Kuvings B6000S NS-621CES 240 W 250 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Kuvings B6000S NS-621CES 240 W 250 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.05.2022
    mükemmel

    Olumlu yönleri: Sınıfının en iyisi. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün son derece kaliteli malzemelerden yapılmış. Sessiz çalışıyor. Hızlı sıkıyor. Çok lezzetli meyve suları içiyorsunuz. Ben daha çok kereviz sapı için istemiştim. Daha önce aldığım ürünlerde tıkanma oluyordu. Bunda olmuyor. Çok memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    guzel ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 14.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 16.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Şahane bir ürün. Diğer başlıklarıyla beraber çok daha işlevsel. Temizliği de çok gözünüzde büyütmeyin, gayet pratik.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    memnunuz.. 10 yıl motor garantisinin olması sebebiyle tercih ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    1 haftadır kullanıyorum. Kullanma talimatını adam gibi okuyup uyarsanız sorunsuz çalışıyor. Sonuçta elde edilen su sıradan bir katı meyve sıkacağı ile karşılaştırılamayacak kadar lezzetli. Posasını da çorba, kek vs. pişenlere ekleyerek tüketiyorum. Hiç israf olmuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2020
    "Memnun kaldım"

    Olumlu yönleri: Bu markayı daha önce hiç kullanmamıştım arkadaşımdan duyup aldım çünkü böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Yavaş sıkım özelliği de var. Sıradan bir meyve sıkacağına göre meyvenin tadı oldukça fazla ve güzel geliyor. Tasarımı da gayet güzel nereye koysam hiç göze batmıyor. Temizliği de oldukça kolay. Kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    "MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Çocuğum olduktan sonra kime sorsam bana bu katı meyve sıkacağın önerdi, bana öneren cok fazla kişi oldu. Ona sağlıklı meyve suyu vermek için ben de bir ürün almayı düşünüyordum ama bana biri önerene kadar duymamıştım açıkçası. Ama çok kişi deyince internette görünce aldım. Çok güzel bir ürün rengi olsun boyutu olsun. Ve çocuğum bu ürünle sıktığım karışımlarla büyüyor. Çocuğunuza sağlıklı karışımlar için fiyat performans olarak isteklerinizi karşılayacak bir ürün arıyosanız şans verilmesi gereken bir ürün. Hakkını vermek lazım on numara on yıldız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    "HARİKA"

    Olumlu yönleri: Portakal, greyfurt, nar ,limon taze meyve suları ve sebze suları hazırlamak için yüksek performans gösteren mükemmel bir makine, meyve ve sebzeleri kesmeden bütün olarak atıyorum ve posalarında azıcık bir su kalmayacak şekilde mükemmel sıkıyor, üründen gayet memnunum kesinlikle tavsiye ederim, harika bir sıkacak.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "olumlu "

    Olumlu yönleri: proforsyonel bir katı meyve sıkacağı modeli. Özelliklerine bayıldım. Kolay temizlenebilime teknolojili , filtre malzemesi ultem sıkma ve yavaş sıkım fonksiyonlu , en fazla 30 dk kullanılabiliyor 2 hız kademeli . Tasarımı şık güzel bir model .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2020
    "Alanın da 1 numara"

    Olumlu yönleri: Ürün diğer normal meyve sıkacaklarına benzemiyor. Posayı sulu bırakmıyor . Sıkılacak meyve ya da sebzenin bütün vitaminini kaybettirmeden sıkıyor . Sınıfının en yisi. Ayrıca ürün çalışırken neredeyse hiç ses çıkarmıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.04.2020
    "Kararım KUVINGS "

    Olumlu yönleri: Meyve sıkma makinelerini epey araştırmıştım. Çalışma prensibi olarak yavaş sıkım özelliği, kolay temizlenebilme, hücre yapısı bozulmayan gerçek meyve suyu en önde gelen kriterlerim idi. Tüm bu özellikleri KUVINGS te buldum. Şık ve kaliteli işinide yapıyor. Ancak fiyat biraz pahalı. Eğer bu kriterler sizde de varsa fiyatıda uygunsa kesinlikle seçiminiz KUVINGS olsun. Tavsiyemdir. Olumsuz yönleri: Fiyat biraz uygun olursa seçim daha kolay olacak...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.04.2020
    "B6000"

    Olumlu yönleri: Çok araştırıp cok tereddütlü aldım ürünü. Gelir gelmez heyecanla denedim. Eski katı meyve sıkacağıyla karşılaştırdım ve şok oldum. Şimdiye kadar ictiklerim meyve suyu değilmiş. Lezzet renk bambaşka gerçekten. Urun çok sessiz çalışıyor ve meyvelerin ozu besin degeri kaybolmuyor çok lezzetli. Temizliğide kolay. Satıcı çok ilgili ve hızlı çok teşekkür ederim. Iyiki almışım şiddetle tavsiye ediyorum. Iyi günler Olumsuz yönleri: Ben B6000 modelini aldım. Sadece su döküp çalıştırarak yıkama yaptığınızda bir tıkanma oldu. Yeni alacaklar bunun olmadığı bir modeli tercih edebilirler bence. Ama buda çok buyuk bir sıkıntı değil bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.03.2020
    "Kuvings B6000 Gri Katı Meyve Sıkacağı"

    Olumlu yönleri: Ürün çok iyi paketlenmiş, sağlam şekilde elime geçti. Ürünü denemeden yorum yazmak istememiştim. Üç gün sonrasında meyve sıkacağının resmen müptelası oldum. 1. muhteşem derecede meyve suyu elde ediyorsunuz, capcanlı renkte ve vitamin deposu 2. kullanma kılavuzu oldukça açıklayıcı, makine çok parçalı olduğu için monte ederken dikkatli olmak gerekiyor ama bir iki pratikten sonra zaten kullanmaya alışıyorsunuz. Son olarak ise satıcı çok güvenilir, mesajlarıma itina ile cevap yazdı ve aldığım günün akşamı ürünü kargoladı. Çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2019
    Süper!

    Paketlemeden hızlı sevkiyatta kadar süreci çok iyi planlamışlar. Tebrik ederim. Ürün harika öncelikle.. posaları gayet kuru, muazzam juicing ler yapılıyor. Temizlemesi de pratik. Tavsiye ederim süper bir ürün!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    "harika bir alet"

    Olumlu yönleri: En çok endişe duydugum çok fazla parca olması yıkaması sökmesi takması zor olmasıydı. Ama çok kolay kullanımı yıkaması. Meyve ve havuç suları çok lezzetli çıkıyor. Beni tek rahatsız olduğum bazen biraz gıcırtı bir ses çıkartıyor herhalde benden kaynaklı. Kesinlikle tavsiye ederim sağlık için değen bir yatırım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2019

    Olumlu yönleri: Ürün geleli 10 gün oldu, yaklaşık 6 kere kullandım. Kaliteli ve sessiz çalışan bir makine. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Bebeğimiz ek gıdaya geçtiği zaman aldık. Katı meyve sıkacağını. Kuvings B6000 Gri bu ürünü aldık. Kesinlikle çok kaliteli bir ürün. Her türlü meyvenin sebzenin suyunu çıkarabiliyorsunuz. Çok kullanışlı uzun ömürlü sağlam bir ürün. meyve sularını sessiz ve yoğun çıkartıyor. Bıçak olmadan, yavaş çalışan bir motorla sağlıklı sebze meyve suyu elde ediyorsunuz. Çıkan posadaysa hiç su olmuyor. kuruşuna kadar hakediyor . Düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2019
    İDARE EDER

    İŞ GÖRÜYOR AMA TEMİZLEMEK İLLET

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kuvings B6000S NS-621CES 240 W 250 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kuvings B6000S NS-621CES 240 W 250 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat