Sinbo SCM-2915 Çay Makinesi Yorumları

Sinbo SCM-2915 Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2012
    yurtta kalanlar için en ideal ürün ...

    Daha önce daha düşük modelini kullanmıştım memnun kalmıştım bu modeli de çok güzel. su çok çabuk ısınıyor ve kahve gerçekten bol köpüklü oluyor. Yurtta kalıyorsanız gerçekten çok ideal fazla da yer kaplamıyor ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2012
    bekletimin çok üstünde

    ürün fiyatına göre çok iyi kahvenizi kısa çok sürede bol köpüklü içebilirsiniz daha pahalı ürünlere gitmeye hiç gerek yok tek olumsuz yanı kablonun gövdeden ayrılmaması olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2012
    Tavsiye edilir

    Ürün süper hızlı olduğundan hemen elime geçti.Bu fiyata bu kalitede oldukça iyi bir ürün 3 adet aldım 2 sini hediye ettim kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2012
    ucuz ve şık

    Sinbonun ürünlerini kullanıyorum. Ucuz olmasına rağmen çok kaliteli. O yüzden hiç düşünmeden aldım. Gayet de memnunum. Herkese tavsiye ederim. Hem uygun fiyat hemde şıklık bir arada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2012
    çok beğendim

    Sinbodan başka bir ürün görmedim kıyaslama yapamam ama kahvesini içtim. acayip köpüklü ve çok hızlı oldu. çok beğendim. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2012
    HIZLI VE KÖPÜKLÜ

    Ürünü alalı bir hafta oldu.Günde en az 20 defa kahve yapılıyor ve şuana kadar herangi bir sorun yaratmadı.Bence fiyatına göre güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2012
    bol köpüklü kahve sevenlere..

    ürünü aldım ve çok memnun kaldım..tavsiye ediyorum..pahalı ürünleri almaya gerek yok bence..fazlasıyla işinizi görüyor..kahve yapmayı beceremem ama bu makine süper yapıyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2011
    bol bol köpük bol bol keyif

    hem bol köpüklü kahve yapmak hem de keyifle içmek için çok güzel bir ürün.ocağa taştı derdine temizleme derdine son.ürünü kullanmaya başladığımdan beri misafirlerime kahve yapmaktan daha bir keyif alıyorum.uygun fiyatıyla da süper bir ürün:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2011
    bol köpüklü

    ben kullanıyorum kahveyi cok güzel yapıyo hemde hiç ugrasmadan çok köpüklü yapıyo misafir gelince saatlerce cezvede ugrasmaktansa çok pratik bir dkda oluyo ve çok güzel köpüklü oluyo her zaman kullanıyorumc okta memnunum herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2010
    bol köpüklü

    ürünü geçen hafta buradan, yorumlara bakarak satın aldım, gerçekten kullanışlı ve pratik.Hemencecik bol köpüklü kahveniz oluveriyor.Her yerde de kullanılabilir.Fiyatı da çok uygun..bol köpüklü lezzetli kahvelere...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2010
    lezzetli kahveler için...

    ürünü aldım ve denedim gerçektende güzel kahveler yapılıyor.En fazla 7-8 kişilik kahve yapılabiliyor bu da bir avantaj kalabalık misafiri gelenler için.Çok çabuk oluyorda.Hem bayramda kullanabileceğiniz iyi bir mutfak gereçi pratik ve hızlı tavsiye ederim.Çok pahalı ürünlere gerek yok bu gerçekten güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2009
    Pratik bir alet

    Ürünü 10 gündür kullanıyorum. Gerçekten pratik,çok kısa sürede türk kahvesi keyfini veriyor.Fakat beğenmediğim tek özelliği cezvenin alt kısmı ayrılmıyor.Buda malesef fincana dökerken çok zorluk yaşatıyor.Onun dışında diğerlerinden farkı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2009
    gayet başaılı tavsiye edilir

    6 ay önce bu ürünün bir alt modelini aldık 4 ayda bozuldu bu ürün benzerlerine göre daha sağlam ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2009
    PRATİK

    Anneme bayramda kolaylıkla kahve yapması için aldım, gercekten çok memnun kaldı. Çok pratik bir makine hemen kahve yapabiliyorsunuz, üstelik de tadı gayet iyi oluyor. düşünen varsa bence kaçırmasın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2009
    Temelinde Su ısıtıcı

    Türk kahvesi, nescafenin tersine, kaynar suya kahve eklenmesi ile yapılmaz. Türk kahvesini yaparken ağır ateşte yavaş yavaş kaynama noktasına gelmesi gerek ki kahve olgunlassın. Cay bahcelerinde en çok nefret ettiğim şey kaynar suya atılan kahve+seker ile yaplan Türk kahveleriydi, o yüzden dışarıda kolay kolay Türk kahvesi içmiyorum. Bu alet de ne yazıkkı aynı mantıkda çalışyor. Su+kahve+şerker karışımını koyduktan 30 sn sonra kaynıyor. Ofisde çalışıyorsanız ve Türk kahvesi içmek için "başka çareniz yoksa" o zaman ugun fiyata alabileceğiniz bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2009
    güzel bir ürün

    sinbo kahve makinesini yaklaşık bir yıldır evimde ve işyerimde kullanıyorum . çok pratik ve kullanışlı bir ürün..çevremde de birçok kişide bu ürünü görüyorum. herkese önerebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2009
    küçük kahve dünyası

    evet kahve içmekten hoşlanıyorsanız bu ürün tam size göre...cezveyle kendimize bu zamana kadar işkence ediyormusuz.Pazara çıktıgınızda kahve makineleri hep 50-60-100 ve daha fazla fiyata gore gitmektedir.Bu fiyat karsısında cezve herzaman ustun ve karlı gelmiştir.Ama bu fiyata kusursuz köpüklü kahve içmek istiyorsanız bu ürünü kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2009
    Çok mükemmel

    Evet üründen çok memnun kaldım, üstelik de üç arkadaşıma da hediye aldım. Çok kısa sürede de elime ulaştı. teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2009
    Süper

    Çok beğendim.yeşil rengini aldım.Küçük bir kattle gibi.sadece kahve değil sıcak su yada ısıtmak istediğiniz herşey için kullanabilirsiniz.Çok pratik.Düğmesi ile fişten çıkarmadan açıp kapatabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2009
    ÇOK UYGUN

    Ürün çok kısa süre içerisinde teslim aldım. Kahveyi hem köpüklü hemde lezzetli yapıyor. Ürün kullanımı çok rahat Tekseferde fincanına göre 6-7 fincan kahve yapmakta. Kahve sevenler için kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda çok uygun.. Hemen siparişinizi hepsiburada farkıyla verebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SCM-2915 Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SCM-2915 Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat