Salcano Hector V 24 inch Dağ Bisikleti Yorumları

Salcano Hector V 24 inch Dağ Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün cok guzel ve kaliteli sap sağlam geldi çok şükür herkese tavsiyem

  • Trendyol aracılığıyla, 26.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    oğlum aldık çookk beğendi kaliteli severek biniyor herkese tavsiye ederim ☺👍

  • Trendyol aracılığıyla, 06.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Seçtiğim ürünün rengi kalmamış hemen arayıp başka renk önerdiler, kargo hızlı geldi, ürün gayet kaliteli benimde bundan 20 sene önce salcano amortisörlü bisikletim vardı, şimdikiler daha da bi rahat, ürün gerçekten kaliteli, markayı ve satıcıyı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün demonte olarak kutu içersinde geliyor. Kurulumu yetkili serviste ücreti karşılığı yapılıp garantisi o şekilde başlıyor. Yetkili servis dışındaki kurulumlar garanti dışı bırakılıyor. Koskoca Kaynarca ilçesinde servis yok. Kurulum için il merkezine götürmek gerekiyor. Aracıma sığmıyor. Kamyon mu tutalım yani bu ne rezillik niye demonte gönderiyorsunuz o zaman. Kaynarca daki bisiklet tamircilerire niye yetki vermiyorsunuz da sıkıntıya sokuyorsunuz beni. Servisiniz olmayan bölgeler için bisiklet taşıma aparatı koysanız müşteri memnuniyeti sağlamış olurdunuz. Kurulum sıkıntısı nedeniyle aldığıma pişman oldum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Salcano Hector V 24 inch Dağ Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Salcano Hector V 24 inch Dağ Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat