Master MTR-PS20 Press Manuel Katı Meyve Sıkacağı  Yorumları

Master MTR-PS20 Press Manuel Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bugün elime geçti. Kargoda biraz gecikme oldu ama ikametten dolayı olsa gerek. Aynı resimde gördüğünüz gibi. Kaliteli bir malzeme. Portakal, greyfurt, nar limon falan çok iyi sıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok kullanisli saglam

    dokum demir olmasi cok iyi sikarken en ufak bi esneme bile olmuyor bide kargoya daha erken verseler portakal mevsimi gecmeden elime gectigi icin mutluyum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Benzer ürünler içinden yorumlara bakarak bunu tercih ettim. Gayet kaliteli, fiyatının hakkını veriyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Paketlemesi güzel geldi severek kullanmaya başladık

  • Trendyol aracılığıyla, 06.01.2020

    ÜRÜN DÖKÜM KISMI GÜZEL GÖZÜKÜYOR ANCAK SU HAZNESİ ÇELİK DEĞİL ALİMİNYUM GELDİ, DAHA KUTUSUNU AÇTIĞIMDA BİLE HAZNE SİYAHLAŞMIŞ ÇİZİLMİŞ DURUMDA. %60 İYİ PUAN VEREBİLİRİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2019
    guvenilir firma

    urun geldiginde alt plastigi kirikti. Cok dert etmeden kullandik. Ürün bence parasinin hakkini veriyor. Kirik oldugu icin hafif sikarken zorluyordu ama son damlasina kadar sikiyordu. Iadeye yolladik hemen cozumlediler. tesekkurler... Dusunmeden alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2019
    Ürün görüntüleri gibi tavsiye edilir

    Ürün görüntüleri gibi tavsiye edilir ancak kargo berbat ve yabancı kargo takibine girmesek hic haberimiz olmadan ürün geri gidecek. Güya 1gün gelmişler adres eksikmiş öbür gün gelmısler kargoyu kabul etmemişiz ve öbür günde şubeden almaya karar vermişiz ve bunların hiç birisinden haberimiz yok ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2019
    pratik ve başarılı

    Ürünün ağırlığı ve malzeme kalitesi iyi.Elime ulaştığında denemek için portakal ve mandalina sıktım çok pratik.Çok bulaşık çıkartmıyor.Narenciye için gönül rahatlığıyla alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2018
    Mutlaka alın

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı döküm ve ağır işinizi görür

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2018
    güzel

    ürün çok güzel evde ve işte ideal.düşünmeden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2018
    saglam

    evet guzel ve saglam malzemeden yapilmis

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2018
    BERBAT

    Ben böyle ürün hayatımda görmedim.Süzgeç kısmı temizlik açısından çok kötü ne ile yıkadıysam bir türlü temiz olmadı.Sürekli olarak siyah leke yağ gibi birsey selpakla sildiğimde çıkıyor.İçine ne atttılarsa dökümün bir türlü cıkmadı leke almadan bir kez daha düşünün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    Bilecik Bozüyük

    Bugün elimize geçti,eşim hemen nar sıktı .memnun kaldık.ağır,kullanımı rahat,daha önceki sikacagımıza göre çok daha güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2015
    çok pratik

    Tam isteğim gibi bi ürün ilk geldiği günden beri her gün kullanıyorum.Çok pratik,kullanışlı,narencilerin sıkımı çok kolay oluyor.Salatalara ekleyeceğim limonları bile bunla sıkıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2014
    Lütfen alın

    Tüm beklentilerimi karşıladı,almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2014
    Narın tadını hissettim.

    Ürün elime ulaştıktan sonra ilk işim Nar denemek oldu ve Narın tadını hissettim,daha öne kabuğunu soyup meyve sıkacağında aldığım tadda narın içindeki zarın mayoş tadıda geliyordu şimdi ise sadece nar tadı var,Portakal,limondada aynı şekilde ortadan ikiye bölüp sıkmak yeterli,kaplarının temizliğide çok rahat, tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Master MTR-PS20 Press Manuel Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Master MTR-PS20 Press Manuel Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat