Mersat Compact Uydu Alıcısı Yorumları

Mersat Compact Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2018
    uzun süreli bekleme sorunu

    bir yıldır kullanıyorum,uzun süre TV kapalı olupta tekrar tv yi açtığınızda uydu alıcı işlemiyor.Sorunu çözmek için uydunun elektriğini kesip yeniden açmak gerekmektedir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    HD Kanalları gösteriyor.

    İçerisinden HDMI kablo çıkmaması en büyük eksikliği. Bunun dışında alanı pişman etmeyecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Üç Yıldız

    tkgs ve favori seçeneği kullanılmak zorundasınız. aradığınız bir kanalı bulmak için her favori kanalında aramak zorundasınız. bu sebepten aldığıma pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2017
    *****

    ürün beklediğim gibi gayet güzel USB olması güzel bir ayrıntı görüntü kalitesi çok kötü değil ama bazı yayınlarda düşük fakat gene de çok güzel ekşi tarafı kutusunda hdmı çıkmıyor onun dışında başka kötü bir tarafı yok ve firmanın cevap vermesi yönünden de çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2017
    Çok Başarılı

    Çok ilgili bir mağaza. Arayıp ürün ile ilgili bilgi veriyor. Paket gayet sağlamdı öyle ki ben bile zor açtım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2017
    çok iyi

    kanallar ayarlı geliyor. görüntü kalitesi oldukça iyi. kanalları sıralayamadım ama sıralanabilir heralde. sıralamaya çalıştığında bir uyarı veriyor. ama çok izlenen kanallar liste başında olduğu için. çokta önemsemedim. diğer ürünlere çok para vermeye gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2016
    Beş Yıldız

    Oldukça güzel,kullanışlı.Usb desteği de var.Daha ne olsun?

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    Gayet güzel iş görüyor.

    On yıllık HD televizyonumda Sd uydu alıcısı kullanıyordum. HD uydu alıcı almaya karar verdim. Pahalı olmasın, güzel göstersin, sd yayınlarda sıkıntı çıkarmasın, televizyonun arkasına takılabilsin dedim ve incelemelerim sonucu bu cihazı hepsiburadadan aldım. Kurulu vaziyette,tak kullan.Yalnız kutu içinde HDMI kablo çıkmadı,ayrıca aldım. TV scart girişin cihazı taktım, Hdmi kablosunuda bağladım, 15 gündür kullanıyorum. Sonuç olarak HD yayınlarda hiç sıkıntı yok. Görüntü ve renkler çok güzel. SD yayınlarda ise bazı kanallar HD kalitesinde gösterirken, bazı kanallarda görüntü netliği bozuk. Bu da TV kanalının yayın kalitesi ile alakalı bir durum herhalde. Ara yüzden ve kanal geçişlerinden ve kumanda kullanımından memnun kaldım. Tabi bu yorumu on yıllık LCD televizyonuma ve daha önce kullanmakta olduğum SD uydu alıcısına kıyaslayarak yapıyorum. Böyle bir cihaz arayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2016
    Fiyatına göre iyi bi cihaz

    Mini cihazlara göre uygun fiyatına göre yüksek performans ve uyumluluk ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2016
    Sorunsuz bir ürün.

    Yaklaşık bir senedir sorunsuz kullandığım bir cihaz. Eve ikinci bir cihaz daha lazım oldu, sanırım bildiğinden şaşmamak en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    Fiyat Performans Ürünü

    En önemlisi kanal geçişleri gayet iyi hem scart uçla eski tv lerdede kullanabiliyorsunuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Mersat Compact Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Mersat Compact Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat