Dreamstar DS-2000 Uydu Alıcısı Yorumları

Dreamstar DS-2000 Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı temiz

    Sineshop gönderdi. Hızlı temiz kargo. Kurulu geldi. Taktım sadece ve kullanıyorum . Görüntü net geçişler gayet güzel. Bu fiyata daha iyisi zor. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 25.07.2019
    Sorunsuz cihaz

    Cihaz sorunsuz yayın kalitesi güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2019
    donma

    Ürünü almak isteyenler için hızlı teslimat oldu çok kolay kurulum fakat yayında durduk yere siyah ekran gelip gidiyor 1 sn kısa süre ve yayında kanal değiştirme dahi olmadan karelenme oluyor.Kanal geçişi biraz yavaş.

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2018
    güncellleme ve tkgs desteği

    daha nr işteyim geçişler hızlı

  • NI1 aracılığıyla, 11.07.2018

    Kurulumu yapılmış vaziyette geldi, yalnızca kablosunu bağlayıp kullanmaya başladım. Kanal geçişleri yeterince hızlı, görüntü kalitesi bu fiyattaki bir cihaza göre gayet iyi. Kumandası kaliteli duruyor. Yalnızca HDMI kablosu biraz kısa, içerisinden çıkan 1 mt.lik. kablo yetersiz kalabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2018
    beğendim

    memnun kaldım ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    güzel ürün

    Ürün çok kaliteli gömülü kart yuvası var, kanal gecişleri hızlı, kumanda alıcısı gayet iyi çalışıyor, kutudan hdmi kablo çıkıyor TKGS uyumlu kendi buluyor yeni kanalları, karadağ elektronik sitesinden usb ile yeni yazılımları ve yardımcı yazılımları yükleyebiliyorsunuz. ben besleme üntesi içinde olan cihaz olması nedeniyle tercih ettim. diğer adaptörlülerde sinyan düşüklüğü bazı kanalları çekmeme durumu var. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Fiyat performans ürünü

    Ürünü 12 snde siparis ettim 15nde yurt ici guvencesiyle kapimda idi. Fiyatina gore guzel bir gun kanal gecisleri bu segmentde ki bir cihaza gore cok iyi hizli geciyor arada siyah ekran cikartmiyor bu iyi.menu dizayni kolay hd de goruntuler guzel sd de hic fena degil.Kumandasi her yerden rahatca algiliyor. Tek eksi yonu bir kanalda kontrastvrem vs ayarlari degistirdikten sonra hd tayinda ses goruntu senkron problemi oldu ama kanali bir degistirip geri gelince duzeldi. Ben tavsiye ediyorum icinde kanallar hazir siralanmis geliyor tkgs guncellemeyi de destekliyor.Icinde haziran 2016 yazilimi ile geliyor usbden guncelleme destegide var. Hepsiburadaya da urunumu guzelce paketlemis ve kisa surede ulastirdigi icin tesekkur ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2016
    Orta karar

    Neta 6400 HD kullanıyordum, idarelik bir cihaz ararken Dreamstar DS-2000 aldım. Kısaca değerlendirecek olursak Neta'daki görüntü performansını beklemeyin. Cihazı 51" Samsung plazma tv'de kullanıyorum. HD yayınlarda başarılı sayılır, SD'de ise öyle ahım şahım bir bir görüntü kalitesi beklemeyin. Kanal geçişleri hızlı, kayan altyazılarda titreme vs. yok. Kart girişi var, wifi desteğini sadece şifreli kanalları izlemek için kullanılabiliyor ama denemedim, internet uygulamaları yok, zaten açıklamalarda da plus özelliği olmadığını görüyoruz. Fiyat performans olarak düşünürsek alınabilir bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    Kolay kurulum ve kaliteli yayın

    bir çok modeli araştırıp bu modelde karar kıldım. kolay kurulum diye ayzdım ama kurulum dahi gerçekleştiremedim. açtığımda kanallar tamamiyle kurulu ve sıralıydı. kumandası da fiyatına göre gayet kaliteli. HD kablosu ve pilleri de içindeydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2016
    güzel fena değil

    kullanma kılavuzu çok yetersiz. favorilere kanal ekleyemedim. kullanıyorum fena değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2015
    hızlı teslimat

    süper cihaz bu fiyata ucuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dreamstar DS-2000 Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dreamstar DS-2000 Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat