JVC HAFX101VK Mor Kulaklık Yorumları

JVC HAFX101VK Mor Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentiyi yüksek tutmayın.

    Öncelikle malzeme kalitesi iyi değil. Kabloların ince olmasını geçtim ama kulağa oturan kısımda kullanılan plastik her an elinizde kalacakmış hissi veriyor. Ses kalitesi açısından tam bir hayal kırıklığı yarattı. Bassları yetersiz. Eğer dinlediğiniz müziğin basslarını hissetmek istiyorsanız size göre değil. Daha evvel kullandığım kulaklığım Pioneer SE-CL521-K fiyat olarak daha uygun olmasına rağmen her anlamda çok daha iyiydi. Fiyatının hakkı bir kulaklık değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    İki Yıldız

    yani kablo kalitesi çok kötü ses iyi bir şey demiyorum ama taiwandan aldım xx jav onun kablosu daha kalındı anladımki ürün kodları farklıymış bulabilirseniz kalın kabloludan alın bu muhtemel bir kaç haftada hakkın rahmetine kavuşacak

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    Dört Yıldız

    Malzeme, kablo kalitesi ve ses yalıtımı mı denir artık bilemedim, iyi değil dısarı cok ses veriyo ve plastikler oyle bi kalite yansıtmıyor. Fakat konu sese gelince yüksek tiz ve bass. ekolizer den kısmak gerekebiliyor tizi. Ben kısmadım sesi baya iyi . Satıcı ise zaten mükemmel 1 günde ürün elime ulaştı. Ele emeğe sağlık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2017
    inanılır gibi değil

    Tek kelimeyle muhteşem bir kulaklık. Bu fiyata böyle bir kalite olamaz. Bas ve tiz dengesi o kadar güzel ve berrak ki her ikisini de doyasıya yaşıyorsunuz. Ekolizer programı ile basları en üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2017
    orta dereceli

    bassları yoğun bir sekilde hissettirio bozma yok tiz ler so sesde aşırı gele iliyor onuda equlaozerla ayarlanabilir sıkıntı yok fiyat performans 9 jvc her zaman iidir..??

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JVC HAFX101VK Mor Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JVC HAFX101VK Mor Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat