Arzum AR249 Güveçci Elektrikli Pişirici Yorumları

Arzum AR249 Güveçci Elektrikli Pişirici yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Halen çözemedim. Uygun tarifleri aramama rağmen bulamadım Deneyemedim. Kullanma Ve yemek tarif kılavuzu yetersiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Birçok farklı şeyi pişirmek için en uygun alet bu. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Kargo hızla elime ulaştı ama paketleme kötüydü yırtılmıştı. Kargoyu hızlı ulaştıralım diye paketlemeye özen gösterilmemiş sanırım. Verdiğim paraya üzülüyorum bu fiyata bu ürün çok yazık. Biraz daha kaliteli olsa beğenebilirdim. Bu gibi önemli ürünlerin fiyatına değil kalitesine bakılması lazım sonuçta bir kere alınıyor. Araştırılırsa daha iyi ve kaliteli ürünler alınabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.09.2017
    ARZUM AR249 GÜVEÇÇİ ELEKTRİKLİ PİŞİRİCİ

    PİŞİRME GÜCÜ YETERLİ DEĞİL YÜKSEK ISIDA BİLE GÜVECİ 8 SAATTE PİŞİRMİYOR

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    güveçi çok severim.bu ürünü aldım artık istediğim zaman nefis güveçler hazırlayıp pişiriyorum.cam kapağı sayesinde yemeğin pişip pişmediğini anlayabiliyorum.birde sıcak tutma özelliği sayesinde yaptığımız yemeği hiç soğutmuyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR249 Güveçci Elektrikli Pişirici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR249 Güveçci Elektrikli Pişirici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat