Supermax Cobra Uydu Alıcısı Yorumları

Supermax Cobra Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2019

    mini hd uhdu aldım ço iyi

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2018
    SuperMax MiniHD Cobra Uydu Alıcısı

    Çok ilgili ve dürüst bir satıcı, herkes gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir; Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2018
    Teşk

    Evet fiyatına göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Beklediğim gibi çıkmadı

    ürün ertesi gün elimdeydi. hızlı gönderi için teşekkürler . çalışan arkadaş beni arayıp daha iyi bir cihaz gönderelim dedi ve dediği gibi gönderdi ama ben pek beğenmedim. başka markalar tercih edilebilir.

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2016
    kaliteli ürün çok begendim

    Evet çok begendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    Takılmalar olmasa

    Ürünün arayüzü kanal geçişleri bu fiyata kabul edilebilir düzeyde. Eksi olarak söylenecekler Kaliteli HDMI kablo ile bağladım fakat arada takılmalar oluyor tüm bağlantılar sorunsuz olarak yapıldı ama saatte bir veya 2 kere takılma oluyor akşamdan televizyonu kapattığınızda cihazı açık bırakırsanız sizi sabah kalktığınızda takılmış olarak karşılıyor çözümü ise kanal değiştirmek. USB cihaz desteği var fakat bazı .mp4 ve .mov dosyalarını oynatmıyor. + olarak söylenecekler ise kumanda alıcısını tvnin arkasına monte ettim o şekilde bile kumanda sorunsuz çalışıyor alıcı kuvvetli cihazda TKGS olmasıda güzel. Görüntü kalitesi iyi. Fiyat performans olarak iyi alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    KAÇIRMAYIN

    Ürünü, bu işten çok iyi anlayan birinden tavsiye üzerine inceledim.Kanal geçişleri mükemmel, görüntü kalitesi mükemmel. TKGS özelliği de mevcut. Ürün elime ulaştı, direk bağlantısını 2 dk.da yapıp açtım.Hiç bir ayara gerek yok.Ayarlı olarak geliyor.Menüden isterseniz otomatik isterseniz siz istediğiniz zaman tek tuşla kanalları güncelliyor.Kanal listesi otomatik te ayarlanabiliyor. Eğer uydu alıcısı alacaksanız sakın şaşmayın.Takın ve izleyin.Çok ufak boyutta, avucuma sığıyor.Kumandası gayet iyi. TKGS var. Next in ürünü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Supermax Cobra Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Supermax Cobra Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat