AOC AG271QX Monitör Yorumları

AOC AG271QX Monitör yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    FPS oyuncusuyum ve isteklerimi yeterli miktarda karşılıyor. Kaliteli malzemeden üretildiği açık, ve renk profilleri için harici kumanda olması çok güzel. RTX 2080 ekran kartım ile G-Sync uyumlu olarak kullanıyorum. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2020

    ürün çok güzel ve kaliteli 144 hz olması çokgüzel

  • İnce Hesap aracılığıyla, 08.02.2020

    Fiyat performans olarak bulduğum en iyi cihaz. 1ms 144hz pivot ayak bu fiyat... Çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2019
    1440p-144hz seviyesinde yapabileceğiniz en mantıklı seçim

    Freesync monitörlere G-Sync uyumu gelmesiyle artık bu monitörü Nvidia kartınızla da adaptive sync modunda kullanabiliyorsunuz. Nvidia'nın resmi G-Sync uyumlu listesinde olmamasına rağmen sıkıntısız bir şekilde G-Sync uyumu yapıyor. 1080ti ile kullanıyorum, ultra ayarlarda 80-110 arası değişken fpslerde anlık düşüşlerde bile ekran yenileme hızını fps ile anlık olarak eşitliyor. Ekranda yırtılma ya da stutter denilen takılma olmuyor. 1 ms tepki süresi bir de daha ne olsun. TN Paneline rağmen renkleri oldukça başarılı, parlak. Karanlık renklerde biraz ekran parlaması görüyorsunuz ancak bu fiyat için halen oldukça başarılı denilebilir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 1440p geçiş ve monitöre yatırım düşünüyorsanız kaçırmayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.02.2019
    Kesinlikle Üzmeyecek Bir Ürün

    Öncelikle böyle bir alışveriş yapmadan evvel çok sıkı bir araştırma yaptığımı dile getireyim. Bu monitör piyasadaki en iyi fiyat/performans ürünlerinden biridir ki çok seçeneğiniz yok. 27",2k, 144hz ve adaptive sync özelliklerini bu fiyata bulamazsınız. Tasarım beğeni meselesi fakat benim çok hoşuma gitti. Standı oldukça kullanışlı ve çok sağlam. Çok fazla farklı girişe sahip ve yanında hepsine uygun kabloyla geliyor. Ve en çok korktuğum olay okıduğum yorumlardaki dead pixel ile backlight bleed problemleriydi. İkisinden de eser yok. Fiyatını uygun gördüğünüz anda almalısınız, düşünmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2019
    Güzel monitör

    Güzel Monitör, fonksiyonel, beş yıldızı hakediyor,

  • Amazzon aracılığıyla, 25.01.2019
    Çok beğendim

    Görüntü kalitesi çok hoşuma gitti. RTX 2080 kartım ile tam performans alıyorum. TN panel fakat bence renkleri bir oyuncu monitörü için gayet yeterli. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2017
    Müthiş Monitör

    Ürün gerçekten hem tasarımı hemde kullanışlılığı açısından süper gözünüz bir defa alışınca kesinlikle eski 60hz monitöre bakmak bile istemiyorsunuz. Freesync/Adaptive Sync özelliği ile Amd Ati ekran kartlarıyla monitör senkronize çalışarak titreşimsiz ve ekran yırtılmaları olmadan nefis akıcı görüntüler almak mümkün. Ayrıca 1ms tepki süresi ile oyunda yapılan her hareket gecikmesiz olarak ekrana yansımış oluyor. Monitör üzerinde bulunan hızlı şarj çıkışı kulaklık mouse klavye cep tel gibi şarj ihtiyacı duyan cihazlar için mükemmel düşünülmüş. Kulaklık askısı da gayet şık. Aoc Agon serisi ile üst düzey oyunculara ve turnuvalar tarafından tercih edilmiş bir seri, bütçe uygunsa kesinlikle alınabilir. Tavsiye ederim piyasanın en iyilerinden...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC AG271QX Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC AG271QX Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat