Gazella SPR/MN 2020 P 800W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Gazella SPR/MN 2020 P 800W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    memnun kalacaksınız

    eğer marka takıntınız yoksa başka ütüye bakmayın bile. kazanlı bir sürü utu kullanmış ve eskitmiş biri olarak bu ütüyü iyiki tercih etmişim. iki ayrı borusu var bunun biri buhar çıkışı için diğeri ütünün tabanının ısınmasını sağlıyor buharı açmasanız bile o sıcak taban tüm kıyafetleri zorlanmadan jilet gibi yapıyor özellikle çok fazla klasik kıyafet ütüsü yapanlar için birebir..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün güzel. Nostaljik de bir havası var .Biraz ağır .Güzel ütülüyor. Ancak pratik değil. "Evdeyim işim ne? uğraşırım "derseniz alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    neden bu ütüyü almalısınız

    Daha önce farklı bir markanın buhar kazanlı ütüsünü kullanmış ve çok da memnun kalmamış bir kullanıcı olarak bu ütüyü size gerçekten öneririm. Bu ütüyü buhar kazanlı ütülerden farklı kılan iki tane kordonunun olması. Sanırım bu yüzden bu seriye profosyonel deniyor. Yani sadece buhar gücü ile ütülemiyor aynı zamanda sıcak ütü de kullanmış oluyorsunuz Bu marka çok bilindik değil ama terzi olan bir tanıdığım atelyesine kullanıyor ve bana da o önermişti. Normal ütülerden daha az elektrik harcadığını da unutmayın. Ben aldım ve memnunum. Düşünenlere bu markayı da iyice incelemelerini öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ütü

    Olumlu yönleri: Sağlam ve dayanıklı görünüyor. Olumsuz yönleri: Kullanımı pek rahat değil. Daha şık görünümlü olabilirim diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ütü güzel tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2021
    genel olarak ev kullanımına uygun

    Olumlu yönleri: Aslen terzi olduğum için ev kullanımı için ideal ancak hanımlar alışkın olmadığı için alışma süreci gerekiyor Olumsuz yönleri: Buhar basıncı bir miktar az

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uzunca bir süre buhar kazanlı ve jeneratörlü arasındaki farkı araştırdım sonra pahalı da olsa kazanlıya karar verdim ürün satışında kazanlı yazıyordu jeneratörlü geldi tedarik için iki kez yazdım geri dönüş olmadı bunun nedeni nedir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Evdeki ütü çok iyi çalışmıyordu. Eşim pek memnun değildi. Biz de değiştirmeye karar verdik. Fakat bu ondan da kötü çıktı. Ürünün fabrikasyon bir hatası var sanırım. İyi ısınmıyor. Bu yüzden de hiç güzel ütülemiyor kıyafetleri. Isı ayarı yüksek aslında istisnai bir hata olduğunu düşünüyorum. Çünkü yorumları da iyiydi genelde. Şimdi bunu iade edip tekrar bir sipariş oluşturacağız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Tavsiye edilir

    Olumlu yönleri: Buhar kazanlı ütü alacaksanız kaliteli ve kullanışlı bir ütü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2021
    Ürün değerlendirme

    Olumsuz yönleri: Sitede tanıtılan ürün 1800 watt ama bizim elimize ulaşan ürün kutusunun üzerinde 800 watt yazıyor kafa karışıklığı var işimizi göreceğe benziyor fakat güç konusunda tereddüt içerisindeyizBu durum bizi yanılgıya sevketti.Ayrıntılı olarak inceledikten sonra almanızı tavsiye ederim.Fiyatı diğer sitelere nazaran hesaplı ama 1800 watt şeklinde görüp sizlere de 800 watt gücünde bir ürün gelirse dikkatli olmanızı tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Satıcı maalesef ürün görseli olarak Gazella SPR/MN-2020 PD modelini sayfaya yüklemiş. Tüketiciyi yanıltıcı bir durum olduğundan bir yıldız verdim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiye ile aldım

    Olumlu yönleri: Çok memnun kaldım, nevresim takımı ütülemek artık çok kolay. Gömlekler kuru temizlemeden gelmiş gibi. Buhar süresi ve gücü çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika

    Olumlu yönleri: Ürün gerçekten güzel, Sürekli buhar fonksiyonu sayesinde harika ve kısa zamanda ütüleme sağlıyor

  • HepsiB. aracılığıyla

    Gorsel takıntısı olmayan ya da benim gibi vintage sevenler severk alır. Tr mali olmasi ve yorumlara bakarak aldim 3 aydir kullaniyorum 1lt haznesi 1.5 saat utu yapiyor. Agir yorumlari cok agir degil, bir de yuzeyi kucuk dugmelerin arasina giriyor bu ozelligini cok sevdim hic acilmayan koton gomlekler terzi de utuletmisim gibi oldu. Ama tabi ki kazanli utulerin dezavantaji pratik degil. Benim yedekte kazansiz bir utum var tek parcalari onunla utuluyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla

    yanlış ütülemeyi bile tek seferde düzelten bir ütü kullaşışlı olması gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.02.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: kullanışlı bir ürün ve çok sağlam

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    Tereddütsüz Alın

    Ürünü teslim alır almaz denedim, tek kelime ile süper.. Benim kollarımda güçsüzlük olduğu için ütü biraz ağır geldi ama çok büyük bir sorun değil.. Yanlış ütülediğim kat yerini bile tek sürüşte düzeltti. Daha çok tercih edilen farklı iki marka ütü bakıyordum son anda bu ütüye karar verdim. Pişman olmadım. Tüm aracılara teşekkür ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2017
    gazella buhar kazanlı ütü

    buhar kablosunu taşıyan demirin haznesi genişledi artık demir dik duramıyor yana yatıyor. ütü biraz ağır ama buhar gücü çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    mükemmel

    her anlamda harika düşünmeden alınacak bir ürün 7 yıldır kullanıyorum hiç değişen bişey yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2010
    süper

    Geçen hafta eşim için aldım. İlk ütü yapışında ikimiz de hem markaya hem de hepsiburada.coma teşekkür ettik. Harika bir ürün. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye deriz...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Gazella SPR/MN 2020 P 800W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Gazella SPR/MN 2020 P 800W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat