Seoul Hiremco Zapper Uydu Alıcısı Yorumları

Seoul Hiremco Zapper Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Cihaz mükemmel

    Gayet memnunun 2 haftada elimde oldu teşkkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    MALZEME GÜÇLENDİRİLMELİ

    Kasa kalitesi düşük,kart kapağına dokununca elimde kaldı, yerine takmakta zorlandım.Arkadaki USB yuvası kayık vaziyette geldi ama önde de USB girişi olduğundan önemsemedim. Hakikaten böyle kalitesiz kumanda da hiç görmedim. Kumandanın uzun yıllar dayanacağını sanmıyorum.Yıllar önce aldığım Hıremco'nun malzeme kalitesi daha iyiydi.Bunun yanında menü ve kanal geçişleri güzel ve hızlı sayılır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Kalite ve güncelleme

    Güzel cihaz Turksat günreleme yapacagınızda usb takın veri tabanı yedekle yapın sonra Turksat otamatıkguncellemeyı yapın bozulan kanllarınızı usb geri takıp veritabanı geri yükle yaparak kanal listenizi bozmadan kullanabilirsiniz.İnternet yazılımını güncellerseniz kasma donma olayıda düzelir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    güzel

    Bir gün aradan sonra elime ulaştı çok hızlı cihaz harika internet alıcısı ile birlikte aldım direk uyumlu iptv özelliği güzel ve kullanışlı kanal geçişleri biraz yavaş ama sorunsuz bir alıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2017
    vasat

    bundan daha pahalı ve artık satıştan kalkmış bir hiremco kullanıyorum. uzuuuun açılış süresi, sadece belli bir noktadan algılayan kumandası ile kullanım keyfi sıfır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    NUMBER ONE

    Öncelikle Aklider elektronik yetkililerine teşekkür ediyorum siparişimi oluşturduktan 15 dakika sonra kargoya ürünüm verilmişti, daha sonra HB çalışanlarına çok teşekkür ediyorum,Ürün kesinlikle 5 yıldızı hakkediyor iptv ve diğer kanalları rahatlıkla izliyorum,2 adet usb girişi mevcut ilave olarak hiremco wifi anteni aldım süper çekim gücü ve internetten film izlemek çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    Uydu güzel

    Fiyatına göre cık iyi ve boyututa ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2016
    Özellikleri ile gayet iyi.

    Hem Hepsiburada'dan hem Yuriçi Kargo'dan memnunum. Ürünü hem kablolu hem kablosuz internetle kullanıyorum. Bir TÜRKSAT birde 3 lmb li antenle yurdışı yayınların bir bölümünü izleyebiliyorum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2016
    tavsiye etmiyoru

    hiremco 2 adet urun aldım 2 side bozuldu.2.sinde tv izlerken yarım saatte bir trt1 otomatikman kendi kendine açılıyordu sonrada kumandayı algılamaz oldu en son iflas etti ötekide güncelledikten sonra bir daha açılmadı tamirinden anlayanda bulamadık çöpe gitti

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2016
    fena degil

    urunu sadece yerel kanallar icin aldim. kanal gecis hizi cok iyi degil. urun tamamen kurulu olarak geliyor. bir haftadir kullaniyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2016
    Sorunlu

    Güncellenmesi Lağzım. Her gün kanal listesi kendi kendine değişiyor. TKGS yi kapalı yapsamda kanal listesi değişiyor. Favori kanalları kendi keyfime göre oluşturmama, silmeme, yer değiştirmeme müsade etmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2016
    Gayet guzel

    Urun gayet guzel alanlar dusunmeden alabilir. Kalite kendini gosteriyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    beklentimi fazlasıyla karşıladı

    siparişimden 3 gün sonra elime ulaştı ilk gece baya bir kurcaladım ip tv güzel çalışıyor şifreli yabancı belgesel kanallarını internet baglantısından sonra hd kalitede çalıştırdı hiç donma yok(16mgb intrnet hızı) youtubeden video müzik falan açtım kalitesi güzel ama arama sonuçlarında az şey buluyor dahada geliştirlmeli güncelleme ile. alınırmı diye soracak olursanız düşünmeden hemde

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2016
    Yazılım arayüz çok iyi

    Menülerin kullanımı ve kişisellestirilmesi çok iyi.Aldıktan sonra güncelleme yapmak lazım. Kanal geçişleri hızlı.Teslimat ve kargolanma süresi hızlı.Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2016
    Yazılım çok iyi.

    Kasası düşündüğümden büyük olduğu için aynı markanın aynı işlemcili (Guoxin 6601E) mini plus modelini aldım. Bu model hakkında özel bir yorum yapamayacağım ama Hiremco yazılımı çok başarılı, arayüzü güzel. Ayrıca bu işemci gayet hızlı. Hepsiburada'ya teşekkür ederim, iade şartlarına uydum ve iadede sorun çıkartmadılar. Sadece dış kutuyu açıp kasaya baktım. Cihazı tam açıp kullanmamıştım, her şey jelatinli duruyordu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2016
    iyi

    ne idare eder ne de mükemmel..kanal geçişleri,sesi,görüntüsü harika...şiddetle tavsiye ederim!

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2016
    Güzel tavsiye edilir

    Bir çok uydu alıcı kullandım, Bu alet Görüntü ve kanal geçişleri iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2016
    Fiyatına Göre Kaliteli

    HD uydu alıcısı almak için uzun süredir araştırma yaptım. En sonunda bu üründe karar verdim. Aynı gün dedikleri saatten daha önce teslimat yapıldı. Hepsiburada.com kolisinin içinde ayrı bir kutu içinde güvenli bir şekilde geldi. Anında Tvye taktım. Kurulum ve kanal ayarları hazır bir şekilde geldi. Görüntü ve ses kalitesi bu fiyata göre çok çok iyi. İlk kez Hiremco markasını kullanıyorum. Geleli daha 2 saat oldu ama çok ama çok memnunum. Olumsuz yorumlara bakmayın. Düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    Beklentileri karşılıyor

    HD olmayan uydudan bu uyduya gecis yaptim ve gercekten memnun kaldim. Goruntu ve kanal gecisleri benim icin yeterli. Hizli gonderi icin ayrica tesk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    f/p

    görüntü güzel ,kanal geçişleri iyi ,server idare eder ,ortalama bir cihaz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Seoul Hiremco Zapper Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Seoul Hiremco Zapper Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat