Kuvings C7000PR NS-721 Cem 700 W Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Kuvings C7000PR NS-721 Cem 700 W Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Servise dikkat

    Üründen çok memunuz fakat almadan önce de bilinmesi gereken konular var. Bu cihazın bilinen bir sorunu var bkz resmi Kuvings FAQ o da üst modülün takılması sonucu parcalara ayrilamaması. Servis sadece İstanbul'da mevcut ve kargo ile gonderim kabul ediyorlar ve zarar gelirse sorumluluk kabul etmiyorlar. Servise vermek zorunda kalırsanız büyük ihtimalle kullanıcı hatası cevabı alacaksınız. Ben bu senaryoyu 2 kez yaşadım. Servis Formu alamadığım için yasal hakkımı da kullanamıyorum. Merkezlerine Mail attım ve yine aynı suclayici tavır söz konusu. Makina güzel fiyat pahalı. Kesinlikle aldığımıza pismaniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.02.2022
    garanti

    Olumlu yönleri: bu ürünün kendi sayfasındaki gibi buradada 10 yıl motor garantisi var mı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2021
    geçen sene almıştım. dehşet bir ürün.

    Olumlu yönleri: mükemmel Olumsuz yönleri: çok pahallı

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun araştırmalarım sonucu karar kıldım ve çok mutluyum. Ürün beklentiyi gayet güzel karşılıyor sessiz ve temizliği çok kolay sudan geçirmek yetiyor.Ömürlük ve sorunsuz ürün istiyorsanız fiyatı hiç düşünmeyin.Kargo da gayet hızlıydı👌

  • Trendyol aracılığıyla, 10.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Meyvelerde gayet iyi ama bir elmayı bütün olarak atamıyorsunuz, parçalamanız gerekiyor, en fazla mandalina boyutunda olmalı. Meyve suyu homojen karışım oluyor, diğer cihazlardaki gibi suyu dine çöküp posası üstte kalmıyor. ( Posa derken büyük parçalar yok, onları gayet iyi ayrıştırıyor) . Henüz yeşil sebze sıkmayı ve bitkisel süt yapmayı denemedim. Smoothie ve sorbet parçalarını da aldım. Denediğimde yorumlayacağım. Ayrıca temizliği gerçekten kolay. Fiyat yüksek ama kaliteli ithal üründe farklı beklentiye girmemek gerek. Kuvings Türkiye müşteri hizmetleri de çok ilgili ve çok yardımcı oldular. Paketleme ve kargo gayet hızlıydı. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2021
    Gerçek meyve suyu

    Evdeki her meyve sebzeyi sıkan,,temizlemesi kolay harika bir ürün.. Daha önce bıçaklı makinalardan kullanıyordum bu ürünle alakası yok.. Parasına değer kesinlikle tavsiye ederim..

  • Trendyol aracılığıyla, 24.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    İlk kullanım sonucu yazıyorum biz ailece bayıldık çok güzel kolayca da temizlendi portakal elma limon havuç denedik baya başarılı teşekkür ediyoruz kuvings

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2020
    Hayatım kolaylaştı

    Kereviz sapı suyunu manuel bir makineyle sıkıyordum, araştırıp uygun fiyata Kuvingsimi aldım. Çok memnunum hem çok güzel sıkıyor hem de çok pratik hem kullanımı hem temizlenmesi. Teşekkür ederim ☺️

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2020
    Lezzet farkı

    Bütün meyveleri denedik ve gerçekten farklı bir lezzeti var meyve suyunun ve mükemmel sessiz aldığı parayı hak ediyor

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2020
    çok hamarat :)

    en sert meyvelerde sıkıntı yok. hatta süper ötesi. sebzelerle ilgili bir şey diyemem denemedim. ama genel olarak kaliteli sağlam parasını hakeden bir makina. pişman değilim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2020
    Güzel ürün

    Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Verdiğiniz paraya değiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2020
    Güzel alet

    çok güzel alet , işini tam görüyor

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2020
    MÜÜÜKEMMMMMELLLL

    biz bu yokken naaapıyormuşuz anacım diyeceğiniz bir alet. Haa sebze meyve giderimiz arttı bayaa ama,hazır alıp içtiğiniz meyve yada sebze sularının hepsi hikaye, bir de burada deneyin. Eşim, her içtiğinde Allah razı olsun deyip duruyor. Eşim sıkıp getiriyor, çok beğendim ne var bunda dediğim zaman eşim sayıyor ; kabak, mor lahana, maydanoz falan filan, bi de sen anlama diye elma demiyor mu, her gün yeni bir sürpriz beni karşılıyor.Alet efsane. Çok araştırdım. Araba alırken bu kadar araştırmadım. Huron mu bu mu ya geldi iş en son. Saatlerce video seyrettim almadan önce. Bu alet gelince tüm araştırmalarımın tamamının doğru olduğunu gördüm. Benim kullandığım C7000. 9 taksitle aldım. N11’e de , satıcı firmaya da teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2020
    İlgili firma , güzel ürün.

    Ürünü arkadaşım adına ben aldım, Gittim baktım çok şık ve kaliteli duruyor , ben de alsam mı diye düşünmeye başladım , yaklaşık bir hafta oldu kullanıyor ,memnunlar.

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2020
    Slow Juicer

    Alır almaz kullandık, gayet iyi çalışıyor ve performansı gayet tatmin edici. Meyve ve sebzeyi ezerek, sıkıştırarak sıkıyor, bıçak değmiyor. Yabancı sitelerden Kuvings’in modellerinin özelliklerini kıyaslayıp aldım. Bu model 6000 modelinin yenilenmiş, conta ile ilgili sorunları giderilmiş hali olduğu için tercih ettim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2020
    Dört dörtlük, her eve herkese lazım.

    Tek kelime ile mükemmel bir cihaz. Yaklaşık iki ay süren araştırmadan sonra, Türkiye pazarındaki diğer 2 meşhur muadil markaya tercih ettim. Hem fiyat olarak ekonomikti, hem de performans olarak o ikisini aratmıyordu. İlk kullanımda beyaz lahana, kırmızı lahana, kereviz sapı, tatlandırmak ve tecrûbe etmiş olmak için portakal, elma, havuç gibi çok farklı hususiyetlere haiz meyve sebzeleri dönüşümlü olarak ama tek seferde sıktım; hiçbir sıkışma, durma vs olmadı, cihazda aşırı bir ısınma olmadı. Gayet güzel bir şekilde sıktı, posası çok az nemli şekilde çıktı. Oldukça sessiz ama güçlü bir cihaz. Cihazı kullanır kullanmaz da dondurma&smoothie aparatını da hemen sipariş ettim. Çünkü o aparatlarla yapacaklarınız ikiye katlanıyor. Dondurma aparatı ile evde kendi dondurmamızı, en doğal hâliyle ve rafine şekersiz ihtiva etmeden, kendimiz yapacağız. Yanında gelen elek temizleyicisi ve fırçası temizlikte çok işe yarıyor. Temizlemesi de çok kolay. Belki de ben kolay temizlenen şeyler sıktığımdandır. Amerikan versiyonunda besleme ağzının tepesine konan “funnel” ve sıkılan meyve suyu kabının üzerine konulan “5-screen-sieve” bu cihazın kutusundan çıkmıyor. Ana mümessil firmanın o iki şeyi de eklemesini tavsiye ederim, zira maliyeti düşük ama kullanışlı aparatlar. Bununla birlikte içinden, güzel bir şekilde hazırlanmış kullanım kılavuzu ile tarifler kitabı çıkıyor. Böylece, neyi nasıl yapacağınızı çok fazla araştırmak mecburiyetinde kalmıyorsunuz. Tarifler, cihazın sitesinde de mevcut. Ketogenic diet & intermittent fasting aralıklı oruç metodunu takip ederek besleniyorum; dolayısıyla 24-48 saatte bir öğün yemek yiyorum. Böyle olunca, o tek öğünde yeterince sebze tüketme imkânı olmuyor. İşte bu cihaz bu problemimi çözdü. Uzun lafın kısası, ben kesinlikle çok beğendim. İmkânı olan mutlaka alsın. Sıhhatinize yaptığınız en güzel yatırımlardan biri olacaktır.

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2020

    Şahane bir ürün. Aldığımızdan beri havuç, elma, lahana, portakal suyu hazırladık, fındık sütü ve dondurma yaptık. Her şey anlatıldığı gibi işliyor, sorunsuz çalışıyor. Özel fırçasıyla temizlik kolay. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.05.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: meyve ve sebzeleri bıçak ile kesmeden sıkması. çok iyi presleme yaparak sıkıyor buda vitaminlerin korunmasını ve zarar görmemesine neden oluyor ben bu yüzden tercih ettim.kaliteli ve sağlam bir ürün, temiz kulanılırsa ömürlük Olumsuz yönleri: yavaş çalışması ve kademe ayarının olmaması

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: fiyatı beni aşmasa kesinlikle hemen gidip alacağım bir ürün. Bayılıyorum katı meyve sıcaklarının bu modeline. Daltmıyor 240 w ile 2 hız kademesinde çalışıyor. Sıkma ve yavaş sıkım fonksiyonlu besin koruma özelliği var 30 dk en fazla kullanılabiliyor. filtrelerini temizleme fırçası yıkama aparatı vs derkne temizlenmesi de çok kolay. daha bir çok özelliği var ve ben çok beğeniyorum şimdi olmasa da bir gün mutlaka alacağımmm :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Süper ötesi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kuvings C7000PR NS-721 Cem 700 W Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kuvings C7000PR NS-721 Cem 700 W Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat