Asus DSL-N10E Kablosuz Modem Yorumları

Asus DSL-N10E Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 21.08.2019
    Asus Modem

    Ürün gayet güzel. ilk başta modem degilmidir diye tereddüte düştüm ama özellikli bir modemmis

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    mükemmel

    ttnetin verdiği zyxel modemi kullanıyordum.. sürekli düşme yaşıyordum.. çekim kalitesi çok düşüktü.. bu modemi aldım. gerçekten iyi ki almışım diyorum. çekim kalitesi çok iyi.. performansı çok iyi.. evde kullanacakların kesinlikle hiç düşünmeden alması gereken bir ürün.. fiyat olarakda diğer markalara göre tatmin edici.. tavsiyedir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2016
    Fiyat performans mukemmel

    Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım, rezil olan internet çekim hızımda hicbir sıkıntı ve bağlantı kopmasi yaşamıyorum. 1 oda ileriden çekmeyen internetim şuan gayet güzel çekiyor. Çekim gücünün anten sayısı ile bağlantılı olmadığını kanıtlayan bir ürün, hızlı kargo düşük fi yat ve kaliteli ürün için mağazaya da tebrikler. İnternet cafe işletmeyeceksiniz alın rahat rahat kullanın

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2015
    mukemmel

    mukemmel cok ıyı hosums gıttı tasvıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2015
    Ürün hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı

    Ürün hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2014
    iyi..

    Öncelikle şunu belirtmem gerek, wifi açma kapama tuşu bana gelen modemde yok. Modem anasayfasından girip açıp kapamak durumunda kalıyorum. İzmir gibi sıcak ve nemli bir yerde bile fazla ısınmadan, sorunsuz bir bağlantı sağlıyor. Bağlantı hızım eski modeme göre bir nebze arttı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2014
    Çok hızlı

    Selamlar, Hızlı gönderi ve işlemlerdeki kolaylık için teşekkürler. Modemi uzun süre araştırdım. evde kullanılabilecek en uygun ADSL modem. kurulum kolay, fiyat çok uygun. ADSL modem alacaklar kesinlikle incelemeliler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2014
    Çekim Gücü Mükemmel

    Merhaba asusun access poin ürünlerindende memnun kalmıştım yine tercih olarak modem alırkende asusu tercih ettim iyikide almışım. Üst kata kurdum modemi çok duvar var ve duvarların kalın olmasına rağmen çekim gücü full. İnternet hızıda kablolu bağlantı neyse kablosuzdada hemen hemen aynı. Bu ürünü seçenlerin pişman olmayacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2013
    teslimat super hızlı modem oldukca iyi

    teslimatı 24saatten kısa sürede gerceklesti ve modemi hemen test etme sansım oldu benden iyi puan aldı tavsiye ederim, baglantı hızı ve güvenliği oldukca iyi kurulumu cok kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2013
    Başarılı

    Bu ürünün sadece şekli farklı olanını yaklaşık 1 seneden fazla kullanmaktayım. Çekim kalitesinden bahsedecek olursak 5dbi anten gayet yeterli. Evimin her yerinden rahatça bağlanabiliyorum.Yan ve alt komşularımızda da çekmekte. Biraz fazla ısınıyor sanki. İlk günlerde plastik kokusunu alabiliyordunuz. Ancak ısınmadan dolayı başka bir problem olmadı şimdiye kadar. Gözlemlediğim tek bir sorunu var o da arada bir kopması. Gece yatarken fişini çekiyorum sabah takıp bağlandıktan bir süre sonra net gidiyor ve modeme reset atmanız gerekiyor. Reset atınca problem düzeliyor. Yaklaşık 2 ay prizden çıkarmadığım zamanlar da oldu. Bu sürede böyle bir sorunla karşılaşmadım. Benim için diğer bir sorunda ışıkları. Üzerindeki ışıklar gece rahatsız edebiliyor. Biraz fala parlak yapmışlar sanki. Modemin olduğu odada uyumuyorsanız problem yok. Cihazın arkasında bulunun Wi-Fi açma-kapama tuşu çok iyi düşünülmüş. Güç düğmesiyle de rahatça kapatıp açabiliyorsunuz. Asus kalitesini göstermiş diyecek bir şey yok. Alacak arkadaşlara tavsiyem fiber uyumlu almaları. Fiber artık geleceğin değil günümüzün teknolojisi olmuş durumda.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus DSL-N10E Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus DSL-N10E Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat