Philips HR1919/70 1000 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Philips HR1919/70 1000 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Şahane bir alet

    Çok sessiz, güçlü ve şık.. Oldukca pratik ve temizlemesi çok kolay.. İki farkli modu sayesinde meyve sebzenin liflerini de dilerseniz ziyan etmeden içecek yapabiliyor olması süper.. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İyi bir alışverişti ürün güzel kargo süreci zamanında memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Çok kullanışlı ve fonksiyonel.

    Çok başarılı bir ürün, özellikle 2.seviye meyve sıkınca biraz posalı bırakıyor, meyvelerin liflerini de içebiliyorsunuz. Ses olarak bu tarz aletlere göre çok normal, ayrıca bütün bütün her şeyi atabiliyorsunuz, direk parçalıyor. Temizlemesi de gerçekten çok pratik 3 tane ana parçayı temizleyince iş bitiyor. Damlatma durumu da mevcut değil, musluğu yana çevirince yeterli oluyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2017
    Çok iyi

    Hakikaten çok pratik. 1 dakikadan az sürede bile temizlenebiliyor. Büyük modellerden biri olmasına rağmen fazla yer kaplamıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2017
    Kullanımı Kolay

    Temizlik 1 dakikada olmuyor ama rahat yapılıyor. Motoru kuvvetli bu nedenle biraz ses yapıyor fakat zorlanmadan sıkıyor. Kullanılan plastik kaliteli koku yapmıyor. çok araştırdım ve aldığıma pişman olmadım. Hepsiburada hızlı ve sorunsuz teslimat yaptı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    Başarılı

    Satıcısı hepsi burada olarak aldım. kargo seçeneğini gün içi teslim olarak işaretledim ve ışık hızında ayrıca tertemiz geldi. Kolide philips bandları vardı sanırım fabrikadan direk bana getirdiler daha çok sindi içime. Ortalama 1 haftadır kullanıyorum. çok kolay takılıyor ve parçalara ayrılıyor. temizlemesi pratik. posa haznesi şeffaf, makinanın orta hizasında ve doldukça görülebiliyor olması çok başarılı. sıkılan ürünlerin posaları biraz nemli kalıyor ama onlarıda sıksanız 2 çorba kaşığı kadar az bir miktar çıkarmı sanmam bile. sesi normal ne çok sessiz ne de ortalığı ayağa kaldırıyor.suyu dökünce temizleme işlemi başarılı bir sonraki sıkımınızda kullanılabilecek yeterlilikte diyebiliriz. havuçları sıkarken boşluğa atıyormuşunuz hissi veriyor o kadar rahat sıkıyor. küçük ve sert olan parçaları besleme ağzında zıplatıyor boruyu iyi denk getirmesseniz fırlar içinden bu ufak parçalar. Besleme ağzı büyüklüğü başarılı bütün portakal elma paldır küldür atabiliorsunuz. ben kampanyadan almıştım şuanda da genel bir fiyat düşüklüğü yaşamış ama fiyatını hakediyor tavsiye ederim. Sağlık için yapılan hiçbir harcama boşa değildir :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    başarılı ancak bir sıkıntısı var

    başarılı bür ürün sadece merak ediyorum benle aynı problemi yaşayanlar var mı; meyve suyunun aktığı musluk kısmı yana çevirilince bağlantı yerinden akıtıyor; bunun haricinde motor gücü, sesi ve meyveden çıkardığı su harika. posası kupkuru değil nemli. temizlemesi hakkaten pratik. biraz büyük o sebeple mutfağınızda/tezgahınızda çok yer kaplayacaktır. ancak meyveleri küçiltmeden sıkan bir alet olarak böyle olması normal diye düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    Beş Yıldız

    tavsiye ederim güzel ürün fakat bir çok markayı kullanmış olan eniştem posası biraz sulu dedi fakat bence güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    Beş Yıldız

    Gerçekten harika bir ürün, bebeğimizin katı gıdaya geçiş dönemi için aldık ama ondan fazla biz kullanıyoruz :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    Çok çok iyi

    Kullanımı çok kolay, temizlenmesi pratik, oldukça az posa çıkarıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Beş Yıldız

    Guzel, hizli, kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    BU dur

    Philips markasına zaten güveniyordum bu üründe de beni yanıltmadı. Hergün zevkle kullanıyorum. Herkese de tavsiye ederim. Ürün hakkında ne denildiyse fazlası var azı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    çok kullanışlı

    philipse ve hepsi burada ya güvenerek aldım. çok kullanışlı. takması çıkarması temizliği. meyve ve sebze suyu sıkmak artık can sıkıcı değil. sadece kargoda gelirken paketin üst kısmı biraz yıpranmıştı. cihaza zarar geldi mi diye korktum ama sağlamdı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    Meyve değil sebze suyu sıkmak daha iyi.

    Ürünü bugün teslimat seçeneği ile sipariş ettim. Ertesi gün teslim edildi. Bazı yorumlarda çok büyük ebatlı olduğu söyleniyor ama çok büyük değil, oldukça ideal. Philips in daha önceki modellerinden de kullandım ve ses yapıyordu. Bu ürün oldukça sessiz ve temizlemesi çok kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Keske Daha Önce Alsaydım

    Uzun araştırmalarım sonunda, bu ürünü satın aldım ve her zaman gibi Teslimat hızlı ve sorunsuzdu. Bende yutma sorunu var ve bu nedenle Meyve ve Sebze yemekten uzak durduğum için satın aldım. Ürün gerçekten çok şık ve Parçaları takmak ve kullanmak 5 saniye sürüyor. Tekrar söküp yıkamak en fazla 1 Dakikanızı alıyor. Sesi seviyesi normal (Saç Kurutma Makinesi Kadar). En sert Meyve & Sebzeleri zorlanmadan öğütüyor. Biz Aile olarak çok sevdik ve Herkesin farklı favori içecekleri oldu. Benim en sevdiğim Karışım Maydanoz-Kivi-Brokoli-Limon inanılmaz güzel bir tat, herkese tasfiye ederim. İ Love You Philips

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2017
    Alınabilir

    2 günde ulaştı. aynı modeldel 3 yada 4 farklı ürün var. 300 e de var 750 yede. Ben parçaları alimünyum ve 1000 watt oldugu için bu modeli seçtim. Temizliğini yaptım ve Hemen kullandım. Gayet başarılı 2 kilo havuç surahisini doldurdu. Bu da 3 bardak meyve suyu gibi düşünün. Posası neredeyse kuru idi. Temizliği bekletmezsen cok kolay. Malzeme kalitesi iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Philips kalitesi

    Ürün bugün elime ulaştı malzeme kalitesi güzel şık ve ergonomik kullanımı pratik temizlik çok basit performans Harika herkese tavsiye ederim pişman olmazsınız .

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2016
    Ürünü aldığınıza hiç pişman olmayacaksınız!

    Ürün hemen ertesi gün elime ulaştı. Philips gerçekten yapmış:) Gerek tasarım, gerek katı meyve sıkma konusunda tek kelimeyle mükemmel! Temizlik konusunda parçaların çıkarılması filtrenin temizlenmesi oldukça pratik.Teşekkürler philips, teşekkürler hepsiburada !

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Şahane Bir Cihaz

    Ürünü 1 aydan fazladır (neredeyse her gün) kullanıyorum. Kendi sağlığını ve çocuklarının sağlığını düşünenler için kesinlikle tavsiye ederim. Havuç, elma, nar en çok denediğim katı meyvelerdi. Başarılı bir şekilde sebze ve meyvelerin suyunu çıkartıyor. Vaad ettiği gibi de 5 dk da ürünü temizleyip kaldırabiliyorsunuz. Daha büyük bir meyve sıkacağım var onu temizlemesi işkenceydi o yüzden kullanmıyordum, ama bunda öyle bir problem hiç yaşamadım, temizlemesi çok kolay, ayrıca çok da fazla yer kaplamıyor. Ürün ucuz değil ancak bu kalitede, bu pratiklikte kesinlikle hakkını veriyor. HB ya böylesine kaliteli bir ürün ve hızlı gönderim için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Beş Yıldız

    cok güzel bir ürün kulanımı ve meyvei posasından ayırması cok güzel bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HR1919/70 1000 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HR1919/70 1000 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat