Salcano Hector 24 Jant Dağ Bisikleti Yorumları

Salcano Hector 24 Jant Dağ Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 10.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    oğlumun istediği bir bisikletti ..özellikle satıcıdan çok memnun kaldık telefonla iletişime geçip ilgilendiler.ayrıca hediyeler için de teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bisiklet çok güzel. Eşim bile oğlandan isteyip biniyor. Satıcıyı bir konu için aradım. Çok yardımcı oldu. Zamanında teslim edildi. Salcano servisinde montajını yaptırdım. Oğlum beğenerek kullanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Balatalı bir fren balata biterse balata almanız gerekiyor onuda kendiniz yapamssınız çok zor birde ÇOK pahalı bisikletcide yaptırmanız lazım AMA çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2018
    (Ürünü satın aldı)

    Herşey Mükemmel 4 *4 'lük 18 saatte Hem Kargo elime ulaştı Hem Servise montajını yaptırdım ve İşim bitti.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Çok Güzel Tavsiye Ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    8 yaşındaki oğlum için 24 jant aldım, 1 günde elime ulaştı, hızlı ve güvenilir, sadece istediğimiz renk gelmedi, tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Salcano Hector 24 Jant Dağ Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Salcano Hector 24 Jant Dağ Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat