araştırma fırsatım da olmadan almış bulundum. Gayet memnunum oyunlarda elde ettiğim performanstan. G-sync teknolojisine sahip monitörler epey pahalı, bu ürün ise sunduğu fiyat ve özellikler ile aradan sıyrılmıştı benim gözümde. 1 haftalık kullanım sonrası 144Hz monitörlere geçmiş birisi olarak hiç düşünmeden tavsiye ediyorum Nvidia kart sahiplerine. Yaşadığım tek bir problemsi durum oldu, ondan da bahsedeyim ki belki alan kimsenin işine yarar... Display port ile bağlantımı yapıp bilgisayarı açtığımda ekranda windows (10) yükleme ekranına gelene kadar görüntü olup sonra kullanıcı giriş ekranında simsiyah bir ekran ile karşılaştım. Monitör menüsünden "Factory reset" yapınca bu durum düzeldi. Onun haricinde "Power saving mode" sıkıntı yaratabilen bir durum. Kapatmanızı tavsiye ederim zira monitörün ilk açılışta display port sinyalini almaması gibi bir durum, restart ile düzelme söz konusuydu. İlgili özelliği kapatınca 0 problem. O özellik açıkken başka bir ayarla sinyal alması da mümkün olabilir ama kapatmak kesin çözüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    Color Bleeding

    Render görüntülerinde ve animasyonlarda renkler çok iyi. Film ve dizi gibi decodingten geçen ve karanlık sahnelerde korkunç color bleeding oluyor. Farkedilmeyecek ya da görmezden gelinecek gibi değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2018
    gayet memnunum

    ilk monitörüm uzun süre boyunca da son monitörüm olacak. tasarım ve performans olarak çok memnunum.2k olarak oyunlarda gtx1060 ile gsync sayesinde yeterli ve tatmin edici persormans alıyorum. neredeyse çerçevesiz dizayn.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2018
    Color Banding

    Color Banding problemi var maalesef. Oyun esnasında çok dikkat etmeyince farkedilmiyor fakat karanlık sahneler ve özellikle oyun içi videoları ve film izlerken oldukça rahatsız edebiliyor. 14 günlük geri iade süresinde 3 kere iade etmeye karar verip hepsinde de vazgeçtim. Keşke iade etseydim diyorum şimdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell S2417DG Monitor kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell S2417DG Monitor yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat