Ferre 10004 BE10 LD Siyah Ankastre Fırın Yorumları

Ferre 10004 BE10 LD Siyah Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2017
    güzel fırın

    Tavsiye ederim çok para vermeye gerek yok. Çok özellikli güzel pişiriyor

  • NI1 aracılığıyla, 30.04.2017

    arkadaşlar güvenilir satıcı arkadaşlarımız hızlı kargo dürüst ilkeli

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2017
    Hasarlı Defolu Ürün.

    Montajı Yapan servis Görevlisinin Uyarmasından Sonra Kapağı Açınca Gördüm İç Kısmında Sert Bir Cisimle Darbe Sonucu Emaye İç Kaplaması Hasar Görmüştü. Servis Elemanının Abi bunlar Fabrika da İmalat Esnasında Oluşan Hasarlardan Sonra Kenara Atılan Defolu Ürünler Bayilere Verilmez Spotçular Toptan Alır Online Satış Yaparlar. Bu Durumu Satıcıya Belirtmeme Rağmen Umursamadılar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü alalı 2 ay oldu. Yerli üretim. Görüntüsü ve mutfağa kattığı modern havası çok hoş. Dijital ünitenin çalışmasında bir sorun yok. Tepsileri normalden biraz küçük ama pek sorun olmuyor, sonuçta ordu beslemiyoruz. Dijital sistemin ısıdan korunması için kullanılan fan sistemi güzel. Turbo fanı ve ızgara sistemi de iyi çalışıyor. İç cam ünitesi çıkarılabilir olması temizliği için ideal.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre 10004 BE10 LD Siyah Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre 10004 BE10 LD Siyah Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat